San Francisco / Yosemite Motor Tour

Individuele Reizen 3 Dagen / 2 Nachten

Op dit driedaagse avontuur ervaart u prachtige ritten in Noord-Californië met stops in Yosemite en South Lake Tahoe. Vanaf San Francisco door de California Valley en beklim de berg naar Yosemite, een van de oudste nationale parken in de Verenigde Staten, en ook de thuisbasis van de Half Dome Peak en Tioga Pass; Yosemite is een echte California wonder! Rij uit Yosemite en ga naar South Lake Tahoe voor een prachtig pittoreske stad. In de zomer is het water helder en is de sneeuw gesmolten! Tenslotte rijdt u terug naar San Francisco en sluit u uw avontuur af.

Tour Routebeschrijving

U komt aan in San Francisco en u haalt uw motor op en vanaf hier start uw motor avontuur! Vandaag rijdt u naar Yosemite, een van de meest adembenemende nationale parken in Amerika. Tijdens deze rit geniet van de schoonheid die centraal California te bieden heeft. Terwijl u Yosemite nadert zullen de wegen beginnen te wentelen. Eenmaal in de bergen ervaart u een van de leukste wegen in Amerika en stopt u in Yosemite voor uw eerste overnachting.
De rit van vandaag is gevuld met grootse wegen en spectaculaire uitzichten terwijl u richting South Lake Tahoe rijdt. Start uw rit in Yosemite en rijdt door Tioga Pass voor een geweldig uitzicht op Yosemite Park. Yosemite is een van de oudste parken van Amerika en is een icoon van Californië. Als u Tioga Pass uit rijdt zorg dan dat u stopt bij Mono Lake. Ga verder naar het Noorden totdat u het stille dorpje van South Lake Tahoe bereikt.
Op deze dag rijdt u terug naar de Eaglerider San Francisco winkel om uw reis te beëindigen. Terwijl u terug rijdt naar San Francisco rijdt u door Central California Valley. Tot slot gaat u over de beroemde Golden Gate Bridge en eindigd daar uw tour.
0 Beoordelingen gebruikers Voeg een beoordeling toe
Loading...