San Francisco / Napa Valley - 4 daagse Individuele Motor Tour

Individuele Reizen 3 Dagen / 2 Nachten
Tour Kaart
  • 390.0 mijl = 624.0 km
  • Zomer, Winter, Lente, Herfst
  • 35.0 - 90.0°F = 1.7 - 32.2°C

Trakteer uzelf op drie dagen van motorrijden door de bekende Noord-Californië 'Wine Country' op EagleRider's San Francisco / Napa Valley Motor Tour. Laat u rondleiden langs honderden mijlen van wijn en -boomgaarden als de weg van San Francisco naar Sausalito,Calistoga, en Santa Rosa volgt. Trakteer uzelf op een glas wijn en neem een ontspannen duik in de natuurlijke warmwaterbronnen en modderbaden, terwijl u daar bent. Terug op de motor leidt de toch u langs de majestueuze Pacific Coast voor een ritje op de Hwy1 en via de Golden Gate Bridge keert u terug in San Francisco. Deze tour is gevuld met drie dagen van prachtig motorrijden en ontspanning. Boek uw San Francisco / Napa Valley motorvakantie vandaag nog.

Tour Routebeschrijving

Deze ochtend haalt u de motor op en gaat u touren door het noorden van Californië, een biker's paradijs! Steek de Golden Gate Bridge over en volg Highway 101 naar het noorden. Maak tijd voor een stop in de schilderachtige badplaats Sausalito. Op Ignaciogaan volgt u Hwy 121 naar het noorden. Maak de prachtige lus door Sonoma County en Napa Valley, langs wereldberoemde wijngaarden en de beroemde warmwaterbronnen en modderbaden van Calistoga. Van Calistoga keert u weer terug naar Santa Rosa.
Van Santa Rosa Hwy 12 rijdt u naar Sebastapol, waar u Bodega Hwy vindt. Ga verder op Hwy 1 richting het noorden en geniet van een mooie rit langs de Stille Oceaan. In de buurt van Point Arena ziet u enkele van de meest spectaculaire kustlandschappen van Californië. De eindbestemming vandaag is het pittoreske kunstplaatsje Mendocino.
Van Fort Bragg neemt u de 'Redwood Route "(SR 20) om Willits te bereiken. Hier volgt u weer Highway 101 richting het zuiden waar een heerlijke rit vol tunnels van sequoia's langs de Coastal Mountain Range u te wachten staat. Tour door het prachtige wijnland Santra Rose, keer vervolgens via de Golden Gate Bridge terug in San Francisco. Bij aankomst is het tijd om de motor terug te brengen.
0 Beoordelingen gebruikers Voeg een beoordeling toe
Loading...