San Francisco Motor Tour

Individuele Reizen 8 Dagen / 7 Nachten
Tour Kaart
  • 880.0 mijl = 1408.0 km
  • Zomer, Lente, Herfst
  • 40.0 - 90.0°F = 4.4 - 32.2°C

EagleRider's San Francisco Motorcycle Tour begint met een 3 daagse tocht langs de prachtige Grote Oceaan onderaan de historische Pacific Coast Highway. U zult van San Francisco en Monterey Bay naar San Luis Obispo touren voordat u het binnenland inrijdt naar Visalia. De tweede helft van uw reis heeft u prachtig natuurschoon van nationale parken te bieden. U tourt o.a. door het Yosemite National Park, Napa Valley en de Golden Gate Bridge. Beëindig uw reis in San Francisco. De San Francisco Motorcycle Tour is voorzien van 8 dagen lang genieten van spannende motorritten door het hart van Californië.

Tour Routebeschrijving

Aankomst in San Francisco International Airport en transfer naar uw hotel.
’s Ochtends krijgt u de motorfiets overhandigt en uw tour met de beste motorritten ter wereld kan beginnen. Hij bevat o.a. een daling van de legendarische Hwy 1 langs de Stille Oceaan. Geniet van het adembenemende uitzicht op de baaien en inhammen van de Pacific kustlijn. Ontdek de wegen van de Santa Cruz Mountain. In het restaurant Alice’s op de beroemde Monterey kunt u genieten van Cannery Row of ga naar de Bay Aquarium.
Van Monterey brengt een spannende rit u verder in zuidelijke richting op Hwy1. Stop zeker even in het schilderachtige dorpje Carmel. Bekijk Hearst Castle in San Simeon voor een blik op de levensstijl van de rich and famous people. Iets verder naar het zuiden vindt u Morro Bay - Central Coast op z'n best! Eindbestemming is San Luis Obispo, de thuishaven van enorm veel bekroonde wijnen en premium wijngaarden
Van San Luis Obispo neemt u Hwy 101 in noordelijke richting tot Atascadero, waar u de Hwy 41 neemt. Deze leidt u door San Luis Obispo County, Kettleman Plain en in de San Joaquin Valley. In Lemoore vervolgt u de trip over Hwy198, die u helemaal naar Visalia, de poort van Sequoia National Park, brengt.
Vandaag tourt u voor een groot deel in de schaduw van de bomen van het Sequoia National Park. Geniet van een mooie rit waarbij u omgeven bent door reusachtige sequoiabomen. Neem Hwy198 in oostelijke richting en geniet van King's Canyon National Park. Rijd verder door de Sierra National Forest tot Oakhurst, uw gateway naar Yosemite National Park.
Vandaag tourt u door een van de mooiste Nationale Parken van Amerika. Er zijn maar een paar plaatsen op aarde die de schoonheid van Yosemite Valley kunnen evenaren. De enorme granieten monolieten van de Half Dome en El Capitan zijn omgeven door steile bergwanden met verbazingwekkende watervallen en Glacier Point biedt een spectaculair uitzicht van bovenaf. Volg Hwy 41 helemaal naar Moccasin. Hier rijdt u Marshes Flat Road binnen tot Hwy 132 bereikt wordt, die u naar Modesto leidt.
U rijdt richting het noorden, naar Napa Valley, waar de wereldberoemde wijngaarden u welkom heten voor rondleidingen en proeverijen. Uit uw rit via Yosemithe blijkt dat het oosten van Californië een cadeautje is voor alle motorrijders. We suggereren Hwy99 te nemen die van Modesto naar Lodi loopt. Neem vervolgens Hwy12 West, die u naar Napa brengt. Ga terug naar San Francisco via Marin County en steek de Golden Gate Bridgein over. Nu is het tijd om de motor terug te brengen en transfer naar uw hotel.
Vandaag eindigt uw trip met de terugvlucht naar huis.
0 Beoordelingen gebruikers Voeg een beoordeling toe
Loading...