Søk på Motorsykkelleie

Stengt til April 2, 2019

Grupperabatt!

10% 4 sykler minimum

De fleste fremtidige bestillinger krever kun 20 % innskudd.

Seattle Motorsykkelleie og -turer

Vis mer

EagleRider Seattle

Velkommen til EagleRider i Seattle, som er strategisk plassert bare noen få km unna Seattle-Tacoma internasjonale flyplass og sentrum av Seattle. EagleRider i Seattle har motorsykler av typen Harley-Davidson, Honda, Triumph og BMW til utleie, og er klar til å sørge for den beste motorsykkelopplevelsen i den nordvestlige delen av stillehavskysten. Enten du vil utforske Olympic Peninsulas regnskoger, fjell og innsjøer eller oppleve hårnålsvingene og den uforglemmelige utsikten til Cascade Mountains, har EagleRider i Seattle kjøreturen og motorsykkelen for deg.
I tillegg er det utallige reisemål i nærheten - Canada i nord, Oregon- og California-kysten i sør, Rocky Mountains og masse åpne landeveier i Montana i øst, og alle er innen behagelig rekkevidde fra Seattle. Kom og opplev hva det er som gjør at den nordvestlige delen av stillehavskysten er unik.

Andre ting dette utleiestedet tilbyr

  • Gratis skyss fra nærliggende hoteller (11 km eller mindre) for gjester som leier i 3 dager eller mer. Ring og forhør deg om hva som er tilgjengelig
  • Låsbare oppbevaringsskap for koffertene dine
  • Gratis parkering på sikret parkeringsplass
  • Motorsykkelservice og -salg
2 Brukeranmeldelser (Vis alle) Legg til anmeldelse
Travis MacIntosh March 10, 2017 01:14 pm

Best sales experience ever!

I was in the market for a new motorcycle, and I saw an advertisement that seemed to good to be true. I called and spoke to Josh Dunne. He instantly impressed me with his customer service skills. Then, after meeting him at the shop, he went above and beyond to make my motorcycle purchase smooth. This is a top notch sales team, and I recommend them to anyone looking for a new motorcycle!

Travis

Satisfied customer for life

0

Adresse


13809 1st Ave S.
Burien, Washington, 98168

Timer

Sunday to Saturday Fra 09:00 am to 05:00 pm

Veianvisning fra flyplassen:
Kjør vestover på Airport Expressway. Hold deg til venstre når veien deler seg og følg skiltene mot Washington 518/Washington 509 og kjør inn på WA 518 W. Fortsett på S. 148th Street. Sving til høyre på 1st Avenue South. Kontoret vårt ligger på venstre side
Pris på drosje eller annen transport:
Skyss er tilgjengelig via EagleRider i Seattle. Drosje koster ca. USD 15.

Loading...