Sturgis Bike Week Motorcykelture

Startende fra 23.045,28 kr
Guidede Tur 10 Dage/9 Nætter

Lad ikke endnu et Sturgis Black Hills Rally smutte forbi dig. Det er tid til at komme ud og opleve noget og sætte dit tegn på det største motorcykeltræf i verden!

Sturgis Bike Week Motorcykelture - Rejseplan for tur

Velkommen til Denver, Colorado, byen er også kaldes ‘Mile High City’ . Den første dag på vores tur begynder med ankomst til vores smukke hotel beliggende i centrum af Denver. I aften er der velkomstmiddag i byen, hvor du har mulighed for at møde de andre medlemmer i gruppen og snakke om rejsen forude.
Så er tidspunktet kommet, hvor vi sætter kurs nordpå og begynder vores rejse mod Sturgis Black Hills Rally, noget som de fleste motorcyklister rundt om i verden kun drømmer om. Den store by, Denver, i Rocky Mountains forsvinder snart i bakspejlet efterhånden som de travle motorveje bliver til store åbne vidder og tosporede landeveje, der føles som om, de var skræddersyet til vores gruppe. Dette er begyndelsen på en fantastisk tur!
Det kan være svært for nogle personer at forholde sig til de 390 km, der ligger forude inden vi når Sturgis, men køreturen er lige så god som destinationen. Vi kører mod øst og krydser over det kæmpe område som hedder Thunder Basin National Grassland. Området dækker 572.000 hektar af frodige, bølgende græsbakker og flade sletter, der engang var hjemsted for store flokke af bøfler. I slutningen af dagen når vi til Black Hills National Forest. Navnet "Black Hills" stammer fra Lakota-indianerne, som kalder dem Paha Sapa, "bakker, der er sorte." Nyd den varme sol og mystikken i "Paha Sapa", et sted der rummer så meget indiansk og amerikansk historie, at du næsten føler, at du træder tilbage i tiden.
Lad os børste støvet af fra vores første aften i Sturgis og køre en tur. Der er et væld af muligheder at vælge imellem. Du kan tage på en af de arrangerede ture, vove dig ud på egen hånd eller køre den korte tur tilbage til centrum af Sturgis for at nyde alt hvad byen har at byde på.
Kør en tur om dagen eller vend tilbage til byen til endnu en sjov dag.
Kør en tur med gruppen eller vend tilbage til Sturgis til endnu en sjov dag.
Dette er den sidste dag til at nyde Sturgis. Slip fantasien løs!
Vi sover en smule længe, spiser en god morgenmad og kører så af sted. Vi begynder turen til Cheyenne med en sidste tur gennem Black Hills i South Dakota. Turen til Cheyenne er ligeså smuk, som alle de andre dagsture vi har været på i de sidste fire dage. I aften spiser vi middag på en ægte cowboy-restaurant som serverer nogle af de lækreste bøffer i Wyoming.
Den sidste strækning af vores rejse er ikke ret lang, men helt sikkert mindeværdig. Vi kører en sidste tur gennem hjertet af Rocky Mountains i Colorado inden vi er tilbage i det pulserende byliv, der har virket så langt væk i de sidste ni dage. I aften fejrer vi realiseringen af en livslang drøm for de fleste motorcyklister og skåler på "Sturgis."
Tak for en fantastisk tur til Sturgis. Vi ses igen til næste år. EagleRider
0 Brugeranmeldelser Tilføj anmeldelse
Loading...