Der kræves et gyldig motorcykelkørekort fra din hjemstat eller land for at leje hos alle amerikanske og canadiske udlejningskontorer. Eftersom kravene varierer for vores internationale kontorer, bedes du spørge en af vores EagleRider udlejnings- eller turspecialister eller besøge hjemmesiden for hvert individuelt udlejningskontor på www.eaglerider.com.

It completely covers damage and partially covers theft. Renter pays $0 per damage occurrence and up to $1,000 per theft occurrence. Please reference our Terms & Conditions for more details.

It partially covers damage and theft. Renter pays $0 per damage occurrence and up to $5,000 per theft occurrence. Please reference our Terms & Conditions for more details.

Du kan købe regntøj på de fleste udlejningskontorer, men vi lejer ikke regntøj ud.

Ja. Når du er færdig med at tjekke ind på udlejningskontoret, vil en af vores team-medlemmer foretage en grundig gennemgang af din EagleRider motorcykel. Gennemgangen omfatter en grundig skade- og sikkerhedsinspektion, samt en detaljeret gennemgang af funktioner, herunder motortænding og slukningsprocedurer, bremser, blinklys, nødblinklys, stereoanlæg, sadeltasker, kabel og skivelås, placering og opbevaring af motorcykelens registreringspapirer og meget mere. Sørg for at stille så mange spørgsmål som muligt, så du føler dig 100 % fortrolig og sikker med hensyn til din motorcykel inden du kører af sted.

VIP Theft & Damage Waiver: Renter pays $0 USD for damage to the motorcycle and $5,000 USD per occurrence of theft.
VIP-ZERO Theft & Damage Waiver: Renter pays $0 USD for damage to the motorcycle and $1,000 USD per occurrence of theft.

Supplemental Liability Insurance: Protects the renter, and the passenger, with third party liability coverage.
We offer two options: One covers up to $300,000 USD, and the other covers up to $1,000,000 USD in excess of statutory limits.
Please click here to learn more about Supplemental Liability Insurance.

Afhængigt af hvilken tyveri og skadesforsikring du vælger, vil depositummet være på mellem USD 100.00 – 2.000,00 og 11.861,00, når du er afhenter din motorcykel. Sikkerhedsdepositummet vil blive debiteret den tilgængelige saldo på dit kreditkort. Når du returnerer din motorcykel til tiden og uden skader, frigives depositummet.

Ja, helt sikkert. Alle EagleRider udlejningskontorer tilbyder aflevering og afhentning af motorcykel for enkeltpersoner og grupper. Kontakt EagleRiders hovedreservationsafdeling eller det udlejningskontor, som du har kontakt med, for at få et detaljeret tilbud. Disse tjenester indebærer et ekstra gebyr, som varierer afhængigt af antallet af motorcykler, udlejningskontor, årstid eller andre faktorer, og er afhængig af tilgængeligheden af motorcykler og personale.

Ja, du kan tilføje 1 ekstra kører gratis. Minimumsalderen for en ekstra kører er 21 år, og der kræves en gyldig motorcykelkørekort. Hvis I begge gerne vil køre, men har et budget for turen som skal overholdes, kan det være en god ide at tjekke de særlige Highway 888-tilbud, hvor du kan finde billige pakkerejser med motorcykel og hotel for 2 personer.

Du skal være mindst 21 år gammel for at leje en motorcykel hos EagleRider. Der er ingen aldersgrænse for passagerer, men passageren skal være i stand til at nå fodhvilerne på motorcyklen. Klik her for at se grundlæggende specifikationer for alle vores mest populære udlejningsmodeller.

Halvhjelme til fører og passagerer er inkluderet med din leje af motorcykel. Derudover sælger de fleste EagleRider udlejningskontorer motorcykeludstyr og tilbehør, såsom de nyeste hjelme, handsker, chaps, jakker, kørebriller og alt hvad du ellers kan få brug på turen. Hvis du kommer fra udlandet, kan du drage fordel af de gode valutakurser og købe alt dit nye motorcykeludstyr hos EagleRider.

Ja, helt sikkert. Alle EagleRider udlejningskontorer tilbyder gratis og sikker opbevaring af bagage. Mange EagleRider udlejningskontorer tilbyder fragt af bagage på envejsture mod et ekstra gebyr.

Ja, helt sikkert. Alle EagleRider udlejningskontorer tilbyder gratis afhentning fra hotel i en radius af 11 km for udlejninger og kør-selv-ture på 3 dage eller derover. Hvis vores minibus ikke er tilgængelig, betaler EagleRider udgifterne til en taxa fra hoteller inden for en radius af 11 km. EagleRider tilbyder ikke afhentning i lufthavnen og refundere heller ikke udgifter til taxa til eller fra en lufthavn.

Ja, helt sikkert. EagleRider er den eneste virksomhed for motorcykeludlejning og -ture i USA der tilbyder envejsleje mellem alle vores mere end 60 udlejningskontorer. Der er dog visse begrænsninger, hvad angår envejsleje, som involverer krydsning af internationale grænser. Kontakt vores internationale reservationsafdeling vedrørende envejsleje.

Du skal først og fremmest sørge for, at du parkerer din motorcykel i sikker afstand fra vejkanten, hvis du ikke kan køre ind til siden på et sikkert område. Alle EagleRider udlejningskontorer har et telefonnummer, som besvares i alle døgnets 24 timer, og du kan derfor altid ringe til dette nummer for at få hjælp. De fleste af vores tyveri og skadesforsikringer dækker nogle eller alle omkostninger ved reparation af en punktering. Hvis punktering ikke er inkluderet i din oprindelige udlejningspakke, kan du desuden købe eller opgradere en tyveri og skadesforsikring, der dækker punktering, når du afhenter motorcyklen på udlejningskontoret.

Alle EagleRider motorcykler udlejes med en fuld tank i starten af udlejningsperioden og skal ligeledes returneres med en fuld tank. Hvis du returnerer din motorcykel med mindre end en fuld tank, vil du blive opkrævet et ekstra gebyr. EagleRider tilbyder dog en praktisk mulighed for at forudbetale benzinen, så du kan spare tid og besvær med af fylde tanken op inden aflevering. Du kan vælge denne mulighed, når du foretager din reservation eller på udlejningskontoret ved afhentningen.

Harley-Davidson® Street Glide, Electra Glide®, Road Glide® og Harley Trikes har stikkontakter indbygget i kåben. Hvis du bestiller en EagleRider GPS som en del af din udlejningspakke, vil en af vores teknikere tilslutte den direkte til motorcyklens strømkilde.

Udlejningspriserne er baseret på 24 timers intervaller. Hvis du afhenter motorcyklen klokken 10:00, skal den afleveres igen klokken 10:00 på den aftalte dag. EagleRider tilbyder rabat på udlejninger på mere end 7 dage. Vi tilbyder også fremragende gruppepriser, og det kan derfor betale sig at få dine venner og familie med på ideen om at udforske verden på en EagleRider motorcykel!

Du skal betale hele beløbet for lejen af motorcyklen, når du foretager din reservation. Du kan derefter tilføje ekstra ting, så som en opgradering af motorcykel, tilføjelse eller opgradering af din tyveri og skadeskadesforsikring, supplerende ansvarsforsikring, en GPS-enhed, en tablet til internationale telefonsamtaler og internetadgang eller andre ting, når du befinder dig på udlejningskontoret. Hvis du har brug at afbestille din reservation, kan du få udstedt et tilgodebevis, som du kan indløse på en fremtidig udlejning eller EagleRider tur. Du finder yderligere oplysninger om vores vilkår og betingelser i vores afbestillingspolitik.

EagleRider's almindelige åbningstider varierer afhængigt af land og årstid. Du finder de mest nøjagtige åbningstider ved at besøge vores hjemmeside www.eaglerider.com og vælge et udlejningskontor på det interaktive kort. Du kan også få oplyst adresse og åbningstider ved at ringe til vores reservationsafdeling på 888-900-9901 (inden for USA) eller +1-310-321-3180 (uden for USA) eller via Skype på eaglerider-rentals.

Alle EagleRider udlejningskontorer giver dig et telefonnummer, som du kan ringe til 24 timer i døgnet og få øjeblikkelig hjælp. Vores team vil sørge for, at motorcyklen bugseret til det nærmeste EagleRider udlejningskontor eller værksted, så du kan komme ud på landevejen igen så hurtigt som muligt. Vi anbefaler altid vores mest omfattende forsikring, EVIP Plus eller EVIP Zero tyveri- og skadesforsikring.

På visse modeller kan opbevaringsrum aflåses. Harley Davidson Electra Glide, Harley Davidson Road king Standard, Harley Davidson Street Glide, Honda Gold Wing, Honda ST 1300 og Indian Chieftan motorcykler har alle aflåselige opbevaringsrum, men andre modeller har det ikke. Uanset om dine sadeltasker og andre opbevaringsrum kan aflåses, anbefaler EagleRider altid, at du ikke efterlade værdigenstande eller andre ting gemt på din motorcykel om natten, eller hvis du er væk fra motorcyklen i længere perioder.

EagleRider politik med hensyn til at krydse internationale grænser med din udlejningsmotorcykel varierer fra land til land. Det er altid bedst at kontakte vores internationale reservationsafdeling, eller det udlejningskontor som du lejer fra, for at få yderligere oplysninger om de krav, begrænsninger eller restriktioner der findes vedrørende krydsning af internationale grænser med EaglerRider udlejningsmotorcykler. De er altid færre restriktioner med hensyn til krydsning af internationale grænser på en EagleRider guidet tur. Kontakt vores turafdeling for at få en udførlig liste over de internationale ture der tilbydes af EagleRider og vores partnere.

Ja, helt sikkert. De fleste EalgeRider udlejningskontorer har Tom Tom eller Garmin GPS-enheder til udlejning. Hvis du ønsker, at vi tager os af al planlægningen, kan du bede EagleRiders GPS-rutespecialister forprogrammere din rute, eller en af vores egne EagleRider ruter, i din GPS-enhed for en lille ekstra gebyr.

Alle EagleRider udlejninger inkluderer en gratis DOT-godkendt halvhjelm til kører og passager. Mange udlejningskontorer tilbyder gratis 3/4 eller full-face-hjelme afhængig af tilgængelighed på afhentningstidspunktet. Alle udlejningsmotorcykler er desuden udstyret med en kabellås og skivelås, så du ikke behøver at bekymre dig på turen. Alle populære turmotorcykler er udstyret med sadeltasker til opbevaring, men størrelsen varierer dog afhængig af mærke og model. Ekstra sadeltasker, der kan sættes bag på ryglænet, kan købes i de fleste EagleRider udlejningskontorer. Der tilbydes desuden gratis opbevaring af bagage hos alle EagleRider udlejningskontorer. Der kan bestilles fragt af bagage på envejsture på mange udlejningskontorer.

Ja, helt sikkert. EagleRider kan skaffe værelser på tusindvis af hoteller, hytter, bed and breakfast og historiske indlogeringer til en nedsat pris. Vi kan også tilbyde biletter til mere end 9.000 af de mest populære seværdigheder, såsom helikopterture, teaterbilletter, byture, entré til nationalparker og meget, meget mere.

Loading...