Zoeken Motor Huren

Groepskortingen Beschikbaar

10% 4 motorfietsen minimum

De meeste toekomstige boekingen vereisen een voorschot van slechts 20%.

San Francisco Motorhuur en Motorreizen

Meer bekijken

EagleRider San Francisco

U kunt uw hart achterlaten in San Francisco, maar je hoeft je portomonnee daar niet te laten. EagleRider San Francisco biedt geweldige prijzen voor motorverhuur en tours op uw favoriete modellen. Onze gunstig gelegen Downtown San Francisco locatie is een korte wandeling, trolley of taxirit vanaf de meeste grote hotels. Natuurlijk, alle EagleRider locaties bieden een shuttle pick-up aan voor motorrijders die verblijven binnen 7 mijl van de Downtown San Francisco locatie. 

EagleRider San Francisco is uw one-stop motor winkel met motorverhuur, motortours, gebruikte motors en motorservice in San Francisco. EagleRider San Francisco is gunstig gelegen in het centrum van San Francisco. EagleRider San Francisco verhuurt motors zoals Electra Glide, Street Glide, Road King en Heritage Softail van de marktleiders: Harley-Davidson, Honda, BMW, Triumph, Star en Indian. Ook al is uw motor uitgerust met touringzakken, we hebben een bergruimte voor uw koffers. Een DOT half-schelpige helm is inbegrepen bij uw huur. Een volledige dichte helm, jassen, en GPS apparaten zijn beschikbaar voor verhuur.

San Francisco heeft het perfecte weer voor motorrijders het gehele jaar door en onze ervaren medewerkers kunnen u helpen met het plannen bij elke stap van u droom rit, of het in kaart brengen van de perfecte route of het kiezen van een nieuwe helm. Rijden over de Golden Gate Bridge voor een unieke ervaring en met uitzicht over de skyline van San Francisco en Alcatraz. EagleRide nodigt u uit om de Amerikaanse westkust te verkennen zoals het bedoeld is - op twee wielen. Neem een ontspannen dag vrij, neem je vrienden mee en huur een motor van EagleRider San Francisco. Reis over Highway 1, rij richting het zuiden naar Monterey of tour gewoon door de stad. Het avontuur van je leven staat op je te wachten!

Bijkomende locatie voorzieningen:

  • Gesloten opbergkast voor uw koffers.
  • Gratis parkeren.
  • Driewielers voor verhuur.
  • Harley-Davidson retail service.
  • Motordiensten.
  • Motorkleding en accessoires.
  • Enkele reis verhuur mogelijk.
8 Beoordelingen gebruikers (Bekijk ze allemaal) Voeg een beoordeling toe
Nguyen Tu August 1, 2018 10:00 am

It is great

I love Motorbike

0

Adres


1635 Valencia St.
San Francisco, Californië, 94110

Uren

Donderdag to Maandag van 09:00 am to 05:00 pm

Note: Closed on Thanksgiving, Christmas and New Year's Day.

Route vanuit San Francisco International Airport:

Neem de 101 Freeway North, neem de afslag I-80 E richting de Bay Bridge, voeg in op de I-80 en neem dan afslag 7th Street. Ga linksaf op de 7th Street, weer linksaf op Harrison St. en nogmaals links op 8th Street.

Verwachte taxikosten vanuit San Francisco International Airport (SFO) is $35.00

Loading...