Betalingsmogelijkheden

Huur:

Een voorschot van 20% is vereist ten tijde van de boeking voor elke reservatie boven de $500 die geboekt wordt meer dan 30 dagen voor de ophaaldatum. Het resterende bedrag moet volledig in 30 dagen betaald worden voor de ophaaldatum. Anders is een volledige betaling vereist ten tijde van de boeking. Als je het resterend bedrag vroeger wilt betalen of via een andere betaalmethode, bel ons dan aub voordat de termijn verstrijkt. Voor meer details, bekijk onze Verhuur Termen & Voorwaarden.


Tours:

Een voorschot van 20% is vereist ten tijde van de boeking voor elke reservatie boven de $500die geboekt wordt meer dan 30 dagen voor de ophaaldatum. Het resterende bedrag moet volledig in 30 dagen betaald worden voor de ophaaldatum. Anders is een volledige betaling vereist ten tijde van de boeking. Als je het resterend bedrag vroeger wilt betalen of via een andere betaalmethode, bel ons dan aub voordat de termijn verstrijkt. Voor meer details, bekijk onze Begeleide Tours & Zelfstandige Self-Drive Tours Termen & Voorwaarden .


Motoren + Hotel:

Een voorschot van 20% is vereist ten tijde van de boeking voor elke reservatie boven de $500 die geboekt wordt meer dan 30 dagen voor de ophaaldatum. Het resterende bedrag moet volledig in 30 dagen betaald worden voor de ophaaldatum. Anders is een volledige betaling vereist ten tijde van de boeking. Als je het resterend bedrag vroeger wilt betalen of via een andere betaalmethode, bel ons dan aub voordat de termijn verstrijkt. Voor meer details, bekijk onze Motor & Hotel Termen & Voorwaarden.


Loading...