Self Drive Tours Voorwaarden

PRIJS VOOR DEZE REIS IS INCLUSIEF

 • Hotel accommodatie tijdens de reis
 • Motorhuur met ongelimiteerde mijlen
 • Motor one-way transfer toeslag (indien van toepassing)
 • Half-helmet huur. (zie hieronder)
 • Co-Pilot Road Book met gedetailleerde routeomschrijving en reisplan van dag tot dag (zie hieronder)
 • Milieu-toeslag
 • Lokale verkoopbelasting
Extra opties:
 • Standaard of vooraf geprogrammeerde navigatiesysteem huur (voor een toeslag, onderworpen aan beschikbaarheid)
 • Kijk voor de 'wat is inclusief' lijst op iedere reispagina voor meer informatie.

PRIJS VOOR DEZE REIS IS EXCLUSIEF

 • Vliegtickets
 • Reisleider
 • Ondersteuningsvoertuig
 • Brandstof
 • Weg of tolheffingen, toegangskaarten voor nationale parken, parkeertarieven van hotels
 • Eten, snacks en drank (veel hotels bieden gratis continentaal ontbijt aan)
 • Extra optie:aanvullende verzekering
 • Kijk voor de 'wat is inclusief' lijst op iedere reispagina voor meer informatie.

Tour bevestiging

Met uw handtekening op het self-drive boekingsformulier accepteert u deze voorwaarden. Dit is een bindend contract tussen u en Eagle Rider, leest u als deelnemer dit contract goed door.

Motorhuur/Borg

Alle touring modellen hebben zadeltassen voor het opbergen van bagage en sommige modellen zijn tevens uitgerust met een bagagerek en rugsteun. Eagle Rider behoudt het recht om de geboekte huurmotor te vervangen voor een ander model wanneer het geboekte model niet beschikbaar is. Helaas komt het met tijden, onverwachte en oncontroleerbare situaties voor dat wij genoodzaakt zijn u een ander model aan te bieden dan u geboekt heeft. Dit omvat, maar is niet beperkt tot vertraging bij de levering van een motor, mechanische fouten, schade door een ongeval of diefstal. Mocht Eagle Rider u niet het geboekte model kunnen aanbieden dan krijgt u een gelijkwaardig of beter model aangewezen. Dit is het maximale eigen risico van Eagle Rider. Wanneer u de motor ophaalt worden uw creditcard gegevens genoteerd, dit in geval van diefstal, schade aan uw motor of verkeersboetes die ontstaan zijn tijdens de tour. Er zal geen bedrag van uw creditcard worden afgeschreven, de gegevens van uw creditcard worden alleen gebruikt als borg. Alleen in geval van schade, diefstal of verkeersboetes zal de borg van uw creditcard worden afgeschreven. Uw eigen risico hangt af van de verzekering die u kiest om de kosten in geval van diefstal of schade te verwerpen. Kiest u de EVIP ZERO dan heeft u een eigen risico van $100 USD, kiest u voor EVIP dan heeft u een eigen risico van $1.000 USD en kiest u voor de VIP verzekering dan heeft u een eigen risico van $2.000 USD. Wanneer u weigert een verzekering af te sluiten dan heeft u een eigen risico van $3.000 USD.

Huurvoorwaarden

 • De huurder moet 21 jaar of ouder zijn
 • Een geldig motorrijbewijs hebben uit het land van herkomst
 • Beschikken over een creditcard
 • Aanbevolen:Het is aanbevolen minimaal een jaar rij ervaring te hebben met zware motors.

Road Book

Standaard individuele tours die langer dan 8 dagen duren ontvangen de Co-pilot gids. Deze co-pilot gids bevat algemene reisinformatie voor reizen in de Verenigde Staten en Canada, per dag de reisroute, routesuggesties en leuke bezienswaardigheden onderweg. Boekt u een standaard tour binnen 30 dagen van de reisdatum dan ontvangt u geen hardcopy van de co-pilot gids. In dit geval ontvangt u per email een PDF kopie. Op maat gemaakte individuele tours die een reisduur langer dan 8 dagen betreft ontvangen tevens een Co-pilot gids wanneer de reis minimaal 30 dagen voor vertrek geboekt is. Een Co-pilot boek is niet gegarandeerd voor op maat gemaakte tours wanneer de reis binnen 30 dagen van vertrek geboekt is.

HOTELS & ONTBIJT & PARKEREN

De door ons geboekte hotels zijn geboekt op basis van beschikbaarheid en informatie wordt pas vrijgegeven na bevestiging. Reis hotels zijn normaal motorvriendelijke driesterrenhotels zoals Best Western, Holiday Inn en Courtyard by Marriott. Hotels met meer sterren kunnen worden aangevraagd en hiervoor kan een toeslag in rekening worden gebracht. Ontbijt is NIET inbegrepen bij individuele reizen; bij sommige reis hotels is een gratis continentaal ontbijt inbegrepen, maar dit wordt niet gegarandeerd. Voor het toevoegen van het ontbijt in hotels kan een toeslag in rekening worden gebracht. Parkeertarieven zijn NIET inbegrepen in het pakket; parkeren is gratis bij veel hotels, maar in sommige gevallen moet u parkeergeld betalen.

Reserveren en borg

Een voorschot van 20% is vereist bij het boeken voor elke reservatie boven $1.000 USD en geboekt meer dan 60 dagen voor de ophaaldatum. Het resterende bedrag moet volledig betaald worden binnen de 60 dagen voor de ophaaldatum. In andere gevallen is een volledige betaling vereist ten tijde van de boeking. Door op “Boek Reservatie” te klikken bij de check-out en het creditcard machtigingsformulier te tekenen, geef je EagleRider toestemming om je creditcard aan te rekenen 60 dagen voor de ophaaldatum. Je geeft ook toestemming aan EagleRider om elke betaling van je kaart/kaarten te initiëren die door eender welke reden niet werd uitgevoerd.

Als je het resterende bedrag eerder wilt betalen of wilt betalen via een andere betalingsmethode, neem contact met ons op voor de betalingstermijn is verstreken dat werd weergegeven op de bevestigingspagina en in je bevestigingse-mail. Als, in het geval van betaling via bankoverschrijving of check, het totaalbedrag 60 dagen voor de ophaaldatum niet is ontvangen, behoudt EagleRider het recht om de reservatie voor de Zelfstandige Tour te annuleren en een annuleringskost aan te rekenen.

Routewijzigingen

Wanneer de boeking eenmaal bevestigd is kan er voor iedere wijziging aan de route een bedrag berekend worden. Een wijziging aan de route is inbegrepen en geldt niet voor wijzigingen aan de route, hotels of reisdata.

Wijzigingen aan tourschema

Iedere wijziging gemaakt aan de reisroute gedurende de tour zijn voor kosten van de deelnemer. Hierbij is inbegrepen wijzigingen aan hotels, bestemmingen en niet gebruikte of extra reisdagen. Wanneer een hotel niet gebruikt word zullen deze kosten niet geretourneerd worden.

Weersomstandigheden

De weersomstandigheden zijn niet gegarandeerd voor onze individuele tours. Eagle Rider kan niet aansprakelijk gesteld worden voor slechte weersomstandigheden. Er zullen geen kosten geretourneerd worden.

Seizoenstoeslagen/motorevenementen

Er kan een toeslag berekend worden wanneer uw reis plaatsvindt gedurende grote motorevenementen als Sturgis, Daytona, Laughlin River Run etc. Seizoenstoeslagen worden berekend wanneer u tijdens het hoogseizoen reist. Deze toeslag geldt ook voor reizen tijdens Nieuwjaar, Memorial Day, Independence Day, Labor Day, Thanksgiving, Kerst etc. Hotels kunnen een toeslag vragen voor conventions, conferenties, speciale evenementen etc. Deze komen voor rekening van de deelnemer.

Afgifte en vrijstelling

Een deelnemer van een EagleRider Self Drive Motorcyle Tour is verplicht om akkoord te gaan met de huurovereenkomst en aansprakelijkheidsvoorwaarden en deze te ondertekenen voor aanvang van de reis. EagleRider accepteert geen deelnemers zonder het ondertekenen van deze formulieren.

Klant oriëntatie

Iedere deelnemer krijgt uitgebreide uitleg over de motor. Deze oriëntatie bevat informatie over het veilig om te gaan met de motor, de belangrijkste verantwoordelijkheden voor de deelnemer zelf en verkeersveiligheidsregels in lokale en stedelijke gebieden.

Brandstof en olie

Brandstof en olie is niet inbegrepen bij de individuele tour. De kosten voor brandstof en olie varieeren per tijd van het jaar en de rijlocatie.

Annuleringen en terugbetalingen

Een individuele tour kan geannuleerd worden zonder annuleringskosten indien deze minimaal 30 dagen voor datum van vertrek geannuleerd wordt. Houdt u er wel rekening mee dat het verwerpen van annuleringskosten per zaak bekeken wordt. Indien de annuleringskosten niet voldaan worden blijven deze actief bij een toekomstige boeking wanneer deze binnen 12 maanden van de annuleringsdatum geboekt wordt.

Verantwoordelijkheid

Eagle Rider is verantwoordelijk voor het verlenen van de service zoals deze beschreven staat in de tourbeschrijving. Samenwerkende organisaties van Eagle Rider worden met zorg geselecteerd en geïnspecteerd maar kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor situaties die ontstaan tijdens het verblijf op deze locaties. Eagle Rider is verantwoordelijk voor deugdelijke reisonderdelen. Eagle Rider kan niet aansprakelijk of verantwoordelijk gesteld worden voor ongevallen, het gedrag van deelnemers die juridische gevolgen heeft, de dood of ander letsel aan de persoon, eigendommen, familie, erfgenamen of rechtkrijgende als gevolg hebben. Eagle Rider is niet verantwoordelijk voor vertragingen, wijzigingen in het reisschema of andere omstandigheden die zich voordoen gedurende de tour.

Klachten en suggesties

Wanneer u klachten of suggesties heeft kunt u deze mailen naar tours@eaglerider.com. Wij hechten veel waarde aan uw feedback en waarderen de hulp van onze deelnemers die hun ervaringen met ons delen om de tourervaring te optimaliseren.

Tourprijzen, huurprijzen en motorkosten

De prijzen vermeld op onze website en in de brochure zijn actueel op de tijd van printen. Kostenfactoren zijn inbegrepen maar beperken zich niet tot hotels, motors, verzekering, internationale koerswisselingen etc. Een mogelijke toename van het tarief kan voorkomen. Eagle Rider kan deze toename minimaal 60 dagen voor vertrek op ieder gewenst moment doorberekenen. Een toename in het tarief is nog nooit voorgekomen, mocht dit voorkomen dan heeft u het recht het volledig betaalde bedrag geretourneerd te krijgen.

Verzekering

EagleRider raadt u aan een adequate reisverzekering, ziekte- en ongevallenverzekering evenals annuleringsverzekering af te sluiten. EagleRider biedt een Theft and Damage Waiver aan alsmede een Supplemental Liability Insurance. OPMERKING:Verkoopbelasting kan worden toegepast op EagleRider verzekeringen en kunnen variëren per locatie. Vraag EagleRider voor meer informatie.

Gratis transfers

Eagle Rider biedt gratis vervoer van en naar uw hotel wanneer deze binnen de straal van 7 mile van de verhuurlocatie ligt. Een andere optie is een taxi nemen, wanneer u het bonnetje bewaard kunt u tot een bedrag van $15 USD/CAD vergoed krijgen. Deze voorwaarden kan per locatie anders zijn.

Storage

Wanneer u een rondreis maakt kunt u van de mogelijkheid gebruikmaken uw bagage veilig op te bergen bij de verhuurlocatie. Het opbergen van bagage bij enkele reizen is niet mogelijk. Eagle Rider is niet verantwoordelijk voor gestolen of verloren items.

Betaling per creditcard of via een overschrijving

Betaling van de borg kan voldaan worden met de volgende creditkaarten:Visa, MasterCard of American Express. Restbetalingen kunnen ook overgemaakt worden via een overschrijving. In dit geval moet de betaling minimaal 90 dagen voor vertrek bij Eagle Rider zijn voldaan.

Payment by wire transfer

ALL wire transfer fees are to be paid by customer.

 • Company Name: JC Bromac Corp. dba EagleRider
 • Bank Name: PNC Bank North America
 • Bank Address: Treasury Management Two Tower Center Blvd. East Brunswick, NJ 08816
 • Tax ID: 33-0525238
 • ABA: 031207607
 • Account Number: 8026310353
 • SWIFT Code: PNCCUS33

Please send a payment notification email to ar@eaglerider.com to ensure proper application of funds before or at the time of payment.

Loading...