Begeleide Voorwaarden

Dit is waar de diensten en wegen samenkomen. EagleRider zorgt voor de planning en zorgt voor de uitrusting, en geeft reizigers de vrijheid om nieuwe vrienden te maken en dromen over een nieuwe reis met EagleRider.

Huurovereenkomst en Creditcard garantie

Wanneer u de huurovereenkomst en creditcard garantie formulier heeft ondertekend accepteert u de voorwaarden als bindend contract tussen Eagle Rider en u als deelnemer. Leest u deze zorgvuldig. Eagle Rider accepteert geen deelnemers zonder een getekende huurovereenkomst wanneer de motor opgehaald wordt.

RESERVATIE EN VOORSCHOT

Een voorschot van 20% is vereist bij het boeken voor elke reservatie boven $500 en geboekt meer dan 30 dagen voor de ophaaldatum. Het resterende bedrag moet volledig betaald worden binnen de 30 dagen voor de ophaaldatum. In andere gevallen is een volledige betaling vereist ten tijde van de boeking. Door op “Boek Reservatie” te klikken bij de check-out en het creditcard machtigingsformulier te tekenen, geef je EagleRider toestemming om je creditcard aan te rekenen 30 dagen voor de ophaaldatum. Je geeft ook toestemming aan EagleRider om elke betaling van je kaart/kaarten te initiëren die door eender welke reden niet werd uitgevoerd.

Als je het resterende bedrag eerder wilt betalen of wilt betalen via een andere betalingsmethode, neem contact met ons op voor de betalingstermijn is verstreken dat werd weergegeven op de bevestigingspagina en in je bevestigingse-mail. Als, in het geval van betaling via bankoverschrijving of check, het totaalbedrag 30 dagen voor de ophaaldatum niet is ontvangen, behoudt EagleRider het recht om de reservatie voor de Begeleide Tour te annuleren en een annuleringskost aan te rekenen.

Afgifte en vrijstelling

Iedereen die deelneemt aan de Eagle Rider tour dient de huurovereenkomst en het vrijwaringsformulier van rechten te ondertekenen voordat de tour begint.

Bagage

Eagle Rider is niet verantwoordelijk voor verloren, beschadigde of vertraagde bagage van tourdeelnemers. Bagageverzekering is aanbevolen.

RESTITUTIEBELEID

A reservation may be cancelled up to 45 or more days prior to the pick-up date with no charge. 50% of the total booking will be applied towards cancellation fee if the booking is canceled between 44 - 31 days from pickup time. 100% of the booking will be applied towards cancellation fee if the booking is cancelled within 30 days from pickup time or if the customer does not show up. Refunds, if applicable, will be issued in a form of store credit that can be redeemed within 1 year from the date it was issued.

Please note: A $25 admin fee will be applied to a reservation that is modified between 30 - 11 days before pick-up time.
Store credits can only be applied at locations within the same country as the original booking.

Annuleren van de tour

In dit geval zal dit gemeld worden aan de cliënt. Eagle Rider zal de tour aanbieden als een zelfbegeleidende tour of zal de tour uitvoeren als alle deelnemers akkoord gaan met een extra toeslag voor het minimaliseren van het aantal deelnemers. Wanneer de deelnemers niet akkoord gaan met een extra toeslag zal het gehele bedrag gerestitueerd worden. Eagle Rider is niet verantwoordelijk voor extra kosten die ontstaan door annulering of door niet deel te nemen aan de tour. De kosten omvatten maar zijn niet gelimiteerd tot de kosten van de vooraf betaalde vliegtickets, hotel reserveringen of autohuur. Er kunnen zich situaties voordoen die, naar onze mening, noodzakelijk zijn voor het annuleren van de tour, vervroegen of uitstellen van een geplande tour, of de routes veranderen of vervangen met betrekking tot hotels, steden, gidsen en andere reisarrangementen. In dat geval hebben we geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor eventuele schade, onkosten of ongemak. De volledige prijs zal worden terugbetaald als de tour is geannuleerd voor de geplande startdatum.

Het niet naleven van de verkeersregels en/of de vereisten van groepsreizen

Indien de klant zich niet houdt aan de verkeersregels of aan de voorschriften van groepsreizen, kan EagleRider het contract annuleren en de gehuurde motor innemen. “Burn-outs” met motorfietsen zijn strikt verboden.

Verhuur Eisen

 • 21 jaar of ouder
 • Geldig motor rijbewijs
 • Minimaal een jaar rijervaring op zwaargewicht motors
 • Major creditcard vereist

Reisgidsen

Uw gidsen garanderen u een stressvrije vakantie. Luister zorgvuldig naar de instructies die de gidsen geven aan het begin van de tour. Elke gids zal en moet zich aanpassen aan de zwakste bestuurder in uw groep. Het is onmogelijk om te voldoen aan ieders behoeften en wensen; we geven u de mogelijkheid om zo veel onafhankelijkheid te krijgen tijdens uw tour als mogelijk.

Wijzigingen in het reisschema

Reizen zijn gebaseerd op seizoenen en waar seizoenen variëren en/of weersomstandigheden zorgen voor veranderingen in de reisroute en accomodaties, veranderingen zullen plaatsvinden omtrend hotels, restaurants en wegen.

Weersomstandigheden

EagleRider streeft ernaar om zijn reizen te plannen op een tijd van het jaar, wanneer het weer in het gebied waar de tour is, het meest prettig is voor motorrijden. Veel tours passeren gebieden waarin weersomstandigheden zeer snel en aanzienlijk kunnen wijzigen. EagleRider kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onaangename of ongeschikte weersomstandigheden en hier kunnen geen terugbetalingen voor gedaan worden.

VERZEKERKING EN KWIJTSCHELDING

Alle diefstal en schadekwijtscheldingen en bijkomende verzekeringsopties zijn onderhevig aan de voorwaarden en condities van het huurcontract en bevatten geen verzekering voor letsels, persoonlijk eigendom, of schade door het gevolg van persoonlijke nalatigheid zoals illegaal gebruik van de huurmotor wanneer de persoon onder invloed is van drugs of alcohol. Een politierapport is benodigd voor alle schade en accidenten. Alle schade aan een gehuurde motor zonder politierapport zal beschouwd worden als de fout van de verhuurder.

VERZEKERING

Eagle Rider beveelt het aan om een goede reis, ziekte, ongevallen en annuleringsverzekering af te sluiten. Alle verzekeringen, dekkingen zijn onderworpen aan de uitdrukkelijke voorwaarden van het huurcontract en zijn exclusief verzekering voor letsel, schade aan persoonlijke eigendommen of als gevolg van nalatigheid zoals illegaal gebruik of gebruik van huurauto wanneer u onder invloed bent van drugs of alcohol. Een politierapport is vereist bij alle schade of ongevallen. Alle schade aan de gehuurde motor zonder een proces verbaal is een fout van de huurder.

Gratis transfers

Gratis shuttleservice tussen hotel en de locatie van Eagle Rider vanuit locaties die binnen een straal van 7 mijl van het Eagle Rider station liggen. De volgende voorwaarden gelden:1 de transfer wordt verzorgd door Eagle Rider, 2 de tour is 3 dagen of langer. Uitzondering:er is geen transfer mogelijk voor reizen die starten in Las Vegas.

Ophalen van uw motor

Wilt u uw motor op een andere locatie dan gepland is bij Eagle Rider ophalen dan kan er een toeslag berekend worden. De kosten voor het leveren van uw motor zijn op aanvraag.

Inleveren van uw motor

Wilt u uw motor op een andere locatie inleveren dan gepland bij Eagle Rider dan kan er een toeslag berekend worden. De kosten voor het inleveren van uw motor zijn op aanvraag.

HELMEN (INCLUSIEF)

Helmen zijn verplicht bij de huur van de motor en bij het maken van een tour. Cliënten wordt aanbevolen hun eigen helm mee te nemen, dit in verband met comfort en styling. Helmen kunnen ook gehuurd worden tegen betaling bij een van de Eagle Rider locaties.

Berging

Eagle Rider biedt de cliënt gratis opslagruimte voor bagage, vliegtickets en andere waardevolle eigendommen. Echter is dit op eigen risico.

Brandstof en olie

De kosten voor brandstof en olie zijn inclusief de prijs die berekend is voor iedere tourdag. Echter behoudt Eagle Rider het recht om een extra bedrag te berekenen indien de brandstofkosten aanzienlijk hoger zijn dan de gemiddelde prijs op het moment van drukken.

Reservering en aanbetaling

Reserveringen kunnen gedaan worden door:

 • FAX:310- 536-6770
 • Telefoon:310-536-6777
 • E-MAIL:tours@eaglerider.com
 • INTERNET:www.eaglerider.com

Alle reserveringen zijn op basis van aanvraag. Boekingen moeten bevestigd worden door Eagle Rider.

BETALING DOOR KREDIETKAART OF OVERSCHRIJVING

object ObjectEen voorshot van 20% kan gemaakt worden met de volgende kredietkaarten VISA, MasterCard, American Express, Discover of Diners Club. Betalingen kunnen ook gemaakt worden via overschrijving. In dat geval moethet bedrag op de rekening van EagleRider overschreven zijn 60 dagen voordat de tour start.

BETALING VIA OVERSCHRIJVEN

ALLE kosten voor de overschrijven moeten betaald worden door de klant.

 • Bedrijfsnaam: JC Bromac Corp. dba EagleRider
 • Banknaam: PNC Bank North America
 • Bankadres: Treasury Management Two Tower Center Blvd. East Brunswick, NJ 08816
 • Taks ID: 33 - 0525238
 • ABA: 031207607
 • Accountnummer: 8026310353
 • SWIFT Code: PNCCUS33

Zend aub een betalingsnotificatie email naar ar@eaglerider.com om ervoor te zorgen dat het bedrag tijdig wordt geregistreerd voor of tijdens de betaling.

Loading...