Begeleide Voorwaarden

Dit is waar de diensten en wegen samenkomen. EagleRider zorgt voor de planning en zorgt voor de uitrusting, en geeft reizigers de vrijheid om nieuwe vrienden te maken en dromen over een nieuwe reis met EagleRider.

Huurovereenkomst en Creditcard garantie

Wanneer u de huurovereenkomst en creditcard garantie formulier heeft ondertekend accepteert u de voorwaarden als bindend contract tussen Eagle Rider en u als deelnemer. Leest u deze zorgvuldig. Eagle Rider accepteert geen deelnemers zonder een getekende huurovereenkomst wanneer de motor opgehaald wordt.

Reservering en aanbetaling

Een voorschot van 20% is vereist bij het boeken voor elke reservatie boven $1.000 USD en geboekt meer dan 60 dagen voor de ophaaldatum. Het resterende bedrag moet volledig betaald worden binnen de 60 dagen voor de ophaaldatum. In andere gevallen is een volledige betaling vereist ten tijde van de boeking. Door op “Boek Reservatie” te klikken bij de check-out en het creditcard machtigingsformulier te tekenen, geef je EagleRider toestemming om je creditcard aan te rekenen 60 dagen voor de ophaaldatum. Je geeft ook toestemming aan EagleRider om elke betaling van je kaart/kaarten te initiëren die door eender welke reden niet werd uitgevoerd.

Als je het resterende bedrag eerder wilt betalen of wilt betalen via een andere betalingsmethode, neem contact met ons op voor de betalingstermijn is verstreken dat werd weergegeven op de bevestigingspagina en in je bevestigingse-mail. Als, in het geval van betaling via bankoverschrijving of check, het totaalbedrag 60 dagen voor de ophaaldatum niet is ontvangen, behoudt EagleRider het recht om de reservatie voor de Begeleide Tour te annuleren en een annuleringskost aan te rekenen.

Afgifte en vrijstelling

Iedereen die deelneemt aan de Eagle Rider tour dient de huurovereenkomst en het vrijwaringsformulier van rechten te ondertekenen voordat de tour begint.

Bagage

Eagle Rider is niet verantwoordelijk voor verloren, beschadigde of vertraagde bagage van tourdeelnemers. Bagageverzekering is aanbevolen.

Annulering en restitutie

Bij annulering van meer dan 60 dagen voor vertrek zal er $1.000 per geboekte motorfiets aan annuleringskosten worden berekend. Bij annulering minder dan 60 dagen voor vertrek zullen de volgende kosten worden berekend:

 • 60–31 dagen:u betaald 60% van de totale reissom
 • 30 of minder:u betaald 100% van de totale reissom
 • No Show:U betaald 100% van de totale reissom

Annuleringskosten worden op uw creditcard in rekening gebracht. Uitzonderingen op dit beleid kunnen niet worden gemaakt om welke reden ook. Een annuleringsverzekering wordt sterk aanbevolen.

Annuleren van de tour

In dit geval zal dit gemeld worden aan de cliënt. Eagle Rider zal de tour aanbieden als een zelfbegeleidende tour of zal de tour uitvoeren als alle deelnemers akkoord gaan met een extra toeslag voor het minimaliseren van het aantal deelnemers. Wanneer de deelnemers niet akkoord gaan met een extra toeslag zal het gehele bedrag gerestitueerd worden. Eagle Rider is niet verantwoordelijk voor extra kosten die ontstaan door annulering of door niet deel te nemen aan de tour. De kosten omvatten maar zijn niet gelimiteerd tot de kosten van de vooraf betaalde vliegtickets, hotel reserveringen of autohuur. Er kunnen zich situaties voordoen die, naar onze mening, noodzakelijk zijn voor het annuleren van de tour, vervroegen of uitstellen van een geplande tour, of de routes veranderen of vervangen met betrekking tot hotels, steden, gidsen en andere reisarrangementen. In dat geval hebben we geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor eventuele schade, onkosten of ongemak. De volledige prijs zal worden terugbetaald als de tour is geannuleerd voor de geplande startdatum.

Het niet naleven van de verkeersregels en/of de vereisten van groepsreizen

Indien de klant zich niet houdt aan de verkeersregels of aan de voorschriften van groepsreizen, kan EagleRider het contract annuleren en de gehuurde motor innemen. “Burn-outs” met motorfietsen zijn strikt verboden.

Verhuur Eisen

 • 21 jaar of ouder
 • Geldig motor rijbewijs
 • Minimaal een jaar rijervaring op zwaargewicht motors
 • Major creditcard vereist

Reisgidsen

Uw gidsen garanderen u een stressvrije vakantie. Luister zorgvuldig naar de instructies die de gidsen geven aan het begin van de tour. Elke gids zal en moet zich aanpassen aan de zwakste bestuurder in uw groep. Het is onmogelijk om te voldoen aan ieders behoeften en wensen; we geven u de mogelijkheid om zo veel onafhankelijkheid te krijgen tijdens uw tour als mogelijk.

Wijzigingen in het reisschema

Reizen zijn gebaseerd op seizoenen en waar seizoenen variëren en/of weersomstandigheden zorgen voor veranderingen in de reisroute en accomodaties, veranderingen zullen plaatsvinden omtrend hotels, restaurants en wegen.

Weersomstandigheden

EagleRider streeft ernaar om zijn reizen te plannen op een tijd van het jaar, wanneer het weer in het gebied waar de tour is, het meest prettig is voor motorrijden. Veel tours passeren gebieden waarin weersomstandigheden zeer snel en aanzienlijk kunnen wijzigen. EagleRider kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onaangename of ongeschikte weersomstandigheden en hier kunnen geen terugbetalingen voor gedaan worden.

Waiver coverage

All Theft and Damage Waivers and Supplemental Liability Insurance options are subject to the express terms and conditions of the rental contract and do not include coverage for injury, personal property, or damage as the result of negligence such as illegal use or use of rental while under the influence of drugs or alcohol. A Police Report is required for all damages or accidents. All damages to rented motorcycle without a police report will be considered to be at the fault of the Renter.

Insurance

Eagle Rider beveelt het aan om een goede reis, ziekte, ongevallen en annuleringsverzekering af te sluiten. Alle verzekeringen, dekkingen zijn onderworpen aan de uitdrukkelijke voorwaarden van het huurcontract en zijn exclusief verzekering voor letsel, schade aan persoonlijke eigendommen of als gevolg van nalatigheid zoals illegaal gebruik of gebruik van huurauto wanneer u onder invloed bent van drugs of alcohol. Een politierapport is vereist bij alle schade of ongevallen. Alle schade aan de gehuurde motor zonder een proces verbaal is een fout van de huurder.

Gratis transfers

Gratis shuttleservice tussen hotel en de locatie van Eagle Rider vanuit locaties die binnen een straal van 7 mijl van het Eagle Rider station liggen. De volgende voorwaarden gelden:1 de transfer wordt verzorgd door Eagle Rider, 2 de tour is 3 dagen of langer. Uitzondering:er is geen transfer mogelijk voor reizen die starten in Las Vegas.

Ophalen van uw motor

Wilt u uw motor op een andere locatie dan gepland is bij Eagle Rider ophalen dan kan er een toeslag berekend worden. De kosten voor het leveren van uw motor zijn op aanvraag.

Inleveren van uw motor

Wilt u uw motor op een andere locatie inleveren dan gepland bij Eagle Rider dan kan er een toeslag berekend worden. De kosten voor het inleveren van uw motor zijn op aanvraag.

Helms (inclusief)

Helmen zijn verplicht bij de huur van de motor en bij het maken van een tour. Cliënten wordt aanbevolen hun eigen helm mee te nemen, dit in verband met comfort en styling. Helmen kunnen ook gehuurd worden tegen betaling bij een van de Eagle Rider locaties.

Berging

Eagle Rider biedt de cliënt gratis opslagruimte voor bagage, vliegtickets en andere waardevolle eigendommen. Echter is dit op eigen risico.

Brandstof en olie

De kosten voor brandstof en olie zijn inclusief de prijs die berekend is voor iedere tourdag. Echter behoudt Eagle Rider het recht om een extra bedrag te berekenen indien de brandstofkosten aanzienlijk hoger zijn dan de gemiddelde prijs op het moment van drukken.

Reservering en aanbetaling

Reserveringen kunnen gedaan worden door:

 • FAX:310- 536-6770
 • Telefoon:310-536-6777
 • E-MAIL:tours@eaglerider.com
 • INTERNET:www.eaglerider.com

Alle reserveringen zijn op basis van aanvraag. Boekingen moeten bevestigd worden door Eagle Rider.

Payment by Credit Card or Wire Transfer

Payment of 20% Tour Deposit can be made by the following credit cards, VISA, Master Card, American Express, Discover or Diners Club. Balance payments can also be made by wire transfer. In this case the balance amount must be credited on the EagleRider account 60 days prior tour start.

payment by wire transfer

ALL wire transfer fees are to be paid by customer.

 • Company Name: JC Bromac Corp. dba EagleRider
 • Bank Name: PNC Bank N.A.
 • Bank Address: East Brunswick, NJ
 • Telephone: 800-762-9473
 • Domestic Routing Number: 031207607
 • ACH Routing Number: 031207607
 • Account Number: 8026310353
 • SWIFT Code: PNCCUS33

Please send a payment notification email to ar@eaglerider.com to ensure proper application of funds before or at the time of payment.

Loading...