Motorcycle Vacation Packages
Beginnen bij
=  €114,51/Dag

Bespaar tot €169,65/dag wanneer je je motorfiets en je hotel samen boekt

Motorvakantiepakketten in de kijken

“EagleRider garandeert de laagste prijzen op motorvakantiepakketten”

EagleRider Motor + Hotel pakketten

Maar liefst 25 jaar ervaring met het werken van motorrijders over de hele wereld heeft ons geleerd dat elke persoon zijn of haar eigen visie heeft op hoe je de fantastische motorwegen en bestemmingen van de wereld wilt ervaren. Velen houden van het sociale aspect en de geruststelling van de begeleide tour, terwijl er anderen zijn die gewoon een motor willen nemen en de weg op willen gaan. Een ding dat elke motorrijder deelt is de noodzaak aan het motorvriendelijk hotel of een klassiek Amerikaans motel om binnen te rijden na een fantastische dag op de baan.

EagleRider heeft de voorbije 25 jaar gespendeerd aan het opbouwen van relaties met enkele van de meest bezochte motorvriendelijke hotels en motels in de populairste en beste rijbestemmingen van Noord-Amerika, en voor 2017 introduceren we met trots onze nieuwe Motor + Hotel pakketten voor de Amerikaanse Southwest en Route 66.

Berijders die deze twee iconische ritten willen ervaren kunnen nu genieten van EagleRider’s motorvriendelijke partnerhotels en motels, alsook een recent/nieuw model van een motorfiets naar keuze. De hotels en motels zijn met de hand gekozen door EagleRider en zijn gecertificeerd motorvriendelijk, wat betekent dat je altijd kunt rekenen op:

  • Een recente motor naar keuze – Uitgerust voor tours. Onder andere Harley-Davidson, Indian, Honda, BMW, Triumph, Yamaha, Polaris Slingshot
  • Schone kamer, comfortabel bed en een hete douche
  • Exclusieve parking
  • Op wandelafstand van lokale restaurants en saloons
  • Uitstekende EagleRider klantenbeoordelingen, late check-ins en check-outs om te voldoen aan elk rijschema

Je kan ook rekenen op het delen van je avond met je medeberijders die toevallig langs dezelfde stad passeren, en elke rijder weet dat er niets leuker is dan verhalen van op de weg met elkaar te delen.

Vanaf 2017 kan je genieten van het gemak en de gerustheid die met de EagleRider tours gepaard gaan, wetende dat je hotel of motel voor de avond werd geselecteerd voor motorrijders, door motorrijders. Hoe werkt het? Het is zo simpel als 1-2-3!

  1. Kies je favoriete route! EagleRider biedt motorvriendelijke hotels en klassieke Amerikaanse motels aan doorheen Noord Amerika’s twee populairste motorregio’s; Route 66 en het Wilde Westen.
  2. Kies je hotel- of motelcategorie uit de bijgevoegde lijst! Motor + motorvriendelijke hotels en motels worden aangeboden in twee prijscategorieën die gemixt en gewisseld kunnen worden om aan het reisbudget en individuele smaak te kunnen voldoen. Selecteer gewoon de prijscategorie van $159 of $229 voor elke dag en laat de rest over aan EagleRider. Je krijgt gegarandeerd een hotel of motel in de geselecteerde categorie dat zich in een gebied van 16 kilometer bevindt van het selecteerde gebied.
  3. Laat de rest over aan onze EagleRider Motor + Hotel Experts! Onze Motor + Hotel Experts zullen het model van je gekozen motor en je keuze van motorvriendelijke hotels bevestigen en je de nodige vouchers bezorgen. Je hoeft dus enkel en alleen maar je motor te nemen en de weg op te gaan met de geruststelling dat je elke nacht terechtkunt in een fantastische plaats in de aanwezigheid van andere berijders.
Loading...