INSURANCE & MOTORCYCLE THEFT/DAMAGE WAIVER FOR RENTALS & TOURS

1- Dekking van anderen op de weg

Minimum aansprakelijkheidsverzekering - inclusief bij alle reserveringen

Motor aansprakelijkheidsverzekering dekt eigendomsschade en lichamelijke schade tot de limiet die de staat heeft gesteld. Dit type verzekering zal betalen voor eigendomsschade en lichamelijke schade aan derden in een crash die door u is veroorzaakt. Dit dekt de minimum aansprakelijkheid die gesteld is door de staat waar u uw voertuig ophaalt.

Bijvoorbeeld reserveringen in California zijn inclusief de volgende aansprakelijkheidsdekking:

 • $15.000 voor verwonding/overlijden van een persoon
 • $30.000 voor verwonding/overlijden van meer dan een persoon
 • $5000 voor schade aan eigendommen

Verzekering is ondergeschikt aan een andere dekking die beschikbaar is voor de huurder of een dergelijke verzekering is primair, meer dan of voorwaardelijk volgens de huurovereenkomst en het verzekeringsbeleid . Geen dekking zal worden verstrekt voor Onverzekerde / onderverzekerde automobilisten en / of persoonlijk letsel bescherming dekking , tenzij vereist door de wet . Zie Huurovereenkomst voor details

Aansprakelijkheidsverzekering (SLI) - aangeraden upgrade

Houdt er rekening mee dat SLI aanvullend is en pas aan de orde komt als alle andere afgesloten verzekeringen, voorzover deze wettelijk zijn toegestaan, zijn aangesproken en hebben uitbetaald.

Aanvullende Aansprakelijkheidsverzekering
Aanvullende Aansprakelijkheidsverzekering * ONLY available for participating license USA locations
Aanvullende Aansprakelijkheidsverzekering - $300,000 USD

Current pricing is calculated after selecting your motorcycle on the Ride Accessories and Services page during the booking process.

2- Dekking voor uw motor

Zonder een diefstal/schade formulier bent u volledig verantwoordelijk voor alle schade of diefstal van uw huurmotor. Alle dekkingen en formulier zijn onderworpen aan de voorwaarden van het huurcontract. Verwondingen, persoonlijk eigendom of schade als resultaat van verwaarlozing als illegaal gebruik of huur onder invloed van drugs of alcohol wordt niet gedekt. Een $3,000 Veiligheids-Storting naar een grote credit kaart zal nodig zijn op de tijd van het ophalen.
Als u kiest voor de aanschaf van een van de Diefstal & Schade Formulieren hier beneden kunt u uw motor dekken en de verplichte storting verlagen.

Current pricing is calculated after selecting your motorcycle on the Ride Accessories and Services page during the booking process.

Geen dekking aangeschaft VIP Vakantieonderbreking bescherming plus Diefstal & Schade Kwijtschelding

VIP-ZERO Vakantieonderbreking bescherming plus Diefstal & Schade Kwijtschelding

Schade kwijtstelling
Inclusief alle en accidentele (niet-nalatige) schade aan motors en motoraccessoire Zie termen en voorwaarden

Huurder betaalt
volledig verkoopbedrag van ALLE schade

$2,000 aftrekbaar
Huurder betaalt $2,000

$0 aftrekbaar
Huurder betaalt $0

Diefstal dekking
Inclusief diefstal van motor en motor accessoires indien de motor werd beveiligd met alle sloten verleend door het huurbedrijf. NIET inclusief persoonlijke bezittingen op of in de motor of zadeltassen.

Huurder betaalt
volledig verkoopbedrag van ALLE schade

$5,000 aftrekbaar
Huurder betaalt tot $5,000 per voorval.

$1,000 aftrekbaar
Huurder betaalt tot $1,000 per voorval.

Vakantieonderbrekingsbescherming
In het geval van een mechanisch defect waardoor de motor meer dan 12 uur hersteld moet worden. Platte banden gelden niet als een mechanisch defect.

Teruggave van dagprijs or een deel daarvan

Teruggave van dagprijs + tot $35 per dag voor vervangend vervoer

Teruggave van dagprijs + tot $100 per dag voor vervangend vervoer

Bescherming tegen verlies van persoonlijke bezittingen in het geval van diefstal of schade aan persoonlijke bezittingen

Niet inclusief

Niet inclusief

Huurder zal dekking toegewezen krijgen tot $500 voor vervanging van persoonlijke bezittingen. Een politierapport is vereist.

Bijkomende chauffeur Huurders zijn volledig gedekt wanneer ze huurmotors uitwisselen met hun rijdgroep.

Niet inclusief

Niet inclusief

Bijkomende huurders toegelaten om andere huurmotors binnen de groep te berijden zonder extra meerprijs. Bijkomende chauffeurs moeten huurovereenkomsten tekenen ten tijde van de pick-up.

Kapotte band dekking

Niet inclusief

Niet inclusief

Heeft betrekking op bandenreparatie / arbeid. Slepen is gedekt tot een bedrag van $ 100 per gebeurtenis.

Borg

$5,000 Waarborg

$2000 Waarborg

$100 Waarborg


Borg: de borg is wordt enkel geauthoriseerd van uw credit card. Dit betekent dat u voldoende limiet dient te hebben om het bedrag vast te houden. Het bedrag wordt niet daadwerkelijk van uw rekening afgehouden, behalve indien de voorwaarden van de huurovereenkomst dit vereisen

Beschikbaar bij deelemende locaties. VIP, E-VIP en EVIP ZERO zijn GEEN verzekering

PERSOONLIJKE EIGENDOMSVERZEKERING - VIP-ZERO

Persoonlijk eigendom verliesbescherming als een gevolg van een motorongeluk of een dieftal terwijl persoonlijke eigendom zich in de gehuurde motorfiets bevindt: voorziet dekking voor de Huurder & Toegestande Chauffeur, met een limiet van $500,00 per verhuring. Bewijs van eigendom van verloren goederen en een politierapport waarin deze verliezen worden gemeld zijn veriest.

Je begrijpt dat je de het tarief per dag zal betalen, ook al heb je de motorfiets niet voor een volledige dag.

Er zijn enkele uitzonderingen voor deze verzekering waarvan we willen dat je ze kent. Onder VIP-ZERO, in het geval van het ongeluk, zal je niet bescherm zijn voor persoonlijk eigendomsverlies of schade:

 1. Als VIP-ZERO niet wordt aanvaard aan de start van de huurperiode of als je er niet in slaagt om het tarief voor VIP-ZERO te betalen
 2. Als jij of een ongeautoriseerde chauffeur de motor hebt gebruikt op een manier dat het huurovereenkomst schendt. Inclusief, maar niet gelimiteerd tot, het berijden van de motorfiets wanneer je dronken of onder de invloed van alcohol, drugs of andere geabsorbeerde elementen bent.

VIP-ZERO Persoonlijke Eigendomsverzekering dekt geen verliezen door mysterieuze verdwijnen, en dekt eveneens niet:

 • Valuta, munten, postzegels, documenten, ongemunt houd, tickets, CB radio's, telefoons, GoPro's, camera's, radardetectors, wapens, merchandise dat te koop wordt aangeobden of fijne kunst, contactlenzen of optische producten, kunsttanden en ledemeten, bederverlijke producten of dieren.
 • Verlies of schade door (graduele) slijtage, motten, ongedierte of schade verzoorzaakt door eender welk proces in de handen, eigendom of controle van eender welke drager.
 • Verlies door ooorlog of een oorlogsdaad,
 • Transport van illegale handel of smokkel;
 • Verlies door nucleaire reactie, radiatie of radioactivieve besmetting;
 • Verlies of schade door diefstal tenzij gerapporteerd aan de Politie.

Alle verliezen door diefstal moeten gerapporteerd worden aan de geschikte autoriteiten en een kopie van het rapport moet gepresenteerd worden aan het huurkantoor, anders wordt ze niet gedekt. Dekking is niet inbegrepen als de huurder het Huurovereenkomst schendt.

De huidige marktwaarde voor geclaimed eigendom zal als redelijk en aanvaardbaar worden beschouwd voor terugbetaling onder deze verzekering/dekking.

Loading...