Your Account

New to EagleRider?

Doe mee!
 • Claim vaste klanten voordelen
 • zie uw reisroute
 • Ontvang updates van uw aankomende reis
 • Sneller uitchecken
 • Ben de eerste die weet van de nieuwste snufjes en aanbiedingen
€ EUR

Motorreizen

Motorcycle Events and Rides in Los Angeles

Progressieve Internationale Motorshows

Progressieve Internationale Motorshows

22 Nov

Pacific Coast Highway (Hwy 1)

EagleRider Los Angeles

11860 S. La Cienega Blvd.
Hawthorne, Californië 90250
Get Directions

E-mail Ons

Hours of Operation

Maandag to Zondag 09:00 am to 05:00 pm

Note: Closed on Thanksgiving, Christmas and New Year's Day.


Route vanuit Los Angeles International Airport:

Ga richting het oosten op Century Blvd, en ga rechtdoor richting S. La Cienega Blvd. Ga richting het zuiden op La Cienega, in 1 mijl kruis je Imperial Blvd. Wij zitten in het eerste gedeelte met gebouwen aan uw linkerhand.

Verwachte taxikosten vanuit Los Angeles International Airport (LAX) is $20.00

Welkom bij EagleRider Los Angeles; de thuisbasis met het beste weer en terrein het gehele jaar door om te rijden met een motor. Wij zijn gunstig gelegen minder dan 10 minuten vanaf Los Angeles International Airport (LAX) en omgeven met een breed aanbod van bekende hotelketens.

EagleRider Los Angeles fungeert als de perfecte uitvalsbasis voor motorrijders die dromen van de Pacific Coast Highway, Route 66, de overweldigende Nationale Parken, of een van de legendarische motorroutes die het westen van de Verenigde Staten een walhalla voor motorrijders liefhebbers maakt. Onze Los Angeles locatie is een motorparadijs, met meer dan 20.000 vierkante meter van de Harley-Davidson, Indian, Triumph, BMW en Honda motoren die klaar staan om u een droomreis te bieden. 

Zoals bij elke van onze meer dan 70 motorverhuur en tourlocaties in Noord-Amerika, is EagleRider Los Angeles blij om motorrijders te voorzien van gratis gebruik van DOT goedgekeurde motorhelm voor de rijders en passagiers. Wanneer u op zoek bent naar een goed begin van uw motorervaring, moet u zeker kijken in de indrukwekkende kleding en merchandise showroom. Hier kun je helmen, rijlaarzen, op maat gemaakte lederen handschoenen, jassen en t-shirts kopen, evenals de exclusieve lijn van aangepaste EagleRider pins en "Ring of Honor" patches.

EagleRider Los Angeles verhuurt ook grote toermotoren zoals Indian Chief Vintage, Indian Chieftain, Electra Glide, Street Glide, Road King, Fat Boy en Heritage Softail, welke ons de perfecte keuze voor Harley verhuur en Indian Motorcycle verhuur biedt. 

Bijkomende locatie voorzieningen:

 • Gratis shuttle pick-up van Los Angeles International Airport (LAX) of hotels in de buurt (7 mijl of minder) voor huurders die drie dagen of langer huren.
 • Gesloten opbergkast voor uw koffers.
 • Gratis parkeren in ons beveiligde perceel.
 • Crossmotors, quads en driewielers voor verhuur.  
 • Motordiensten.
 • Motor kleding en accessoires.