Pacifische Kust Motor Tour - San Francisco naar Los Angeles

Individuele Reizen 3 Dagen / 2 Nachten
Tour Kaart
  • 470.0 mijl = 752.0 km
  • Zomer, Winter, Lente, Herfst
  • 50.0 - 90.0°F = 10.0 - 32.2°C

Ontdek het authentieke Amerikaanse Westen langs de Pacifische Kust. Deze motor tour is voor berijders die een groots gevoel voor avontuur hebben, en een passie delen voor de schoonheid, cultuur, en kameraadschap van de open weg. Deze tour neemt je van San Francisco – de meest pittoreske stad in Amerika – tot de wereldberoemde Pacific Coast Highway. Als we rijden langs de Highway 1 met de zon op je gezicht en de geur van de oceaan in de lucht, zal je voortdurend een grijns van oor tot oor hebben. Kom zelf kijken waarom de PCH vaak de “mooiste motorweg ter wereld” wordt genoemd.

Tour Routebeschrijving

Vertrekkend uit San Francisco zal je eindelijk de kans hebben om langs de hobbelige Californische kustlijn te rijden, en een voorproefje krijgen van een van onze beste motorwegen ter wereld, Highway 1. Adembenemende zichten van de baaien en openingen van de Grote Oceaan zijn te bewonderen onderweg naar Monterey, beroemd dankzij z’n aanwezigheid in John Steinbeck’s boek “Cannery Row”. California’s onontwikkelde schoonheid zal zich recht voor je neus ontplooien.
Ga verder vanuit Monterey naar Big Sur. Deze wilde sectie van de kustlijn is het meest pittoreske stuk van de PCH. Dramatische kliffen vallen in de oceaan en torende sequoia’s rijzen over kustelijke stromen. Houd je ogen open voor zeeleeuwen en otters die spelen in het zeewiergebied. Highway 1 werd gemaakt uit de westerse hellingen van de Santa Lucia Bergen meer dan 100 jaar geleden, en gelukkig is dit gebied voor het meeste deel onaangeroerd gelaten. Rijd langs San Simeon, Cambria, en Morro Bay richting je hotel in Pismo Beach.
Nadat je verder naar het zuiden gaat door de Deense stad Solvang, raden we je aan om te stoppen in Santa Barbara voor lunch. De Mediterrane atmosfeer, geïnspireerd door het Spaanse koloniale erfgoed, doet Santa Barbara meer aanvoelen als een Europese strandstad dan een Amerikaanse stad. Vervolgens rijd je op Hwy 1 doorheen Oxnard recht in Malibu, en dan is het slechts een aantal kilometer meer naar de wereldberoemde Santa Monica Pier – die zich ook op het westerse stuk van de Route 66 bevindt. Jammer genoeg moet deze fantastische rit tot een einde komen, en worden de motors in de namiddag teruggebracht. We hopen dat je een onvergetelijke rit hebt meegemaakt!
0 Beoordelingen gebruikers Voeg een beoordeling toe
Loading...