Als u motorpech krijgt dient u direct contact op te nemen met de motor ophaallocatie voor begeleiding. Uw ophaalloatie zorgt voor een oplossing zodat u uw reis verder kunt voortzetten. Wij kunnen van u vragen om de motor naar de dichtstbijzijnde EagleRider locatie te brengen of reparatiewerkplaats; het sturen van een team om assistentie te verlenen; of vervanging van de motor. Uw ophaallocatie is uiteindelijk verantwoordelijk voor een passende oplossing.

No, you can't. Since the store credit is owned by an individual and non-transferable, store credit payment option is not available for group booking.

If you secure your rental with a credit/debit card, we will charge the security deposit on the day you pick up your rental vehicle. Your security deposit might be held by your bank for up to 45 days. After that, it will be automatically released in full unless we charge any damages, traffic violations or any other necessary charges against it.

If you lose your rental motorcycle key, expect to pay for its replacement. Lost key fee varies per motorcycle model (approximately $200 USD - $300 USD per key).

All store credits expire 1 year after they are issued.

Store credits are used once per payment. Payments are made once during booking, and can be made multiple times afterwards.

Please note: Store credits can only be applied at locations within the same country as the original booking.

Store credits can only be used by and for the individual it was given to.

In the event that you need to cancel outside of 45 days then you will receive everything back in the form of store credit. Cancelling between 44-31 out from your tour start date will have a %50 cancellation fee and the remainder will be put into store credit. Cancelling inside of 30 days would forfeit everything as a cancellation fee. Cancellations can be addressed on a case by case basis as well.

Op het moment van boeken wordt er een bedrag van 20% - per motor- van uw creditcard ingehouden.

In de meeste gevallen dient u te betalen nadat uw hotels zijn bevestigd. In specifieke gevallen kunnen we een betalingsplan maken. Vraag uw booking agent voor meer informatie.

Weersomstandigheden worden niet gegarandeerd voor onze individuele reizen. EagleRider is niet aansprakelijk voor onplezierige en ongepaste weersomstandigheden. Restitutie is in dit geval niet mogelijk.

Bij het huren van een motor is een minimale verzekering inbegrepen, welke verplicht wordt door de staat waar u de motor huurt. Deze verzekering beschermt de rijder alleen tegen claims ingediend door derden voor schade aan eigendommen en verwondingen. EagleRider biedt een Theft & Damage Waiver aan waarmee u uw aansprakelijkheid vermindert bij schade aan de motor, alsmede de Supplemental Liability Insurance, welke de rijder beschermt tegen claims ingediend door derden.

Helaas worden motor keuzes niet gegarandeerd als gevolg van factoren die buiten onze controle vallen. De meerderheid van onze rijders ontvangt zijn of haar eerste keuze, desondanks vragen wij u om tijdens het boekingsproces twee keuzes door te geven.

Voor onze zelfstandige self-drive tours met een waarde van meer dan $1000 USD en geboekt meer dan 60 dagen voor de aankomstdatum van de tour, is er een minimum voorschot van 20% vereist ten tijde van de boeking. Het resterende bedrag moet volledig betaald worden ten minste 60 dagen voor de aankomstdatum van de tour.

Tijdens een rondreis kunt u uw bagage stallen in het kantoor van EagleRider.

Het ontbijt is in de meeste gevallen niet inbegrepen bij onze individuele reizen. Sommige hotels bieden ontbijt aan samen met de kamer. Wij weten niet of het ontbijt inbegrepen is totdat we de bevestiging van het hotel hebben ontvangen.

Nee, vliegtickets worden niet door ons aangeboden.

Ja! Een van de voordelen van onze individuele reizen is dat deze door u zelf kunnen worden aangepast:u bent vrij om een bestaande reis aan te passen, en EagleRider helpt u graag bij het samenstellen van uw eigen reis.

Onze individuele reizen hebben geen vaste vertrektijden, u mag zelf bepalen op welke dag uw reis start (op een van de dagen dat onze locaties open zijn).

Voordat u aan uw reis begint kunnen wij op basis van beschikbaarheid veranderingen aanbrengen met betrekking tot hotels. Indien het voor ons mogelijk is om veranderingen aan te brengen, kunnen wij een toeslag voor u in rekening brengen. Helaas is het niet mogelijk om tijdens uw reis van hotel te veranderen. Uw hotels zijn geboekt op voorhand en als u eenmaal op reis bent is het niet mogelijk om van hotel te veranderen.

Ja, wij kunnen eenvoudig extra dagen toevoegen aan het begin of het einde van uw reis.

De hotels worden door ons geboekt op basis van beschikbaarheid en wij weten pas na bevestiging in welke hotels u zal verblijven. In de meeste gevallen boeken wij motorvriendelijke driesterrenhotels. Voorbeelden van de door ons geboekte hotels in het verleden zijn Best Western, Holiday Inn en Quality Inn & Suites..
Wij kunnen ook zorgen voor een hotel met meer sterren voor een toeslag, afhankelijk van de locatie. Kleine dorpen beschikken vaak alleen over driesterrenhotels, een hotel met meer sterren is wellicht niet mogelijk. Normaal gesproken kunnen hotels met meer dan drie sterren worden geboekt in grotere steden zoals Los Angeles, Las Vegas, San Francisco, etc.

Helaas niet, om deel te mogen nemen aan een individuele reis moet u in het bezit zijn van een geldig motorrijbewijs zonder restricties.

Om deel te mogen nemen aan onze individuele rezien moet u voldoen aan de volgende eisen.

  • Rijder moet ouder zijn dan 21 jaar.
  • Rijder moet in het bezit zijn van een geldig motorrijbewijs zonder restricties.
  • Rijder moet in het bezit zijn van een geldige creditcard.

Tijdens een individuele reis zorgt EagleRider voor de motor, hotels en routesuggesties. Zoals de naam al zegt, bij losse motorhuur zorgt EagleRider alleen voor de motor en bent u zelf verantwoordelijk voor het regelen van hotels en routes.

Het grootste verschil tussen de EagleRider begeleide en individuele reizen is de manier waarop wij u ondersteunen. Begeleide reizen hebben een vaste vertrektijd, rijden in grote groepen (10-15 motoren, 20-25 personen) langs een vaste route, onder leiding van een gids, en reizen met een bagage/ondersteuningsvoertuig. Individuele reizen zijn geschikt voor kleinere/individuele groepen en zijn vrijer in het bepalen van de dagelijkse route, waarbij men meer vrijheid, onafhankelijkheid en prestatie ervaart.

Loading...