Wild West Motor Tour

Beginnen bij €3.777,64
Begeleid Reizen 16 Dagen / 15 Nachten

Geniet van het wilde westen op de rug van je favoriete motor! Eenzame woestijnen, levendige steden, diepe kloven en hoge bergen – deze begeleide tour van 16 dagen lang heeft het allemaal. Je zal alle attracties van de South-West zien: Grand Canyon, Bryce Canyon, Monument Valley, Death Valley, Yosemite, Los Angeles, Las Vegas en San Francisco. Wanneer je het Wilde Westen hebt overleefd zal je meer dan 3200 kilometer aan fantastische wegen hebben bereden met adembenemende zichten inclusief de onvergelijkbare schoonheid van de Californische kustlijn op Highway 1 doorheen Big Sur als het laatste stuk van deze tour.

Wild West Motor Tour - Tour Routebeschrijving

Vandaag begint je Wild West avontuur! Nadat dat je incheckt in het hotel, zal je je EagleRider gidsen en medeberijders ontmoeten die met je de weg gaan delen over de volgende twee weken. Na de meet en greet, zorg er zeker voor dat je L.A.’s nachtleven ontdekt in Hollywood of Santa Monica of neem gewoon een goede nachtrust en bereid je voor op de eerste rijdag morgen!
Na ons welkomstontbijt is het moment eindelijk gekomen – je wordt naar EagleRider in Los Angeles gebracht om je motor op te halen. Na een oriëntatie trekken we naar het zuiden en het westen om de bochtige bergweg te berijden naar Lake Elsinore. Na de lunch zal de koele lucht ons baden terwijl we op nog meer bergachtige wegen berijden richting het San Bernardino National Forest, met een stukje van de hellingen van de San Jacinto berg. Onze afdaling in Palm Springs is spectaculair, en we zullen van onze eerste nacht op de weg genieten langs palmbomen en het nachtleven waarvoor de iconische stad gekend is.
Vandaag nemen wen een rondje doorheen Joshua Tree National Park, een extraordinair park vol met bizarre woestijnbomen en fantastische steenformaties. Vanuit hier zullen we afdalen naar Twenty-Nine Palms en afdalen in de onmetelijkheid van de Mojavewoestijn. Vanaf hier krijgt je trip een legendarisch kantje, want we berijden de historische Route 66 in het beroemde Roys in Amboy. We zullen op Route 66 blijven voor de rest van de dag terwijl we de woestijn doorkruisen, en de staatsgrens richting Nevada, en we komen aan in Laughlin waar we overnachten.
We vervolgen onze rit op de fantastisch Route 66 in Arziona, stoppen voor wilde dieren in Oatman en rijden verder naar Kingman, wat beschouwd wordt als “Het hart van de historische Route 66”, want het is gesitueerd in het langste overblijvende stuk van de oude “Mother Road”. Vanuit Kingman trek je naar Seligman, nog een van de langst overlevende stukken van de Route 66, die eindigt in een noordse loop doorheen het Hualapai Indianen Reservaat. Na onze lunch stop in Seligman vervolgen we ons ritje richting het majestueuze Grand Canyon, bereid je voor op een van de meest fantastische zichten die de mensheid ooit heeft gezien!
We spenderen de ochtend in de Grand Canyon om enkele fantastische zichten te zien, en cruisen dan langs de South Rim voor een aantal kilomter en verlaten Grand Canyon National Park in de Oostelijke uitgang. Nu trekken we naar het ongelofelijke Monument Valley. Dit is Najava Country hier – een klassiek Wild West landschap van volslagen zandzoon en pinakels van gesteente, zichtvaan van een eindeloze uitgestrektheid van driftend rood zand. Eens je aankomt in Monument Valley zal je tot het besef komen hoeveel je perceptie van het Westen zal gevormd worden door deze ene plek. Zulke zichten kan je natuurlijk ook ergens anders vinden, maar nergens is het zo perfect gedestilleerd. Deze avond krijg je de kans om af te dalen in de Valley zelf, en laat ons Najavo gidsen ons trakteren op een traditioneel diner in het hart van dit spirituele wonderland.
Vanuit Kayenta zullen we rijden naar het slaperige Maxican Hat, een kortstondig en waanzinnig goudmijnkamp, die z’n naam ontleent van een zandsteen hoodoo langs de rivier – het ziet er eigenlijk uit als een sombrero. We rijden langs de Vallei van de Goden, waar een groot stuk van de film “Thelma en Louise” werd gefilmd, en doorkruisen de Colorado Rivier waar het uitmondt in Lake Powell. Lake Powell heeft meer dan 3150 km kustgebied, wat meer is dan de volledige Pacificische Kust en 96 water-gevulde zij-canyons. We rijden langs de zuiderse top van Capitol Reef National Park, langs espbedekte toppen, met de roodachtig gekleurde zandstenen van de Devil’s Backbone, doorheen de Escalante Wildernis en eindelijk naar Bryce Canyon, waar we overnachten. Dit is een dag die je nooit zal vergeten!
Deze ochtend zal er tijd zijn om het fantastische Bryce Canyon te bezoeken voordat we verdergaan naar Zion National Park. Behalve het zien van de meest prachtige steenformaties op de hele planeet mag je je verwachten om een spetterende en oogverblindende rit langs de zigzagwegen van Zion! Vanuit Zion is het slechts een kort rit naar het neon en de gokoase Las Vegas. We besparen kost noch moeite in Las Vegas en krijgen een eerste klasse ervaring in een van de meest beroemde hotels op The Strip. Deze avond komen we allemaal samen voor ons laatste “afscheids” diner.
Deze dag staat helemaal in het teken van relaxen, gokken, ontdekken of wat je hart ook maar verlangt. Hou er rekening mee dat we morgen wat vroeger beginnen!
Vanuit Las Vegas trekken we naar het westen en zal onze rit ons meenemen doorheen Death Valley – de heetste plaats op aarde! Het is bijna volledig schaduwloos en zijn gevormde steenlagen van diep geschaduwde, geërodeerde spleten aan de voet van de sterk afgetekende heuvels, hun exotische minerale inhoud die eeuwenoud slik verandert in regenbogen van een zonovergoten kleurenspel. Nadat je een serie van bergrondingen berijdt, zal je tientallen meters onder het zeeniveau gezakt zijn en jezelf recht in het bekken van Death Valley vinden. Vanuit hier gaan we verder naar het westen en berijden we fantastische wegen die op en buiten de Valley gaan en richting de voetstukken van de prachtige Sierra Nevada bergen. Vandaag zullen we op het laagste punt in de Verenigde Staten gereden hebben, meer dan 30 meter onder het zeeniveau, tot de ski stad Mammoth Lakes die zich boven 650 meter bevindt. Wat een dag!
Als we uit Mammoth Lakes vertrekken vervolgen we onze trip wat verder naar het noorden en nemen we de beruchte Tioga Pass om Yosemite National Park te doorkruisen. Je duwt je Harley doorheen de windende granieten kloven… bochten waar je je spieren moet bovenhalen zijn redelijk heersend voor de eerste kilometers, en de weg heeft wat aandacht nodig wanneer je de moeder van de moeder van alle National Parks binnenrijdt. Yosemite betovert duizenden foto’s en legt de verwachtingen tot ongewone hoogtes maar wanneer je er bent is het net zo prachtig, wild, tam, rijk en subliem als je had verwacht. We rijden door naar El Portal, waar we overnachten.
Vandaag trekken we naar het westen richting San Francisco. Als we Yosemite National Park verlaten, zullen we afdalen doorheen het California Gold Rush gebied. We zullen passeren langs kleine mijnsteden zoals Groveland, voordat we de bochtige wegen Old Priest Grade afdalen. Als we het Gold Rush gebied verlaten, zetten we onze zichten op de kustgebieden van Marin County, een onbeschaamde introductie tot Californische genotzucht: een plezierzone van opvallende luxe en abundante natuurlijke schoonheid met zonneschijn, zandrijke stranden, hoge bergen en dikke mahoniebossen, het wordt ook weleens de rijkste provincie in de Verenigde Staten genoemd. Vanuit hier krijgen we een eerste voorsmaakje op de stads meest beroemde bekend punt – de Golden Gate – en we rijden op een van San Francisco’s fantastische bruggen om de stad binnen te rijden! Na een ritje langs de Marina zullen we onderweg zijn naar het hart van stad waar we de twee volgende dagen zullen overnachten om alles te ontdekken wat San Francisco te bieden heeft.
Deze dag is een vrije dag om van de unieke smaak en het karakter van San Francisco te genieten, een funky, individualistisch en invloedrijke stad als geen ander in de US. San Francisco heeft een Europese flair en veel mogelijkheden om bezienswaardigheden te bekijken. We beginnen met een namiddag met het ontdekken in je eentje. Voel je vrij om een stadsbustour te nemen, neem een ritje op de Cable Car of wandel rond North Beach, Chinatown en Union Square. Wat je plezier ook mag zijn, zorg er zeker van dat je de cultuur, kunst, architectuur en zichten meemaakt die deze prachtige stad kenmerken.

Learn more about this tour from Erik, EagleRider Director of Business Development:

Vandaag trekken we naar het zuiden op de legendarische Pacific Coast Highway (Hwy1) die de stevige Californische kust van de Stille Oceaan omvat – een van de beste motorritjes ter wereld! De kustlijn hier is simpelweg spectaculair en er zijn erg veel kansen om fantastische pauzes voor foto’s te maken. Adembenemende zichten van de baaien en inhammen van de Stille Oceaan zijn van jou op de weg naar stad aan zee Monterey en zijn beroemde “Cannery Row”. Monterey is de thuishaven van het wereldberoemde Laguna Seca Automobile en Motorcycle Racetrack en het spectaculaire “Aquarium van de Zee”.
We vervolgen onze rit op de scenische Hwy 1, langs de kant van de kliffen van de Big Sur kust – 150 kilometer van onontwikkelde kilometers van steenachtige kliffen van een subliem landschap waar mahoniebosjes langs de rivierkloven geplaatst zijn en de Santa Lucia bergen uit de blauwgroene Stille Oceaan rijzen. Pakweg in het midden langs de Big Sur Kust kom je naar Esalen, die genoemd is naar de langverlaten inheemse stammen die ooit van zijn natuurlijke hot spring hebben genoten, gesitueerd op een klif hoog boven de woedende Pacific surf. We cruisen voorbij San Simeon, stoppen om het Elephant Seal Rookery te zien, rijden doorheen Cambria en Morro Bay totdat we aankomen in Pismo Beach.
Vandaag nemen we de Hwy 101 en trekken we richting Los Angeles, met de Stille Oceaan aan onze rechterkant en de kustgebergten aan onze linkerzijde. Na een snelle stop in Santa Barbara voor een koffie, zullen we terug op de Hwy 101 belanden en recht in Malibu cruisen, de beruchte strandkolonie. Santa Monica is LA’s oudste en grootste resort – eens een wilde speeltuin voor het strandgebied, is het nu een zelfbewuste liberale en gezonde gemeenschap. Venice Beach is waarschijnlijk de reden waarom de meeste mensen naar Venice komen – er is geen andere plaats die LA beter tentoonstelt dan op de brede weg van de Venice Boardwalk. Vanuit hier zullen we rijden naar Hawthorne, waar EagleRider’s hoofdkwartier is gevestigd. Nu is het tijd om je motors terug te brengen en naar het hotel te trekken om ons klaar te maken voor een snelle samenvatting van dit groots avontuur tijdens ons “afscheids”diner.
Vertrek. Neem a.u.b. de hotelshuttle naar Los Angeles International Airport.
21 Beoordelingen gebruikers (Bekijk ze allemaal) Voeg een beoordeling toe
Hubert Seier October 7, 2019 03:34 am
Fantastische Tour

Nachdem wir in 2017 die Route 66 gefahren sind, sind wir in diesem Jahr die gesamte Wild West Tour gefahren. Die Organisation von Eagle Rider war wieder perfekt. Besonderes möchten wir uns bei Lou und Mauro bedanken die auf der gesamten Tour uns jederzeit zur Verfügung standen und uns auch gute Vorschläge zur "Freizeitgestaltung" gegeben haben. Es wird nicht unsere letzte Tour gewesen sein.

0
renato quiliquini August 26, 2019 02:24 am
AMAZING

Viaggio entusiasmante!
Stefano e Dave sono stati speciali. I posti visitati spettacolari.
Ho scelto questo viaggio dopo aver parlato con Stefano alla fiera di Verona (Motor bike expo). Ha saputo consigliarmi e dopo ho deciso di venire insieme ad un amico.
Very Good!!!!!!!

+1
Loading...