Route 66 - 8-dagen Motor Tour

Beginnen bij €2.137,79
Begeleid Reizen 8 Dagen / 7 Nachten
Tour Kaart
  • 1427.0 mijl = 2283.2 km
  • Zomer, Lente, Herfst
  • 60.0 - 100.0°F = 15.6 - 37.8°C

Bekijk de eenzame woestijnen, levendige steden, diepe canyons en hoge bergen – op de 8-dagen Route 66 Begeleide Motor Tour. Klim op je favoriete Harley, Honda of BDM en rijd door de South-West op dit motoravontuur van 8 dagen: Grand Canyon, Bryce Canyon, Monument Valley, Los Angeles en Las Vegas. Met meer dan 1600 kilometer pure motor gelukzaligheden, zal je de rit van je leven niet willen missen.

Route 66 - 8-dagen Motor Tour - Tour Routebeschrijving

Vandaag begint je reis! Neem alsjeblieft de shuttle bad naar je Los Angeles hotel nabij de luchthaven. Je moet er je EagleRider gidsen en je medeberijders in de hotellobby om even alle informatie over je aankomende trip te overlopen. Zorg er zeker voor dat je na de Meet en Greet het nachtleven van L.A ontdekt in Hollywood of Santa Monica of slaap gewoon lekker door om je voor te bereiden voor de eerste dagrit morgen!
Na ons welkomstontbijt is het moment gekomen – je zal begeleid worden naar EagleRider in Los Angeles om je motor op te halen. Na een oriëntatie trekken we naar het zuiden en westen om de kronkelende bergwegen richting Lake Elsinore te volgen. Na de lunch baadt de koude lucht ons terwijl we rijden op meer bergachtige wegen richting het San Bernardino National Fortes, die de hellingen van de San Jacinto berg omgrenzen. Onze afdeling van de Palm Springs is spectucalair en we genieten van onze eerste nacht op de weg langs de palmbomen en het nachtleven die deze iconische stad kenmerken.
Vandaag zal je je eerste smaak van de Route 66 te pakken krijgen maar we rijden eerst doorheen Joshua Tree National Park, een onwaarschijnlijk park vol met vreemde woestijnbomen en fantastische rotsformaties. Vanuit hier dalen we af naar Twenty-Nine Palms, laten ons bedompelen in de onmetelijkheid van de Mojave Woestijn en wordt onze trip al snel legendarisch wanneer we de historische Route 66 berijden in het bekende Roys in Amboy. We zullen voor de rest van de dag op de Route 66 blijven terwijl we de woestijn doorkruisen, en ook de staatsgrens in Nevada, en komen dan uiteindelijk aan in Laughlin, waar we overnachten.
We vervolgen onze rit op de legendarische Route 66 in Arizona, stoppen voor wilde dieren in Oatman en rijden verder naar Kingman, die wordt beschouwd als “Het Hart van de Historische Route 66”, want het is gesitueerd vlak in het midden van het langste rechte stuk van de oude “Mother Road”. Vanuit Kingman trek je naar Seligman, nog een van de langst overlevende stukken van Route 66, die vervolt in een Noordse lus doorheen de het Hualapai Indianenreservaat. Na onze lunch stop in Seligman gaan we verder richting de majestueuze Grand Canyon, bereid je voor op een van de beste zichten die de mensheid ooit heeft gezien!
Hoe veel mensen in je thuisstad kunnen zeggen dat ze deze ochtend zijn wakker geworden om een helikopterrit te maken over de Grand Canyon? Well, nu ken je er minstens één! Profiteer ervan en boek onze optionele helikopter excursie voor adembenemende zichten die slechts weinigen zullen meemaken. We spenderen de ochtend in de Grand Canyon om enkele fantastische zichten te zien, en cruisen dan langs de South Rim voor een aantal kilomter en verlaten Grand Canyon National Park in de Oostelijke uitgang. Nu trekken we naar het ongelofelijke Monument Valley. Dit is Najava Country hier – een klassiek Wild West landschap van volslagen zandzoon en pinakels van gesteende, zichtvaan van een eindeloze uitgestrektheid van driftend rood zand. Eens je aankomt in Monument Valley zal je tot het besef komen hoeveel je perceptie van het Westen zal gevormd worden door deze ene plek. Zulke zichten kan je natuurlijk ook ergens anders vinden, maar nergens is het zo perfect gedestilleerd. Deze avond krijg je de kans om af te dalen in de Valley zelf, en laat ons Najavo gidsen ons trakteren op een traditioneel diner in het hart van dit spirtuele wonderland.
Vanuit Kayenta zullen we rijden naar het slaperige Maxican Hat, een kortstondig en waanzinnig goudmijnkamp, die z’n naam ontleent van een zandsteen hoodoo langs de rivier – het ziet er eigenlijk uit als een sombrero. We rijden langs de Vallei van de Goden, waar een groot stuk van de film “Thelma en Louise” werd gefilmd, en doorkuisen de Colorado Rivier waar het uitmondt in Lake Powell. Lake Powell heeft meer dan 3150 km kustgebied, wat meer is dan de volledige Pacificische Kust en 96 water-gevulde zij-canyons. We rijden langs de zuiderse top van Capitol Reef National Park, langs espbedekte toppen, met de roodachtig gekleurde zandstenen van de Devil’s Backbone, doorheen de Escalante Wildernis en eindelijk naar Bryce Canyon, waar we overnachten. Dit is een dag die je nooit zal vergeten!
Deze ochtend zal er tijd zijn om het fantastische Bryce Canyon te bezoeken voordat we verdergaan naar Zion National Park. Behalve het zien van de meest prachtige steenformaties op de hele planeet mag je je verwachten om een spetterende en oogverblindede rit langs de zigzagwegen van Zion! Vanuit Zion is het slechts een kort rit naar het neon en de gokoase Las Vegas. We besparen kost noch moeite in Las Vegas en krijgen een eerste klasse ervaring in een van de meest beroemde hotels op The Strip. Deze avond komen we allemaal samen voor ons laatste “afscheids” diner.
We hopen dat je hebt genoten van je EagleRider tour. Laat het ons zeker weten als je nog wat extra tijd in Las Vegas wilt spenderen of je EagleRider motor wat langer wilt bijhouden zodat we de nodige voorzieningen voor je kunnen maken.
6 Beoordelingen gebruikers (Bekijk ze allemaal) Voeg een beoordeling toe
Torsten Groß August 21, 2019 12:44 pm
Road Trip Juni 2019

Absoluter Wahnsinn !! Unfassbare Landschaften, super organisiert 1a Hotels ! Vielen Dank an unsere Guides Eric und Tina, ihr wart echt Klasse ! Unvergesslicher Trip, werden wir 100% tig noch einmal machen.

Gerd, Jens, Cord and Torsten

PS. More Beer for the Germans ! ;-)

0
JOSE CASEMIRO May 16, 2019 01:41 pm
DIFERENÇA DA ROTA

QUAL A DIFERENÇA DO DA "ROTA 66 TOUR GUIADO" 8 DIAS PARA A " VELHO OESTE TOUR GUIADO" 8 DIAS 7 NOITES ? NÃO CONSEGUI

0
Loading...