Your Account

New to EagleRider?

Doe mee!
 • Claim vaste klanten voordelen
 • zie uw reisroute
 • Ontvang updates van uw aankomende reis
 • Sneller uitchecken
 • Ben de eerste die weet van de nieuwste snufjes en aanbiedingen
€ EUR

Motorreizen

  Other Motorcycle Tours

 • Wild West Motor Tour

  Begeleid Tour

  Wild West Motor Tour
 • Route 66 - 15 daagse Individuele Motor Tour

  Individuele Tour

  Route 66 - 15 daagse Individuele Motor Tour
 • Route 66 West: Chicago naar Albuquerque Motor Tour

  Begeleid Tour

  Route 66 West: Chicago naar Albuquerque Motor Tour
 • Baja California Zuiderse Motortour

  Begeleid Tour

  Baja California Zuiderse Motortour
 • Bekijk alle motorreizen

Evenementen en Motorritten in Alexandria

EagleRider werkt binnen Taboo Harley-Davidson®

Taboo Harley-Davidson®
2030 N Mall Drive
Alexandria, Louisiana 71301
Get Directions

E-mail Ons

Openingsuren

Maandag to Zondag 09:00 am to 05:00 pm

Note: Closed on Christmas and New Years' Day.

EagleRider heeft de deuren geopend voor haar nieuwe locatie in Alexandria, LA. Het bevindt zich op de zuiderse oever van de Rode Rivier, en Alexandria bevindt zich eveneens in het midden van Louisana. De stad biedt onder andere een zooölogisch park, een kunstmeseum, een historisch museum, en voor diegenen onder ons die dromen van ontsnappen in de bossen, is er ook nog een boomhutmuseum.

Baton Rouge bevindt zich op zo’n 205 km naar het zuid-oosten, New Orleans is iets verder met 326 km. Shreveport bevindt zich op zo’n 201 km naar het noordwesten. Als je je wat ambitieus voelt, is Houston zo’n 407 km naar het zuidwesten, ongeveer een rit van vier uur afhankelijk van of je onderweg stopt voor een burger. Het stadje Arcadia, zo’n 160 km ten noorden en dichtbij Shreveport, organiseert de Louisiana Fall Rumble Motorcycle Rally, enklel toegankelijk voor volwassenen tussen 20 en 23 september. De stad Welsh, zo’n 138 km naar het zuiden, organiseert Run to Da Bayou tussen 23 en 25 maart.

Beschikbare motors voor verhuur zijn onder andere de Harley-Davidson Electra Glide, Street Glide, Heritage Softail, Fat Boy, Dyna Low Rider, Road King, Sportster 883 en 1200, Road Glide en Freewheeler Trike. Huur per dag, week of meerdere weken. Gratis gebruik van een helm is inbegrepen bij motorverhuur; motorkleding is te koop. Check bij de locatie voor beschikbaarheid van een hotel of vervoer van en naar de luchthaven.

EagleRider Alexandria is een EagleRider Club locatie. EagleRider Alexandria bevindt zich op Taboo Harley-Davidson, 2030 N Mall Dr., Alexandria, LA 71301.