Affiliate Partner Program

Join Programma

Hartelijk dank voor uw deelname aan het EagleRider's affiliate program. Neem alstublieft een paar minuten om uw bedrijfsnaam en contactinformatie aan ons te verstrekken in de onderstaande velden. EagleRider's affiliate marketing manager zal uw bedrijf op korte termijn contacteren met uw bedrijfscode. Dit nummer zal worden gebruikt om uw verkoop en daaropvolgende opdrachten te volgen, waarbij het verschaffen van gedetailleerde en correcte informatie zeer belangrijk is.  
Als u vragen heeft of problemen ondervindt met de registratie kunt u mailen naaraffiliateprogram@eaglerider.com
Nogmaals bedankt voor uw keuze om deel uit te maken van dit spannende en winstgevende programma!

OTA XML Integratie

EagleRider's XML integration is de meest diepgaande vorm van integratie. Met behulp van de XML API heeft u de mogelijkheid om uw reservering- en boekingsprocess aan te passen naar uw wens. De API zal EagleRider's real time prijzen en voorraad weergeven in uw systeem.  
De integratie met onze XML vereist een paar weken van ontwikkeling met goede ondersteuning van het EagleRider tech team.

White-Label Booking Engine

Het White-Label Booking Engine is de snelste, meest eenvoudige vorm van integratie. EagleRider zal u voorzien van een eenvoudige code die u kan plaatsen op iedere willekeurige pagina op uw website. Door middel van deze code zal een EagleRider's widget worden gecreëerd op uw pagina. Vanaf hier kan de gebruiker het reserveringsproces starten vanaf uw website. Nadat de reservering is voltooid wordt de gebruiker terug naar uw site geleid, wat de indruk wekt dat de gebruiker nooit is weggegaan. 
Integratie met onze White-Label oplossing neemt een paar uur tot een paar dagen in beslag.

Voordelen

Er zijn meerdere voordelen te noemen als u met EagleRider samenwerkt. Met de groeiende vraag naar het verhuren van motoren en reizen onder internationale reizigers, zal dit uw bedrijf een nieuwe en vaste bron van inkomsten geven. Met deze mogelijkheid voor uw klanten verbreedt u uw markt en maakt het voor u mogelijk om beter tegemoet te komen aan de verschillende wensen van klanten. Het betreden van het motorverhuur en tour bedrijf zal uw bedrijf een concurrentievoordeel opleveren met betrekking tot motorreis zoektermen in zoekmachines. Uw bedrijf zal ook nauw samenwerken met EagleRider's motorreizen marketing experts om dit programma zo rendabel en efficiënt mogelijk te maken.

Word lid

Filiaal Informatie

Contact persoon

Loading...