EagleRider is the Exclusive Provider of Rentals & Tours for Harley-Davidson in the U.S.

Zoeken Motor Huren

Groepskortingen Beschikbaar

10% 4 motorfietsen minimum

De meeste toekomstige boekingen vereisen een voorschot van slechts 20%.

Bekijk meer

Aanbevolen Aanbiedingen

Aanbieding Naam Prijs
KUST NAAR KUST - LOS ANGELES NAAR ORLANDO
€180,56/dag €77,26/dag
Take The Ultimate Test Ride - Rent a Late Model Harley-Davidson® for $99/ Day
€146,71/dag €85,94/dag
Early Bird Special
5% Korting
Active Police, Firemen, Military, and Veterans - 5% Off Your Next Rental *Available for USA Residents
5% Korting

Eaglerider Motorcycle Motorhuur en Motorreizen

Zet je favoriete bikerliedje op, duw op het gaspedaal en vertrek op een avontuur dat je leven vooraltijd zal veranderen. Er zijn plaatsen op deze planeet die enkel maar ervaren kunnen worden op een motor, waar het leven in de wind je zintuigen prikkelt en de geest van elke ziel verruimt op zoek naar vrijheid. Bij EagleRider bieden we je motors en design tours voor mannen en vrouwen aan, niet voor de gemiddelde burger. Beginner of expert, bikers zijn een ras apart, alsook one programma's. We zijn net als jou, en ve begrijpen maar al te goed wat de vreugde van het motorrijden inhoudt.

Net zoals jou, zijn we gepassioneerd door motors. Kies uit onze uitgebreide vloot van grote merken, met o.a. Harley-Davidson, Indian, BMW, Triumph, Ducati, KTM, Moto Guzzi, Royal Enfield en de vier grote Japanse modellen, ATVs, side by sides, scooters en ook unieke voertuigen zoals de SLingshot, T-Rex, en de hetwerkte CanAm. Of het nu voor een korte huurrit is, een langere begeleide rit of een zelf-gids programma, EagleRider levert dromen, iets wat we erg serieus nemen. We weten hoe veel deze rit voor je betekent en werken de klok rond om je de best mogelijke ervaring te bieden. Of je nu, net zoals ons, wil genieten van een leven op een motor op eender welke plaats, of de wondere rode gesteenten van de Southwest wilt ontdekken, Route 66 doorkruisen, het plezier gaan opzoeken in Sin City, op zoek gaan naar onbekende gebieden, of de Easy Rider route van Venice, CA naar New Orleans wil berijden. We zijn trots om je partner te mogen zijn in deze levensveranderende en zielsverruimende avonturen.

Over ons: EagleRider is de pioneer van motorverhuur en tours ontstaan in 1992. Sinds dan is het merk synoniem geworden voor motoravontuur over de hele wereld. We bieden verhuringen aan van meerdere motormerken, begeleide en indvidiuele tours alsook motorkleding en diensten terwijl we ons bereik wereldwijd vergroten. Op de meeste locaties bieden we ook gratis hotel of luchthavenvervoer aan, beveiligde opslag, gratis parking, en gratis gebruikt van DOT-aanvaarde helmen in onze Noord-Amerikaanse locaties.

Loading...