EagleRider is the Exclusive Provider of Rentals & Tours for Harley-Davidson in the U.S.

Zoeken Motor Huren

Groepskortingen Beschikbaar

10% 4 motorfietsen minimum

De meeste toekomstige boekingen vereisen een voorschot van slechts 20%.

Bekijk meer

Aanbevolen Aanbiedingen

Aanbieding Naam Prijs
KUST NAAR KUST - LOS ANGELES NAAR ORLANDO
€178,86/dag €76,53/dag
Take The Ultimate Test Ride - Rent a Late Model Harley-Davidson® for $99/ Day
€145,33/dag €85,13/dag
Active Police, Firemen, Military, and Veterans - 5% Off Your Next Rental *Available for USA Residents
5% Korting

Eaglerider Motorcycle Motorhuur en Motorreizen

Het begon allemaal in 1992, toen Eagle Rider startte met het motorverhuur en begeleide motortours concept. We zijn begonnen met Harleys en zijn sindsdien 's werelds grootste motorbedrijf voor toerisme dat een grote verscheidenheid aan prachtig onderhouden Harley-Davidson, Indian, Triumph, BMW en Honda motors aanbiedt. En daarnaast ook alle soorten van ATV's, crossfietsen en scooters die geschikt zijn voor een motorrijd ervaring of een tour ervaring.  

Eagle Rider is zich bewust van de behoeften van de motorliefhebbers en avontuurlijke reizigers; enkele reizen en rondleidingen tussen onze meer dan 100 motorlocaties en touring faciliteiten gelegen in de meest populairste toeristische bestemmingen in de wereld. In tegenstelling tot onze concurrenten die meestel bij slechts een merk blijven. Onze locaties zijn voorzien van alle belangrijke motors zoals de Indian Chief Vintage, Indian Chieftain, Electra Guide, Street Glide, Road King, Fat Boy en Heritage Softail maken ons de one stop voor Harley verhuur en Indian Motorcycle verhuur. 

De meeste locaties van EagleRider bieden een groot aantal extra diensten waaronder:

  • Gratis shuttle pick-up van hotels in de buurt en luchthaven. Onder voorbehoud van beschikbaarheid.
  • Gesloten opbergkast voor uw koffers.
  • Gratis parkeren in ons beveiligde perceel.
  • Motordiensten.
  • Motorkleding en accessoires.

En naar locaties in Noord-Amerika, EagleRider is blij om gratis gebruik van DOT goedgekeurde motorhelmd voor rijders en passagiers aan te bieden.

Het succes dat we als bedrijf hebben gehad is een gevolg van de hoge normen die wij elke dag handhaven. Wij zorgen niet alleen voor motors maar we geven de klant een ervaring. Een kans om ongelooflijke plaatsen te zien en verbazingwekkende dingen te doen. Een moment om de vrijheid , opwinding en voldoening in ons leven te voelen. Een kans om daadwerkelijk te leven wat velen alleen maar kunnen voorstellen in dromen. Hier bij EagleRider, verhuren we die dromen. Vanaf het moment dat je uw favoriete motor ophaalt naar het moment dat je hem terugbrengt. zijn wij er om voor te zorgen dat je avontuur alles is wat je ooit wilde dat het is. Het is onze plicht er voor u een droomreis van te maken!  

Ontdekt waarom klanten die voor ons hebben gekozen, consequent terugkomen voor meer.

Loading...