Søk på Motorsykkelleie

Grupperabatt!

10% 4 sykler minimum

De fleste fremtidige bestillinger krever kun 20 % innskudd.

San Francisco Motorsykkelleie og -turer

Vis mer

EagleRider San Francisco

Du kan legge igjen hjertet ditt i San Francisco, men du trenger ikke legge igjen lommeboka også! EagleRider i San Francisco har gode priser på utleie av motorsykler og mc-turer på favorittsykkelen din året rundt. Utleiestedet i sentrum av San Francisco ligger beleilig til og er bare en kort spasertur, trikketur eller drosje fra de fleste store hotellene. Utleiestedet for EagleRider tilbyr gratis transport for motorsykkelførere som bor på hotell innen en rekkevidde på 7 miles (ca. 11 km) fra kontoret i sentrum av San Francisco.

EagleRider i San Francisco har alt du trenger for motorsykkelleie, motorsykkerturer, brukte motorsykler og motorsykkelservice i San Francisco. EagleRider i San Diego ligger beleilig til i sentrum av San Francisco og leier ut touringsykler som f.eks. Electra Glide, Street Glide, Road King og Heritage Softail fra industriens ledende fabrikanter: Harley-Davidson® Honda® BMW® Triumph®, Star® og Indian®.  Selv om motorsykkelen allerede er utstyrt med touring-vesker, har vi også låsbare oppbevaringsskap for koffertene dine. Alle motorsykler som EagleRider leier ut, inkluderer en gratis DOT-godkjent (Department of Transportation) halvhjelm. Helhjelmer, jakker og navigasjonssystemer kan leies.

San Francisco har perfekt vær å kjøre i året rundt, og vår erfarne stab kan hjelpe deg med å planlegge alle trinn av drømmeturen din, enten det gjelder å kartlegge den perfekte ruten eller finne riktig størrelse på hjelmen. Kjør over Golden Gate-broen og opplev noe helt spesielt når du ser San Franciscos himmelhorisont og Alcatraz. Med EagleRider kan du utforske Amerikas vestkyst slik det var meningen - på to hjul. Ta deg en avslappende fridag, få med deg noen venner og lei en motorsykkel fra EagleRider i San Francisco. Kjør Highway 1, sett kursen mot Monterey eller bare seil rundt i byen.  Ditt livs eventyr venter!

Andre ting dette utleiestedet tilbyr

  • Låsbare oppbevaringsskap for koffertene dine
  • Gratis parkering
  • Utleie av trike-sykler
  • Harley-Davidson direkteservice
  • Motorsykkelservice
  • Motorsykkelklær og -tilbehør
  • Enveisleie
8 Brukeranmeldelser (Vis alle) Legg til anmeldelse
Nguyen Tu August 1, 2018 10:00 am

It is great

I love Motorbike

0

Adresse


1635 Valencia St.
San Francisco, California, 94110

Timer

Wednesday to Sunday Fra 09:00 am to 05:00 pm

Note: Closed on Thanksgiving, Christmas and New Year's Day.

Veianvisning fra San Franciscos internasjonale flyplass: Kjør Freeway 101 nordover, ta avkjørselen for I-80 E mot Bay Bridge og kjør inn på I-80. Kjør deretter av på 7th Street. Til venstre på 7th Street, til venstre på Harrison Street og til venstre på 8th Street.

Drosje fra San Francisco internasjonale flyplass (SFO) koster ca. USD 35,00

Loading...