Søk på Motorsykkelleie

Grupperabatt!

10% 4 sykler minimum

De fleste fremtidige bestillinger krever kun 20 % innskudd.

Orlando Motorsykkelleie og -turer

Vis mer

EagleRider Orlando

EagleRider i Orlando er inngangsporten til Florida, som hilser motorsykkelførere velkommen til et av de mest populære turistmålene i verden. EagleRider i Orlando har motorsykler av typen Harley-Davidson, BMW, Triumph, Indian og Honda, eller med andre ord en sykkel for enhver smak, slik at de kan utforske det moderne underverket som Florida er. Motorsykkelklær, tilbehør, deler og beskyttelsesutstyr er også tilgjengelig i tillegg til motorsykkelservice. Mens du er her kan du se deg rundt i megabutikken for motorsykkelsalg og kjøpe din drømmemotorsykkel. EagleRider i Orleans er det eneste stedet du behøver å gå når det gjelder motorsykler.

Det tilbys motorsykkelkurs på utleiestedet EagleRider i Orlando. Kursene holdes av Orange Osceola Safety Institute for både lokale innbyggere og tilreisende. Våre erfarne medarbeidere kan hjelpe deg med å planlegge alle trinn av drømmeturen din, enten det gjelder å kartlegge den perfekte ruten eller finne riktig størrelse på hjelmen. 

EagleRider i Orlando har dessuten de store touringsyklene som f.eks. Indian Chief Vintage, Indian Chieftain, Electra Glide, Street Glide, Road King, Fat Boy og Heritage Softail, og dette gjør at vi er det perfekte stedet når det gjelder utleie av Harley og Indian Motorcycle.

Andre ting dette utleiestedet tilbyr

  • Gratis skyss fra nærliggende hoteller (11 km eller mindre)
  • Låsbare oppbevaringsskap for koffertene dine
  • Gratis parkering på sikret parkeringsplass
  • Motorsykkelkurs
  • Direkte motorsykkelservice
  • Motorsykkelklær og -tilbehør
  • Utleie av trike-sykler
  • Enveisleie
12 Brukeranmeldelser Legg til anmeldelse
Emanuel Pontoriero April 10, 2017 08:13 pm

Great Service and Ride

Joined the Eaglerider Club. It sounded too good to be true and I kept waiting for the hidden fees. Well I got a Harley Heritage in the most amazing blue for 2 days for less than half of what I would have paid at the dealer. Can't wait for my next ride.

0
EagleRider operating inside

Orlando Harley-Davidson®

Timer

Monday to Saturday Fra 09:00 am to 05:00 pm
Sunday Fra 10:00 am to 05:00 pm

Note: Closed on Thanksgiving, Christmas and New Year's Day.

Veianvisning fra Orlandos internasjonale flyplass:  (MCO) Ta den nordlige avkjørselen fra Orlandos internasjonale flyplass til SR 528 West (Bee Line/Beach Line Expressway - bomvei). Kjør vestover på SR 528 (Bee Line/Beach Line Expressway - Toll Road) til avkjørsel 8,Hold deg til venstre når du kjører av og kommer fram til trafikklyset,Ta til venstre ved trafikklyset og til høyre med det samme på Jetport Drive,EagleRider ligger 0,8 km bortover, på venstre side

Drosje fra Orlando internasjonale flyplass (MCO) koster ca. USD 20-30

Loading...