Sturgis Bike Week Motorsykkelturer

Med reiseleder-tur 10 Dager/9 Netter

Ikke gå glipp av et nytt Sturgis Black Hills Rally. Det er på tide at du skapte egne minner og setter ditt preg på et av det beste motorsykkelrallyene i verden!

Sturgis Bike Week Motorsykkelturer - Reiserute for turen

Velkommen til «Mile High City» - byen som ligger 1600 meter over havet: Denver, Colorado. I dag begynner første dag av turen med ankomst på det nydelige hotellet vårt som ligger midt i sentrum av Denver. I kveld er du invitert til en velkomstmiddag der du får anledning til å møte de andre i gruppen og snakke om turen som ligger foran dere.
Dette er øyeblikket de fleste motorsykkelførere verden rundt bare drømmer om, når vi vender motorsyklene nordover og starter vår utrolige tur mot Sturgis Black Hills Rally. Rocky Mountain-byen Denver ligger snart i bakspeilet mens travle motorveier skiftes ut med vidåpne landskap og landeveier som ser ut som de ble laget bare for oss. Dette er starten på en storslått kjøretur!
For noen er det vanskelig å tenke på dagens kjøretur siden Sturgis er bare 151 km unna, men reisen underveis er like bra som endepunktet! Vi vender østover og krysser det øde området i Thunder Basin National Grassland, 23.1481 hektar med frodige grønne åser og sletter som en gang hadde store bøffelflokker. Mens vi nærmer oss slutten på dagens kjøretur kommer vi inn i Black Hills National Forest. Navnet «Black Hills» kommer fra Lakota-ordene Paha Sapa, som betyr «svarte åser». Nyt den varme solen og den gåtefulle tiltrekningskraften til «Paha Sapa», et sted som er så fullt av indiansk og amerikansk historie at du nesten føler det som du har gått tilbake til fortiden.
La oss banke støvet av vår første kveld i Sturgis og kjøre en tur. Det er mange dagsturer å velge mellom. Du kan ta en av de organiserte turene, ta en tur på egen hånd eller ganske enkelt kjøre den korte turen tilbake til sentrum av Sturgis for å utforske byen.
Kos deg med en dagstur, eller dra tilbake til byen og ha en super dag.
Dagstur med gruppen, eller dra tilbake til byen og ha en super dag.
Dette er den siste dagen i Sturgis. La fantasien få fritt løp!
Vi skal sove litt lenger enn vanlig og kommer oss avgårde sent på formiddagen etter en god frokost. Godt nytt: vi starter ferden til Cheyenne med en siste tur gjennom Black Hills - de svarte åsene i South Dakota. Turen til Cheyenne er like nydelig som noen av dagsturene vi har tatt de siste fire dagene. I kveld skal vi nyte litt ekte gjestfrihet på cowboy-vis og noen av de beste biffene i Wyoming.
Den siste delen av turen er ikke lang, men definitivt en man vil huske. Vi tar en siste runde gjennom hjertet av Rocky Mountains i Colorado før vi må venne oss til bylivet igjen, som har virket så fjernt de siste ni dagene. I kveld skal vi løfte glasset og feire at en livsvarig drøm for de fleste motorsykkelførere er blitt oppfylt, mens vi skåler for «Sturgis».
Mange takk for en super motorsykkeltur til Sturgis. Vi sees ved neste års mc-eventyr!
0 Brukeranmeldelser Legg til anmeldelse
Loading...