Route 66 Motorsykkelturer™

Starter på kr36,284.86
Med reiseleder-tur 15 Dager/14 Netter

EagleRiders motorsykkeltur langs den verdenskjente Route 66 går langs den originale Route 66, kjent som «Main Street of America» eller «Mother Road». Ruten strekker seg over 2400 miles (3862 km) fra Chicago til Los Angeles, krysser tre tidssoner og 8 delstater: Illinois, Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona og California. Route 66 har vært veien for omstreifere, drømmere, desperate og en hel generasjon med feriereisende som har fulgt ruten mot vest. 1950-årene var glansdagene for Route 66, med tusenvis av biler i lange køer på jakt etter opplevelsen i frontieren vest i landet. Hoteller, moteller, bensinstasjoner, klassiske restauranter og det «nye» Amerika dukket opp alle steder. Mange av de klassiske veiene, restaurantene, bensinstasjonene og nostalgiske landemerkene langs Route 66 ligger fortsatt der, akkurat som de gjorde i 1950-årene. Den velkjente og nostalgiske Route 66 er en vei som skapt for motorsykkeltouring. For å si det enkelt: Dette er amerikaturen i et nøtteskall! Denne turen kan oppleves fra flere EagleRider-utleiesteder med Harley Davidson, Honda, Kawasaki, Triumph, Spyder og BMW.

Route 66 Motorsykkelturer™ - Reiserute for turen

Du ankommer Chicagos internasjonale flyplass og ordner selv transport til hotellet du skal bo på. Velkommen til “the Windy City”, også kalt “Paris of the Prairie'”. Chicago er den største og mest spennende av byene ved bredden til The Great Lakes. Her finner du en imponerende himmel horisont langsmed Lake Michigan, førsteklasses museer, restauranter og kafeer i stor skala og utallige barer og nattklubber med dype røtter innen jazz- og bluesmusikk. I kveld får du møtt de andre som skal være med på tur og guidene som skal ta deg meg på et orienteringsmøte på hotellet, fulgt av en velkomstmiddag og feiring i sentrum. Din drømmetur langs Route 66 er straks i gang!

Learn more about this tour from Shawn, EagleRider VP of Tours:

I dag henter du sykkelen din og starter din ultimate motorsykkeltur igjennom Amerika. Den legendariske Route 66 starter ved dørterskelen til EagleRiders utleiested og skjærer gjennom Illinois før den fortsetter helt ut mot Stillehavet. Fra Chicago setter du nesen sørover langs Pontiac Trail, som er det opprinnelige navnet på akkurat denne strekningen. Dagens tur tar deg med gjennom Joliet, og du får med deg Launching Pad Giant og stopp hos det utrolige RT 66 Museum i Pontiac. En fin måte å bli kjent med både sykkelen og ‘the Mother Road’.

Learn more about this tour from Ken, EagleRider Manager of Tours:

I dag setter vi kursen mot St. Louis! Vi holder oss for det meste på den delen av Mother Road som har to kjørefelt. Vi krysser maisåkrene og kjører gjennom småbyer i selve hjertet av Amerika. Vi ankommer St. Louis via Chain of Rocks Bridge, som er den opprinnelige broen der Route 66 krysser Mississippi-elven. Nyt dagens korte turen som tar deg med inn i «porten til vesten»; St. Louis. Denne fantastiske byen ligger ved bredden av Mississippi-elven og er kjent for noe av det beste innen levende musikk og BBQ-ribs! I kveld overnatter vi på det flotte Hampton Inn-hotellet, som har nydelig utsikt over St. Louis Arch.

Learn more about this tour from Ken, EagleRider Manager of Tours:

I dag kan det være lurt å stå opp litt tidlig, for da får du med deg utsikten mot St. Louis Arch og Mississippi-elven i morgenlyset før vi reiser videre. Vi legger raskt byen bak oss på veien mot de rullende Missouri-åsene, som gjør dette området så vakkert og gøy å kjøre i. Vi får med oss den kjente gyngestolen «World's Largest Rocking Chair» i Fanning, smyger oss i svingene i Devil's Elbow og spiser kanskje den beste BBQ-maten du noen gang kommer til å sette tennene i! Vi hilser på Gary hos Gay Parita's. Gary er selv et ikon langs Route 66. I kveld overnatter vi i Joplin, som ble svært hardt rammet av en massiv tornado i 2011. Vi møter lokale folk i sentrum av den lille byen og får høre fantastiske historier om hvordan det var å være midt i øyet av en voldsom tornado.

Learn more about this tour from Shawn, EagleRider VP of Tours:

I dag handler det bare om kjøreturen! Fra Joplin setter vi kursen vestover gjennom myke åser og hestefarmer i Oklahoma, gjennom Miami, Claremore og Catoosa, hvor den legendariske Blue Whale holder til, og vi tar lunsjpause på en diner i Tulsa. Vi kjører dessuten gjennom områdene til flere indianerstammer. I 1830-årene ble disse landområdene reservert som indianerområder. De føderale myndighetene anså området for å være helt ubrukelig, og dermed et egnet område for dumping av indianerstammer som «hindret» etableringen av hvite nybyggerområder i de sørlige delstatene. Det store antallet indianere i delstaten har sine røtter i indianerstammene Choctaw, Chickasaw, Seminole, Creek og Cherokee for å nevne noen få. Lenger vest kjører vi gjennom El Reno – over den halvannen kilometer lange broen, nær Bridgeport og inn i Oklahoma City, selve hjertet og sjelen av Route 66! I kveld kan du kose deg i hjertet av Oklahoma City-området Bricktown Neighborhood. Her finner du livlige restauranter, barer og shopping.
I dag starter vi kjøreturen langs noen av de eldste strekningene av Route 66 i Oklahoma. Her gikk det i sin tid enorme bøffelflokker, og denne delen av Route 66 krysser noen av de velkjente kvegrutene som ble brukt til å drive kveget fra Texas og opp til jernbanen i Abilene i Kansas i 1860-årene. Vi kjører langs et stykke av Chisholm Trail, som går gjennom Yukon og El Reno, og vi får med oss det flotte Route 66-museet i Clinton. Etter lunsj krysser vi grensen inn i det såkalte Texas panhandle, i den sørligste delen av Great Plains («de store slettene»). I kveld overnatter vi på det kjente hotellet Ambassador Hotel i sentrum av Amarillo. Våre kjære venner fra «The Big Texan Steakhouse» henter oss på hotellet i en rekke gamle Cadillac-biler som er pyntet med horn fra Texas Longhorn-dyr på panseret! Nå skal vi nyte de desidert beste biffene i hele Texas!

Learn more about this tour from Steve, EagleRider Tour Guide:

Etter å ha kjørt gjennom den verdenskjente Cadillac Ranch, forlater vi i dag Texas og kjører inn i «The Land of Enchantment» – New Mexico. Hva med spøkelsesbyen Glen Rio, hvor du kan stå med det ene beinet i New Mexico og det andre i Texas? Herfra kjører vi inn i området til Comanche-indianerne, hvor landskapet preges av mesaer, fjell, kaktus og furu etter hvert som vi kommer høyere opp på de høytliggende slettene (High Plains) og til Santa Fe i den sentrale delen av New Mexico. Santa Fe er en av de eldste og flotteste byene i USA, og her skal vi ha base i to netter. Hotellet vårt ligger i hjertet av gamlebyen i Santa Fe, bare et steinkast fra det historiske torget og den kjente misjonsstasjonen.

Learn more about this tour from Shawn, EagleRider VP of Tours:

I dag tar vi en hviledag og ser oss om i denne nesten 400 år gamle byen. Sammensmeltingen av kulturer er tydelig i den sørvestlige arkitekturstilen som forbindes så ofte med hovedstaden i New Mexico. Du har kanskje lyst til å kjøre opp langs elvedalen til den gamle indianerbyen Taos, nyte soloppgangen i en luftballong eller leke cowboy for en dag på hesteryggen langs en sti opp en fjellside eller gjennom en canyon? I Santa Fe kan du oppleve alt dette og enda mer.

Learn more about this tour from Stefano, EagleRider Tour Guide:

Denne morgenen kjører du sørover mot Albuquerque, som er den største byen i New Mexico. Her bor en tredjedel av alle innbyggerne i delstaten. Albuquerque sprer seg ut i hjertet av New Mexico, hvor hovedfartsåren mellom øst og vest og jernbanen krysser både Rio Grande-elven og den gamle veien sørover mot Mexico. Du krysser Rio Grande og vender vestover – ut i det åpne og fargerike navajo-landskapet. Du kjører forbi bakker og mesaer og inn i Laguna. Enda et stykke på vei kjører du gjennom Grants og langs Cibola National Forest mot den kjente Route 66-byen Gallup, som er en gammel jernbaneby og tidligere skanse for indianerne. Til kvelden tar vi inn på et av de mange sykkelvennlige hotellene i Gallup sammen med mange andre motorsyklister.

Learn more about this tour from Erik, EagleRider Director of Business Development:

Nok en stor dag, med spektakulære naturopplevelser og ikoniske stopp langs Route 66. Vi krysser grensen inn i Arizona og kjører gjennom Petrified Forest National Park, en forhistorisk skog med gigantiske, forsteinede trær som har blitt avdekket av erosjon. Her får du tid til å utforske det flotte området og gi deg hen til den vidstrakte naturen som definerer dette landskapet. Fra Petrified Forest National Park reiser vi videre vestover til Wigwam Hotel i Holbrook. Her stopper vi for å stå på hjørnet i Winslow! Selv om de fleste gruppene velger å stoppe i Flagstaff eller Williams i Arizona, kjører vi videre for å tilbringe natten bare halvannen kilometer fra kanten på sørsiden av Grand Canyon. I kveld sitter du med en kald drink i hånden og beundrer solnedgangen over Grand Canyons South Rim (kanten på sørsiden). Drømmen er i ferd med å gå i oppfyllelse!

Learn more about this tour from Shawn, EagleRider VP of Tours:

Si ifra hvis du er interessert i å se Grand Canyon i ordentlig fugleperspektiv, så ordner vi en morgentur med helikopter over selve hjertet av South Rim. Senere får vi god mulighet til å kjøre langs kanten, stoppe ved de flotte utkikkspunktene og ta bilder. Vi forlater Grand Canyon og kommer inn igjen på Route 66 ved Williams, Arizona. Herfra går turen videre med stopp i kjente byer langs Route 66: Seligman, Peach Springs og Hackberry.

Learn more about this tour from Stefano, EagleRider Tour Guide:

I dag blir det en kort tur for å rekke innom Las Vegas med alt det som er verdt å se og høre i byen. Men først kjører vi gjennom den gamle spøkelsesbyen Oatman. Vi sparer ikke på kronene i Las Vegas! Her får vi første klasses opplevelser på noen av de mest kjente hotellene langs the Strip. En ting er ganske sikkert: Oppholdet i Las Vegas blir kort, men godt! Prøv å få deg litt søvn, for i morgen fortsetter vi på Route 66 der vi avsluttet i går.

Learn more about this tour from Ken, EagleRider Manager of Tours:

I dag krysser vi grensen til den siste delstaten på turen langs Route 66 – California! En ting er ganske sikkert: Dagen i dag er helt annerledes enn alle de andre dagene. Vi krysser ørkenen Mojave Desert, med noe av det mest dramatiske landskapet i sør-California. Kan du tenke deg hvordan det må ha vært for de som krysset denne enorme ørkenen langs Route 66 i gamle dager, med spredte forekomster av Joshua-trær, kaktus, vulkanstein og sand! I kveld feirer vi vår siste dag på veien over alle veier – the Mother Road.

Learn more about this tour from Erik, EagleRider Director of Business Development:

I dag setter vi kursen mot vårt siste reisemål – veiens ende ved piren i Santa Monica! Men for å komme oss dit, må vi først kjøre 66 miles (litt over 10 mil) på Angeles Crest Highway gjennom fjellområdet i Angeles National Forest. Denne motorveien anses for å være en av de beste rutene for motorsyklister i det sørlige California, og kryper opp mot 2300 meter. Deretter kjører vi ned kammen og inn i Los Angeles lavslette og ut mot Stillehavet. Motorsyklistene har alltid blandede følelser når de står ved «End of the Trail»-skiltet på piren i Santa Monica. Vi gleder oss over å ha fått anledning til å gjennomføre en reise som andre bare drømmer om, samtidig som vi er lei for at vi nå har kommet til veis ende. I kveld samles vi til fest og avskjedsmiddag for å feire kilometerne vi har lagt bak oss og de nye vennene vi har fått.

Learn more about this tour from Ken, EagleRider Manager of Tours:

I dag avsluttes den flotte reisen i Los Angeles. Husk å si ifra hvis du vil ha en ekstra natt eller to i Los Angeles for å se deg om i byen. Vi kan også ordne med rimelig leie av motorsykkel! Vi ses til neste år! EagleRider

Learn more about this tour from Erik, EagleRider Director of Business Development:

72 Brukeranmeldelser (Vis alle) Legg til anmeldelse
Valentina Marchesi September 19, 2019 12:53 pm
Our wonderful honeymoon with EagleRider

Hello everybody! We are writing from Italy and we want to talk about the journey we have had with EagleRider, for our honeymoon, on Route66, from Chicago to Los Angeles, from 1 to 14 August 2019, with as guides Jerry and Alex.
First of all we would like to point out that everything was impeccable, from the service at Rosemont to take the bike, to the return service at Los Angeles.
The bikes were fantastic, our Electra Glide was perfect, all working good, very comfortable, we didn't hear the road below us, and in the evening, despite the miles traveled, the great heat or at least all the weather conditions we encountered, we weren't tired. In Italy we ride a Street 750 so we are not used to the weight and bulk of this kind of bike, but the guides, especially Jerry, have always helped us, all of us in the group, to park, to juggle uphill roads or steep roads or dangerous roads we have faced, and given all the tips to better face the day.
Everyday in the morning we had a nice briefing on what was waiting for us, they gave us advices on the weather, on how to dress, on the roads we would travel, and also gave us instructions on logistics, and on the tourist attractions we would visit.
Very nice in respecting the timetables, we really enjoyed the perfect organization with which everything was organized: from the arrival and departure from the hotels, everyday, to the stops, to the lunch breaks, on doing fuel ... we had pleasure to have with us the two guides also at dinner in the evening, they were very kind in advising us on the best places to eat all together.  Perfect for checking in and checking out at hotels, we didn't have to worry about anything! Beautiful that, wherever we went, we didn't have to worry about anything, the tickets to the parks, the entrances, the opening / closing times ... they thought of all of them!
Beautiful helicopter ride on the Grand Canyon!
If we have to find some faults: we would have liked to have had a few days more, one at the Grand Canyon to see it better, one more day to reach up to the Monument Valley, one more day in Las Vegas would have been perfect. Please keep this in mind, maybe you could think to adjust the program for future riders! 
Anyway, all was fabulous, we saw such wonderful places, the hotels were all beautiful and clean, comfortable, good and abundant breakfasts, all very very nice. Also the group of people we met, from Italy as from Spain, was very very kind and nice.
We will always recommend this wonderful trip and thank you with the hope of seeing you again soon for another adventure!

Thank You Jerry and Alex

Thank You EagleRider

Valentina & Andrea
Italy

0
Paul Murfett August 27, 2019 09:53 pm
A LIFE CHANGING JOURNEY

Route 66 Tour Aug 1-15 2019

Where to start?
From the time we originally booked our "Bucket List" tour of Route 66 (some 18 months prior), I was filled with questions, concerns and a little apprehension.

Would it be safe? ,Would the bikes be suitable? ,What would the Guides be like? ,Would the accommodation be adequate? ,and several others...

WHAT A WASTE OF TIME THAT WAS!

Eagle Rider are a professional Tour Outfit.

From the moment we walked into the initial group catch up at the Hotel in Chicago, we were made to feel welcome and put at ease.

It is here we met Richard Wykoop the man who was to guide us down the "Mother Road" for what we found out was his 53rd trip down the iconic track as an Eagle Rider Guide! This man truly is an asset to Eagle Rider and a main reason we would consider further Tours! Couldn't be in better Hands!

Richard combined with Vance (our van driver) had us at ease from day 1 and each day ensured we were ready to hit the road with an informative briefing prior to departure. What a Team!

Hotels were neat, tidy and very adequate for our needs, and Vance ensured we were checked in quickly and efficiently at each stop.

The knowledge, relationships and care Richard has for Route 66 truly shines through and certainly made for a life changing journey for both Vanessa and myself.

I could go on with descriptions of our journey but my suggestion is that if you are contemplating it, DO IT!, you won't be disappointed!!

Thank you Richard & Vance

Thank you Eagle Rider

Paul & Vanessa
Melbourne, Australia

0
Loading...