Buffalo Bill - 15 dager

Starter på kr32,464.41
Med reiseleder-tur 15 Dager/14 Netter

På denne 16 dagers turen kjører vi gjennom the Rocky Mountains og du kommer til å oppleve spektakulære omgivelser og fjellandskap; Silver Thread historiske Byway, Million Dollar Highway, Grand Loop Road, Beartooth Highway, Chief Joseph Scenic Byway og “the Black Hills Run”. Dette er en motorsyklist drøm! Du vil kjøre 4200 kilometer og oppleve mange forskjellige byer og kjøre gjennom forskjellige nasjonalparker slik som Arches nasjonalpark, Yellowstone, Old Faithful Geysir, Cody, Devil's Tower, Crazy Horse Minnesmerke, Mt. Rushmore, Badlands og mange flere. Buffalo Bill turen tar deg tilbake til gamledagene når veiene ikke var overbefolket på vei til Black Woods i Rocky Mountains.

Buffalo Bill - 15 dager - Reiserute for turen

Velkommen til «Mile High City» - Denver, Colorado. I dag begynner første dag av turen med ankomst på det nydelige hotellet vårt som ligger midt i sentrum av Denver. I kveld er du invitert til en velkomstmiddag der du får anledning til å møte de andre i gruppen og snakke om turen som ligger foran dere.
I dag henter vi syklene og starter på turen vår som blir full av eventyr og opplevelser. Vi får litt bykjøring på motorveien før vi kommer oss ut av Denver og kommer på mer åpne veier og nydelig landskap. Vi stopper i Fairplay og besøker South Park City, også kjent som en spøkelsesby. Her kan du besøke et museum med gjenstander fra den gamle vesten. Etter vår første dag på veien, slapper vi av på hotellet vår i Gunnison.
I dag kjører vi ut av Gunnison og kommer til å kjøre på den vakre “Silverthread Scenic Byway”. Denne veien tilbyr fine svinger og spektakulære omgivelser. Vi kjører forbi Lake City og fortsetter til South Fork, hvor vi stopper for lunsj, før vi fortsetter langs fantastiske Wolf Creek Pass. Vår destinasjon er den gamle gruvebyen Durango. Gull- og sølvfunn gjorde stedet til en veldig velstående by. Folket her er fortsatt veldig jordnære og vennlige. Det blir en fin ettermiddag i den historiske delen av byen.
Dagen i dag er full av variasjon. Spektakulære kjøreområder gjennom Sør Colorados bakveier tar deg med inn til San Juan nasjonalskog, skarpe svinger og sensasjonelle fjellandskap, fossefall og gamle gullrush byer. Når vi forlater Durango stopper vi på en varmekilde langs med veien. Vi fortsetter nord på nydelige fjellveier mot SIlverton og besøker verdens “høyeste” Harley Davidsons forhandler (i høydemeter). Vi fortsetter drømmen når vi tar fatt på det den verdenskjente “Million Dollar Highway” også kjent som San Juan Skyway, som er kåret på fjerdeplass av av Amerikas beste motorsykkelveier. Det er en veldig unik kjøreopplevelse som kommer til å være en av de beste minnene fra turen. Veien er kalt “San Juan Skyway” fordi fjellpassene vi kjører gjennom ligger på 3.353 meter (11.000 ft) over havet, med fantastisk utsikt. Det er nesten som om man kan ta på skyene. Vi kommer til å stoppe flere ganger for å nyte denne opplevelsen. Vi tar lunch i den magiske fjellbyen Ouray som er endestoppen for San Juan Skyway. Vi kjører gjennom “The Spanish Valley” på vei til Moab, og verden som vi har kjent den kommer til å ha endret seg drastisk. De fantastiske fjellplatåene og det spirituelle indianer landskapet guider oss nå til inngangen av Arches nasjonalpark. Vi overnatter i disse vakre omgivelsene i Moab.
Denne dagen har vi flere alternativer til å utforske den magiske vesten; Jeep-safari i “Hell’s Revenge”, hestesafari eller ridetur (Cowboy tur) eller ta turen på Colorado River Scenic Byway til området der den berømte westernfilmen "Rio Grande" ble filmet med John Wayne ("Back to the Future" ble også filmet her) for å spise lunsj og prøve lokale viner og utforske John Wayne Film Museum. Denne dagen utforsker vi også den magisk Arches nasjonalpark. Her ser du unike steinformasjoner som tar pusten fra deg. Arches nasjonalpark inneholder verdens største samlingen av naturlige buer. Det 30.000 hektar store området har over 2000 av disse mirakler fra naturen. Arches park er fullpakket med røde, tørre ørkener, krydret med de underligste, eroderte sandstein-formasjonene som finnes; pigger, pigger, balansert steiner og buer. Vi tilbringer kvalitetstid her, slik at alle får en av årets viktigste feriebilder. Om kvelden spiser vi en cowboy middag og lader opp batteriene våre for kjøreturen i morgen.
Etter å ha opplevd Arches nasjonalpark, kommer denne dagen til være en transportetappe på vår vei til “Wild West Run” og Yellowstone nasjonalpark. Vi kjører nordover mot Salt Lake City dagens endestopp Park City.
I dag beveger vi oss nordover mot det fantastiske Yellowstone nasjonalpark. Vi kjører nord langs vannkanten til Bear Lake, før vi fortsetter til Montpelier, hvor vi besøker det historiske stedet til Butch Cassidys sitt bankran. Deretter kjører vi til Jackson Hole, et feriested for alle sesonger, men kjent for sine utfordrende skibakker og snøopplevelser. Vi tilbringer kvelden på den kjente Million Dollar Cowboy Bar.
Velkommen til en nytt høydepunkt for turen. Det vil bli en fantastisk dag fullbooket med unike og sjeldne opplevelser. Vi kjører inn i Grand Teton og Yellowstone nasjonalpark, og starter på en av USA mest populære motorsykkelveier; Wild West Run (Jackson - Yellowstone Lake). Vi kjører gjennom Moran og forbi Jackson Lake, før vi fortsetter til spektakulære Old Faithful geysir som er fortsatt en av de mest aktive geysirene med sine faste utbrudd hver 35 til 120 minutt. Old Faithful ble navngitt i 1870 under Washburn-Langford-Doane ekspedisjonen og var den første geysiren i en park til å motta et navn. Vi fortsetter vår reise gjennom fantastiske Yellowstone til Grand Loop Road, med et stop i bemerkelsesverdige Artist Point. Denne dagen får du kjørt i nærheten av bison flokker og få sett de på nært hold. Vær klar for spennende møter, men vær på vakt over det rike dyrelivet som finnes her (bjørner, ulf, elg, buffalos). Vi avslutter dagen med å kjøre inn i Buffalo Bill’s (William F.Cody) hjemby; Cody - hvor vi bor på Buffalo Bills Motel og spiser middag på historiske Irma Hotel.
I dag kommer til være en minnerik opplevelse. Velkommen til verdensberømte “Beartooth Highway”, kåret som USA beste Nummer 1 motorsykkeltur. Beartooth Highway har ikke oppnådd sin ikoniske status blant syklister verden rundt uten grunn, vær forberedt på unike veier som snirkler seg opp og ned fjellet, med hårnålssvinger og spektakulær utsikt. Dette er turens mest krevende strekning, så vi vil kjøre i et behagelig og trygt tempo for å sikre at alle føler seg trygge og får masse tid til å nyte turen og utsikten. Ha kamera ditt klart, for ikke bare er du på en verdens beste motorsykkelveier, men du kommer til å kjøre over bruer som dekker de dypeste daler og fjell. Kos deg! På vår vei til Beartooth Pass, tar vi Chief Joseph Scenic Byway, som også er en opplevelse for livet. Når vi ankommer Cody, vil du ha mulighet til å besøke det spektakulære “Buffalo Bill’s Center of the west”.
Turen fortsetter mens du mestrer de spektakulære fjellsvingene. VI kjører videre inn Big Horn Canyon og nasjonalskog med et fantastisk landskap. Vi er trygge på at smilet sitter som klistret på. Vi stopper for lunch og cowboy-shopping i Sheridan. Du er nå på Bozeman Trail som er tilknyttet gullrush territoriet fra Montana til Oregon. Etter dette kjører vi innom “Spotted Horse” bar på vei til Gillette.
I dag begynner vi dagen i Black Hills, som er stedet hvor Sturgis Bike Rally tar plass. Vær klar for en uforglemmelig opplevelse. Først kjører vi til det berømte Devil’s Tower - en populær destinasjon og stedet hvor Sci-fi filmen “Nærkontakt av tredje grad” tok plass. Vi nyter omgivelsene og de spektakulære steinformasjonene. Neste stopp er Sundance, hjem til Sundance Film Festival. Etter kjører vi gjennom vakre Spearfish Canyon, et ekte naturunder. Vi fortsetter til Deadwood, hvor vi besøker “No. 10 Saloon” hvor Wild Bill Hickok ble skutt når han spilte poker. (Kombinasjonen han hadde når han ble skutt blir nå kalt “Deadman’s Hand”). Deadwood er innenfor et indianerreservat og har gambling rettigheter. Det var også her Calamity Jane (Den berømte kvinnelige skarpskytteren) møtte WIld Bill for første gang (for senere å bli forelsket).
I dag kjører vi i den fantastiske “Black Hills Run”. Vi fortsetter å utforske “The Black hills”, og ankommer Crazy Horse, snart verdens største monument skjært ut i stein. Enda større enn Mount Rushmore.Vi kjører gjennom Wildlife Loop i Custer State Park, og befinner oss kanskje mellom bison. Lunsjen vår bli en piknik i parken, før vi kjører videre til Mount Rushmore for å oppleve de voldsomme granittskulpturene av de fire presidentene i fjellveggen. Etterpå kjører vi den berømte Iron Mountain Road. Vær forberedt på en unik opplevelse. Dagen fortsetter i “The Black Hills” på vei til Sturgis, en liten by og midtpunktet til alle aktivitetene rundt Sturgis Bike Rappy, Amerikas eldste og legendariske motorsykkel rally. Vi kommer også til å få en sterk forståelse for hvordan Sturgis Bike Rally påvirker den lille byen. Vi parkerer syklene og besøker de verdenskjente Knuckle Saloon.
Vi forlater Sturgis og fortsetter videre sør. Vi kommer til å kjøre gjennom Badlands nasjonalpark, som viser oss spektakulære omgivelser av Badlands ville natur. De geologiske innskuddene du får se inneholder noen av de rikeste samlingen av fossiler. Parken består av nesten 100.000 hektar med forskjellig utmark, som er hjem til bison, tykkhornsau, præriehunder og vil-ilder. Etter vi har tilbringt mesteparten av dagen på veien gjennom de fascinerende Badlands fortsetter vi til vår overnatting i småbyen Alliance.
I dag er vår siste kjøredag. Vi fortsetter å kjøre sørover gjennom Sterling og Fort Morgan, før vi returnerer tilbake til vår siste destinasjonen Denver. Når vi ankommer Denver returnerer vi syklene og du har tid til å utforske byen før vi møtes senere på kvelden til en siste skål.
Takk for at du har vært en del av denne Buffalo Bill eventyret. Vi ønsker deg en trygg reise hjem! Vi håper vi ser deg snart igjen for et nytt eventyr.
0 Brukeranmeldelser Legg til anmeldelse
Loading...