Søk på Motorsykkelleie

Grupperabatt!

10% 4 sykler minimum

De fleste fremtidige bestillinger krever kun 20 % innskudd.

Miami Motorsykkelleie og -turer

Vis mer

EagleRider Miami

Er det noe kulere og mer sexy enn å henge ved strendene på South Beach i nydelig vær? Hva med å suse langs South Beach på en nydelig motorsykkel av typen Harley-Davidson, Honda, BMW, Triumph eller Indian fra EagleRider? 

EagleRider i Miami ligger beleilig til noen få minutter fra Miamis internasjonale flyplass og en kort kjøretur fra South Beach og alle de nydelige strendene som ligger i området. EagleRider i Miami er inngangsporten til Everglades, og en av favorittene til medarbeiderne våre, Florida Keys. Enten du leier en motorsykkel for å ta en tur fra én ende av landet til det andre sammen med venner, eller bare en weekendtur i Key West for å sole deg, kan EagleRider i Miami få deg av gårde på veien i dag!

Som på alle våre mer enn 70 utleiesteder i Nord-Amerika, kan EagleRider i Miami tilby gratis lån av DOT-godkjente motorsykkelhjelmer for både fører og passasjer. Hvis du er ute etter å få en pangstart på motorsykkeleventyret må du absolutt sjekke ut butikken, som har et imponerende utvalg av mc-utstyr og tilbehør. Her finner du det aller nyeste innen hjelmer, støvler, spesiallagede lærhansker, jakker og t-skjorter, samt vårt eksklusive utvalg av EagleRider pins og «Ring of Honor» tøymerker.

EagleRider i Miami har dessuten de store touringsyklene som f.eks. Indian Chief Vintage, Indian Chieftain, Electra Glide, Street Glide, Road King, Fat Boy og Heritage Softail, og dette gjør at vi er det perfekte stedet når det gjelder utleie av Harley og Indian Motorcycle.

Andre ting dette utleiestedet tilbyr

  • Gratis skyss fra nærliggende hoteller (11 km eller mindre)
  • Låsbare oppbevaringsskap for koffertene dine
  • Gratis parkering
  • Utleie av trike-sykler
  • Motorsykkelklær og -tilbehør
  • Enveisleie
9 Brukeranmeldelser (Vis alle) Legg til anmeldelse
Alejandra Aguirre Alejandra June 14, 2016 04:01 pm

Argentina

in March I went to the branch they have in Miami made a rent for 13 days of a beautiful bike, I attended Alberto, attention was excellent, when return we decided to buy a helmet that would be sent to my country I am from Argentina, then leave payments so far I have not new and 10 days ago I do not answer the mail. I want to know what happened? please !

+1

Adresse


7500 N.W. 25th St. STE 4
Miami, Florida, 33122

Timer

Sunday to Saturday Fra 09:00 am to 05:00 pm

Note: Closed on Thanksgiving, Christmas and New Year's Day.

Veianvisning fra Miamis internasjonale flyplass: Start med å kjøre sørover på FL-953/NW 42nd Avenue. Sving til høyre på NW 45th Avenue. Sving til venstre på NW 15th Street.

Drosje fra Miamis internasjonale flyplass (MIA) koster ca. USD 20,00

Loading...