Søk på Motorsykkelleie

Grupperabatt!

10% 4 sykler minimum

De fleste fremtidige bestillinger krever kun 20 % innskudd.

Los Angeles Motorsykkelleie og -turer

Vis mer

EagleRider Los Angeles

Velkommen til EagleRider i Los Angeles. Her finner du noe av det beste været og terrenget til å kjøre motorsykkel i! Det er mindre enn ti minutter fra Los Angeles' internasjonale flyplass (LAX) til vårt kontor og et stort utvalg av hoteller.

EagleRider i Los Angeles er det perfekte utgangspunktet for motorsykkelførere som drømmer om å oppleve Pacific Coast Highway, Route 66, fantastiske nasjonalparker eller andre sagnomsuste motorsykkelveier som har gjort den vestlige delen av USA til et Mekka for motorsykkelentusiaster. Utleiestedet i Los Angeles er et mc-paradis, med over 1860 kvm med motorsykler av typen Harley-Davidson, Indian, Triumph, BMW og Honda, klart til å leie deg din yndlingssykkel og turopplevelse.

Som på alle våre mer enn 70 utleiesteder i Nord-Amerika, kan EagleRider i Los Angeles tilby gratis lån av DOT-godkjente motorsykkelhjelmer for både rytter og passasjer. Hvis du er ute etter å få en pangstart på motorsykkeleventyret må du absolutt sjekke ut butikken, som har et imponerende utvalg av mc-utstyr og tilbehør. Her finner du det aller nyeste innen hjelmer, støvler, spesiallagede lærhansker, jakker og t-skjorter, samt vårt eksklusive utvalg av EagleRider pins og «Ring of Honor» tøymerker.

EagleRider i Los Angeles har dessuten de store touringsyklene som f.eks. Indian Chief Vintage, Indian Chieftain, Electra Glide, Street Glide, Road King, Fat Boy og Heritage Softail, og dette gjør at vi er det perfekte stedet når det gjelder utleie av Harley og Indian Motorcycle.

Andre ting dette utleiestedet tilbyr

  • Gratis skyss fra nærliggende hoteller (11 km eller mindre) for gjester som leier i 3 dager eller mer
  • Låsbare oppbevaringsskap for koffertene dine
  • Gratis parkering på sikret parkeringsplass
  • Utleie av motocross-, ATV- og trike-sykler
  • Motorsykkelservice
  • Motorsykkelklær og -tilbehør
12 Brukeranmeldelser (Vis alle) Legg til anmeldelse
Francesco Busdraghi August 1, 2018 02:56 am

Susanne N.1

Very professional and super kind.
Any needs...? solved !
Thank you.

+2

Adresse


11860 S. La Cienega Blvd.
Hawthorne, California, 90250

Timer

Sunday to Saturday Fra 09:00 am to 05:00 pm

Note: Closed on Thanksgiving, Christmas and New Year's Day.

Veianvisning fra Los Angeles' internasjonale flyplass: Kjør østover på Century Boulevard og ta til høyre på S. La Cienega Boulevard. Når du kjører sørover på La Cienega, vil du om 1,6 km krysse Imperial Boulevard. Du finner oss i første gruppe bygninger på venstre side.

Drosje fra Los Angeles' internasjonale flyplass (LAX) koster ca. USD 20,00.

Loading...