Søk på Motorsykkelleie

Grupperabatt!

10% 4 sykler minimum

Most future bookings require 20% deposit only.

Las Vegas Motorsykkelleie og -turer

Vis mer

EagleRider Las Vegas

Hvis du er de fleste av oss som er elsker å kjøre motorsykkel, er det en grense for hvor mye glitter og gambling du kan tåle før du hører landeveien kalle. EagleRider i Las Vegas er her for å svare på dette kallet.

EagleRider i Las Vegas ligger beleilig til bare ti minutter fra McCarran internasjonale flyplass og Las Vegas Strip. Dette utleiestedet har hundrevis av godt vedlikeholdte motorsykler av typen Harley-Davidson, BMW, Triumph, Indian og Honda, slik at motorsykkelførere har nok å velge mellom. Utleiestedet er det perfekte utgangspunktet for motorsykkelførere som vil oppleve Grand Canyon, Zion National Park, Bryce Canyon, Route 66 eller andre av de hundrevis av fantastiske kjøreturene i sørvestlige USA. 

For de som vil holde seg nærmere Las Vegas har du dagsturer med GPS-guide til Hoover-dammen, Red Rock Canyon og Valley of Fire. Siden vi tilbyr gratis skyss mellom de fleste hotellene på Las Vegas Strip og EagleRider-kontoret, betyr det at du har noen flere penger i lomma når du kommer tilbake til hotellet.

Som på alle våre mer enn 70 utleiesteder i Nord-Amerika, kan EagleRider i Las Vegas tilby gratis lån av DOT-godkjente motorsykkelhjelmer for både fører og passasjer. Hvis du er ute etter å få en pangstart på motorsykkeleventyret må du absolutt sjekke ut butikken, som har et imponerende utvalg av mc-utstyr og tilbehør. Her finner du det aller nyeste innen hjelmer, støvler, spesiallagede lærhansker, jakker og t-skjorter, samt vårt eksklusive utvalg av EagleRider pins og «Ring of Honor» tøymerker.

EagleRider Las Vegas har dessuten de store touringsyklene som f.eks. Indian Chief Vintage, Indian Chieftain, Electra Glide, Street Glide, Road King, Fat Boy og Heritage Softail, og dette gjør at vi er det perfekte stedet når det gjelder utleie av Harley og.

Andre ting dette utleiestedet tilbyr

  • Gratis skyss fra nærliggende hoteller (16 km eller mindre) for gjester som leier i 3 dager eller mer
  • Låsbare oppbevaringsskap for koffertene dine
  • Direkte motorsykkelservice
  • Motorsykkelklær og -tilbehør
  • Enveisleie
49 Brukeranmeldelser (Vis alle) Legg til anmeldelse
ken butler April 28, 2018 02:06 pm

Great Customer Service

We are currently booking our next vacation to Las Vegas and using our Eaglerider membership. Sean at the Las Vegas Eaglerider and his colleagues have been very helpful on the phone with our questions about our booking. Looking forward to meeting them in person in near future.

0

Adresse


7660 Dean Martin Drive
Las Vegas, Nevada, 89139

Timer

Sunday to Saturday Fra 09:00 am to 06:00 pm

Note: Closed on Thanksgiving, Christmas and New Year's Day.

Veianvisning fra Las Vegas' internasjonale flyplass: Kjør vestover på I-215. Deretter kjører du nordover på I-15. Sving av på Russel Road. Sving til venstre på Russel Road og så til høyre på S. Arville Street

Drosje fra Las Vegas' internasjonale flyplass (LAS) koster ca. USD 17,00

Motorsykkelarrangementer og -turer i Las Vegas

Loading...