Hvis sykkelen får motorstopp, må du ringe til utleiestedet der du hentet sykkelen for å få hjelp. Utleiestedet har ansvaret for å komme med en løsning som gjør at du kommer deg på hjul igjen. Dette kan for eksempel innebære at du må frakte sykkelen til et nærliggende verksted eller utleiested for EagleRider, at EagleRider sender et team for å hjelpe deg, eller at sykkelen byttes ut. I siste instans er det opp til utleiestedet som du leide sykkelen av, å tilby en løsning.

No, you can't. Since the store credit is owned by an individual and non-transferable, store credit payment option is not available for group booking.

If you secure your rental with a credit/debit card, we will charge the security deposit on the day you pick up your rental vehicle. Your security deposit might be held by your bank for up to 45 days. After that, it will be automatically released in full unless we charge any damages, traffic violations or any other necessary charges against it.

If you lose your rental motorcycle key, expect to pay for its replacement. Lost key fee varies per motorcycle model and can be up to $500 USD per key.

All store credits expire 1 year after they are issued.

Store credits are used once per payment. Payments are made once during booking, and can be made multiple times afterwards.

Please note: Store credits can only be applied at locations within the same country as the original booking.

Store credits can only be used by and for the individual it was given to.

In the event that you need to cancel outside of 45 days then you will receive everything back in the form of store credit. Cancelling between 44-31 out from your tour start date will have a %50 cancellation fee and the remainder will be put into store credit. Cancelling inside of 30 days would forfeit everything as a cancellation fee. Cancellations can be addressed on a case by case basis as well.

Når du bestiller turen, må du betale et sikkerhetsdepositum på 20% per sykkel. Beløpet belastes kredittkortet ditt.

Resterende avgift for turen må vanligvis betales så snart hotellovernattingene er bekreftet. I visse tilfeller kan vi imidlertid komme fram til betalingsordninger. Be turkonsulenten om informasjon om dette.

Det er ikke noe vi kan gjøre for å garantere været på kjøreturer uten reiseleder. EagleRider kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle værforhold som måtte være ubehagelige eller uegnet til motorsykkelkjøring. Vi gir ingen refusjon for slike forhold.

Sykkelleien inkluderer den typen minsteforsikring som er påkrevd i delstaten der du leier sykkelen. Denne forsikringen beskytter bare føreren mot krav som en eventuell tredjepart kan framsette i forbindelse med materielle skader og personskader. EagleRider tilbyr forsikringer for tyveri (Theft) og kasko (Damage Waiver) som vil begrense ditt ansvar i forbindelse med skade på motorsykkelen, og ansvarsforsikring (Supplemental Liability Insurance), som beskytter føreren mot krav som måtte framsettes av en eventuell tredjepart.

Vi kan dessverre ikke garantere sykkelvalg for her spiller det inn flere faktorer vi ikke har styring med. De fleste førerne får imidlertid den sykkelen de hadde øverst på listen, men vi ber om at du oppgir to sykkelønsker når du bestiller.

Våre turer uten reiseledere er pakketurer som inkluderer leie av sykkel, overnatting på hotell og turforslag. Ta en titt på nettsiden for våre turer uten reiseledere. Her finner du en komplett oversikt over hva som er inkludert, og hva som ikke er inkludert.

Hvis turen er lagt opp slik at du vender tilbake til stedet der reisen startet, kan kofferter og bagasje oppbevares hos EagleRider. Oppbevaring av bagasje er ikke mulig på enveisturer.

Frokost er vanligvis ikke inkludert på turer uten reiseleder. Enkelte hoteller tilbyr imidlertid frokost med rommet. Vi vet ikke om frokosten er inkludert på hotellet før hotellbestillingen er bekreftet.

Nei, flyreiser er ikke inkludert.

Jada! En av fordelene med turer uten reiseleder er at de er helt åpne for endringer. Du kan ta utgangspunkt i en ferdig tur og endre litt på denne, eller du kan bruke våre turkonsulenter for å lage helt din egen tur.

Turene uten reiseleder har ikke faste avreisedatoer, og du kan velge å starte turen når som helst i løpet av uken så lenge utleiestedet er åpent.

Det er mulig vi greier å gjøre endringer i forhold til hotell og reiserute før du legger ut på turen, men her er det forbehold om tilgjengelighet. Hvis vi faktisk lykkes med å gjøre endringer, er det mulig du må betale et gebyr. Etter at du har lagt ut på turen er det dessverre ikke mulig å gjøre endringer. Hotellovernattinger bestilles på forhånd og kan ikke endres etter at turen har begynt.

Javisst. Det går fint an å legge til ekstradager både før og etter turen.

a. Hvilke hoteller vi bestiller, avhenger av kapasitet, og dermed kan vi ikke vite nøyaktig hvilke hotell vi bor på før alt er bekreftet. Vi bruker som regel 3-stjerners hoteller med fasiliteter som er godt tilrettelagt for motorsykler. Best Western, Holiday Inn og Quality Inn & Suites er eksempler på hoteller vi har bodd på før. b. Det er mulig å betale et ekstragebyr for å oppgradere til hoteller med flere stjerner, men dette avhenger helt av de enkelte reisemålene. I mindre byer finnes det muligens ikke annet enn 3 stjerners-hotell, og da er det ikke mulig å bestille hotell med flere stjerner. Du finner som regel hoteller med flere stjerner i de større byene, som for eksempel Los Angeles, Las Vegas, San Francisco osv.

Nei dessverre. Hvis du er interessert i turer uten reiseleder, må du ha et gyldig førerkort uten restriksjoner.

Følgende krav stilles til kunder som ønsker å bestille turer uten reiseleder: i. Føreren må ha fylt 21 år. ii. Føreren må ha et gyldig førerkort for motorsykkel, uten restriksjoner. iii. Føreren må ha et gyldig kredittkort.

Når du velger en tur uten reiseleder, ordner EagleRider likevel med sykkelleie, hoteller og forslag til reiserute. Som navnet skulle tilsi, betyr «kun sykkelleie» at du bare leier sykkel av EagleRider. Hotellopphold og reiseruter må du ordne med selv.

Den viktigste forskjellen mellom EagleRiders turer med og uten reiseleder er støtteapparatet. På turer med reiseleder har vi faste avgangsdatoer, du er med i en større gruppe (10-15 sykler, 20-25 personer), vi følger en fast reiserute som ledes an av reiselederen, og vi har med en støttebil som også bærer bagasje. Turer uten reiseleder er for mindre grupper eller enkeltpersoner, og her har du ofte mer fleksibilitet i forhold til de daglige reiserutene, og du får nok en større følelse av frihet, selvstendighet og prestasjon.

Loading...