Partnerordning

Bli med i ordningen

Velkommen til EagleRiders partnerordning. Det hadde vært fint om du kunne bruke noen minutter på å fylle ut firmanavn og kontaktinformasjon i feltene nedenfor. Du vil snart bli kontaktet av EagleRiders markedsføringsleder, som vil gi deg en firmakode. Dette nummeret brukes til å holde rede på salg og provisjon, så det er viktig at du oppgir grundige og riktige opplysninger.

Hvis det er noe du lurer på, eller hvis du har problemer med registreringen, kan du sende en e-post til oss på hotelpartners@eaglerider.com, affiliateprogram@eaglerider.com

Takk igjen for at du valgte å bli med i denne spennende og lønnsomme ordningen! 

OTA XML-integrering

EagleRiders XML-integrering er den mest dybtgående formen for integrering. Med XML API kan du tilpasse bestillingsbanen akkurat slik du vil at den skal være. Med API blir EagleRiders sanntidspriser og -tilbud hentet ut og vist i systemet ditt.

Det tar noen få uker å utvikle selve XML-integreringen, men dette skjer med god støtte fra det tekniske teamet hos EagleRider. 

«White-Label»-bestillingsmotor

«White-Label»-bestillingsmotoren er den raskeste og enkleste formen for integrering. EagleRider gir deg en enkel kodebit som du kan sette inn på en hvilken som helst side på webområdet ditt. Denne koden genererer EagleRiders skjermelement direkte på siden din. Herfra kan så brukeren starte bestillingen rett fra webområdet ditt. Etter at bestillingen er gjort, kommer brukeren tilbake til webområdet ditt, slik at det ser ut som om brukeren aldri forlot området.

Integreringen med «White-Label»-løsningen kan ta alt fra noen få timer til noen få dager. 

Fordeler

Integrering med EagleRider har visse fordeler. Med en stadig stigende etterspørsel fra internasjonale turister etter leie av og turer for motorsykler blir dette en ny og pålitelig inntektskilde. Ved å inkludere dette reisetilbudet til kundene dine kan du rekke ut til langt flere og tilfredsstille mange ulike interesser. Et samarbeid med firma for motorsykkelleie og -reiser gir selskapet ditt et konkurransefortrinn innen søketermer om motorsykkelreiser i søkemotorer. Selskapet ditt får dessuten muligheten til å arbeide tett sammen med salgsekspertene hos EagleRider, slik at ordningen gjøres så lønnsom og effektiv som mulig.

Bli medlem nå

Informasjon om tilslutning til partnerordningen

Kontaktperson

Loading...