EagleRider is the Exclusive Provider of Rentals & Tours for Harley-Davidson in the U.S.

Søk på Motorsykkelleie

Grupperabatt!

10% 4 sykler minimum

Most future bookings require 20% deposit only.

Vis mer

Tilbud i fokus

Navn på tilbud Verdi
Coast to Coast - Los Angeles to Orlando
kr1,759.55/dag kr752.88/dag
Last Minute Guided Tours 15% Off Discount!
15% AV
Active Police, Firemen, Military, and Veterans - 5% Off Your Next Rental *Available for USA Residents
5% AV
Extend the Rally
kr1,345.04/dag kr499.10/dag

Eaglerider-motorsykkel Utleiesykler og turer

Det hele begynte i 1992 da EagleRider utviklet konseptet om leie av motorsykler og ferieturer med reiseleder. Vi begynte med Harley-sykler og har siden blitt verdens største firma innen motorsykkelreiser med et svært bredt utvalg av godt vedlikeholdte sykler fra Harley-Davidson, Indian, Triumph, BMW og Honda. Dessuten tilbyr vi alle typer ATVer, motocross-sykler og scootere, og vi kan derfor tilfredsstille alle motorsykkelønsker og turopplevelser.

EagleRider er godt kjent med behovene til motorsykkelentusiaster og eventyrlystne på tur. Vi tillater enveisleie og turer med reiseleder mellom mer enn 100 utleiesteder på de mest populære turistmålene i verden. I motsetning til konkurrentene våre som vanligvis bare tilbyr ett merke, finner du alle de store touringsyklene på våre utleiesteder, alt fra Indian Chief Vintage, Indian Chieftan, Electra Glide, Street Glide, Road King til Fat Boy og Heritage Softail. Hos oss finner du alt du trenger fra Harley og Indian Motorcycle.

De fleste utleiestedene våre tilbyr dessuten en rekke andre tjenester:

  • Gratis skyss fra nærliggende hoteller og flyplasser. Med forbehold om tilgjengelighet.
  • Låsbare oppbevaringsskap for koffertene dine
  • Gratis parkering på sikret parkeringsplass
  • Motorsykkelservice
  • Motorsykkelklær- og tilbehør

Og på utleiesteder i Nord-Amerika kan EagleRider tilby gratis lån av DOT-godkjente motorsykkelhjelmer for både fører og passasjer.

Firmaets suksess er et resultat av den høye standarden vi holder – hver dag. Vi tilbyr ikke bare motorsykler. Vi gir kunden en opplevelse. En mulighet til å se fantastiske steder og gjøre utrolige ting. Et øyeblikks frihet, spenning og følelse av tilfredsstillelse – noe vi alle higer etter. En mulighet til oppleve noe som andre bare drømmer om. Her hos EagleRider kan du leie disse drømmene. Fra det øyeblikket du henter favorittsykkelen din og til du leverer den tilbake til oss, gjør vi absolutt alt vi kan for at opplevelsen skal bli akkurat slik du hadde håpet.

Les hvorfor kunder som har brukt oss før, alltid vender tilbake.

Loading...