Søg Motorcykeludlejninger

Grupperabat til rådighed!

10% 4 motorcykler minimum

Most future bookings require 20% deposit only.

Los Angeles Motorcykeludlejninger og ture

Se mere

EagleRider Los Angeles

Velkommen til EagleRider Los Angeles. Det er her du finder det bedste klima til motorcykelkørsel året rundt og det bedste terræn i verden! Vi er praktisk beliggende mindre end ti minutter fra Los Angeles International Airport (LAX) og i nærheden af en lang række at de store hotelkæder.

EagleRider Los Angeles er det perfekte udgangspunkt for alle motorcyklister, der drømmer om at opleve Pacific Coast Highway, Route 66, fantastiske nationalparker eller en hvilken som helst af de legendariske landeveje, som har gjort den vestlige USA til et mekka for motorcykelentusiaster. Vores udlejningskontor i Los Angeles er et motorcykelparadis spredt over 20.000 kvadratmeter med Harley-Davidson, Indian, Triumph, BMW og Honda motorcykler, og står klar til at opfylde din drøm om at leje en motorcykel og tage på motorcykelferie.

Hos EagleRider Los Angeles stiller vi med glæde DOT-godkendte motorcykelhjelme gratis til rådighed ligesom i alle vores andre 70 udlejningskontorer i USA. Hvis du vil starte din motorcykelferie i rigtig god stil, bør du helt sikkert besøge vores imponerende butik med tøj og merchandise, hvor du kan købe de nyeste hjelme, støvler, læderhandsker, jakker og t-shirts, samt vores eksklusive tøjlinje med specialdesignede EagleRider-nåle og "Ring of Honor"-strygemærker.

EagleRider Los Angeles har de seneste modeller indenfor motorcykelmærkerne Indian Chief Vintage, Indian Chieftain, Electra Glide, Street Glide, Road King, Fat Boy og Heritage Softail, hvilket gør os til det perfekte valg indenfor motorcykeludlejning af Harley og Indian.

Tilbudte ekstratjenester

  • Gratis transport fra nærliggende hoteller (inden for 11 km) for gæster, der lejer i 3 dage eller længere
  • Mulighed for aflåst opbevaring af kufferter
  • Gratis parkering på vores aflåste parkeringsplads
  • Udlejning af motocrossere, terrænkøretøjer og trike-motorcykler
  • Reparation af motorcykler
  • Motorcykeltøj og tilbehør
12 Brugeranmeldelser (Se alle) Tilføj anmeldelse
Francesco Busdraghi August 1, 2018 02:56 am

Susanne N.1

Very professional and super kind.
Any needs...? solved !
Thank you.

+2

Adresse


11860 S. La Cienega Blvd.
Hawthorne, Californien, 90250

Timer

Sunday to Saturday Fra 09:00 am to 05:00 pm

Note: Closed on Thanksgiving, Christmas and New Year's Day.

Kørevejledning fra Los Angeles International Airport: Kør mod øst af Century Boulevard og drej til højre (sydgående retning) på La Cienega Boulevard. 1,6 km længere nede ad La Cienega krydser du Imperial Boulevard. Vi er den første bygning på venstre hånd.

Anslået pris for taxa fra Los Angeles International Airport (LAX) er USD 20,00.

Loading...