Wild West II Motorcykelture

Guidede Tur 9 Dage/8 Nætter
Kort over tur
  • 1160.0 mi = 1856.0 km
  • sommer, forår, efterår
  • 60.0 - 120.0°F = 15.6 - 48.9°C

Det bedste af det Vilde Vesten! Øde ørkener, pulserende byliv, dybe kløfter og høje bjerge – denne guidede motorcykeltur har det hele. Du vil se alle seværdigheder i det sydvestlige USA på dette 9-dages eventyr: Death Valley, Yosemite, Los Angeles, Las Vegas og San Francisco. Turen strækker sig over 1.600 km ad fantastiske landeveje i storslåede omgivelser og turen afsluttes med at køre ad Highway 1 til Big Sur med den californiske kystlinjes ubeskrivelige skønhed.

Rejseplan for tur

Velkommen til Las Vegas! Vi anbefaler, at du ankommer til hotellet dagen før, så du har tid til at gå på opdagelse i Las Vegas og slappe lidt af før du mødes med din turguide. Vi arrangerer et mødetidspunkt og sted på hotellet, hvor der gives en orientering, og hvor du har mulighed for at møde resten af gruppen til en velkomstmiddag. Sørg for at få en god søvn, så du er frisk næste morgen, hvor vi starter vores tur gennem de mest fantastiske omgivelser i det Vilde Vesten!
Fra Las Vegas kører vi mod vest hen over Death Valley – det varmeste sted på jorden! Det er næsten ingen skygge og ørkenens skulpturlignende klipper danner eroderede sprækker ved foden af skarpt aftegnede bakker, hvis indhold af eksotiske mineraler kaster et skær af regnbuens farver på de forhistoriske mudderbanker. Vi spiser tidlig frokost på Furnace Creek Ranch. Derefter kører vi ned gennem en række bjergkurver for at ende næsten 100 meter under havets overflade. Du befinder dig nu på det dybeste sted i Death Valley. Vi fortsætter videre mod vest og kører langs Sequoia National Park op til Mammoth Lakes, et populært sted at stå på ski om vinteren og køre på mountainbike om sommeren.
Vi forlader nu Mammoth Lakes og fortsætter vores rejse lidt længere mod nord til det berygtede Tioga Pass for at komme ind i Yosemite National Park. Din Harley kommer på arbejde gennem de bugtende granitkløfter og det samme gør dine arme, mens du kører gennem de skarpe sving de første mange kilometer. Vejen kræver opmærksomhed, inden du kommer til nationalparkernes konge. Yosemite bringer tusindvis af billeder frem på nethinden og skaber tårnhøje forventninger, der kan være svære at imødekomme. Men når du ser stedet, er det akkurat ligeså smukt, vildt, roligt, rigt og sublimt, som du har forventet. Vi kører til El Portal, hvor vi overnatter.
I dag kører vi gennem Yosemite National Park og derefter stikker vi næsen mod vest mod San Francisco. Vi kører over San Rafael-broen, som fører os til Marin County, symbolet på den åbenlyse californiske selvforkælelse. Denne højborg med iøjnefaldende luksus, naturskønhed med solskin, sandstrande, høje bjerge og tætte sequoia-skove er blandt de rigeste kommuner i USA. Vi kører mod syd til selvglade lille Sausalito, hvor vi stopper for at spise frokost. Sausalito er en interessant lille kystby, der engang var fuld af berusede sømænd på tarvelige bodegaer. I dag er Sausalito dog et meget raffineret sted, der fører tankerne hen på den franske middelhavskyst, Cote d'Azur. Efter frokost kører vi til Golden Gate Bridge og direkte ind i San Francisco, hvor vi tilbringer to nætter.
I dag er det tid til at nyde San Francisco, den smukke, moderne, individualistiske og overraskende storby, som helt sikkert er den mest frisindede by i USA. San Francisco har et europæisk islæt og har en masse muligheder for at tage på sightseeing. Vi tilbyder flere valgfrie udflugter i dag, en sejltur i San Francisco bugten, sporvognkøreture eller en tur til vindistriktet, Napa Valley.
I dag kører vi sydpå langs den klippede kystlinje og får første smagsprøve på en af de bedste motorcykelveje i verden: den legendariske Pacific Coast Highway, også kaldet Highway 1, langs Stillehavet. Nyd det fantastiske landskab med de små vige og bugter på vej til Monterey. Monterey er hjemsted for den verdensberømte racerbane, Laguna Seca Automobile and Motorcycle Racetrack, og det fantastiske Aquarium of the Sea. Kystlinjen her er simpelthen spektakulær og der er masser af muligheder for at stoppe og tage billeder. Vi overnatter i Monterey.
Vi fortsætter vores tur af den naturskønne Highway 1 langs kanten af klipperne ved Big Sur kysten. Her findes 150 km storslået landskab med vildt og ubebygget klippeterræn, sequoia-træer langs kløfter og Santa Lucia-bjergene, som stiger direkte op af blågrønne Stillehav. Cirka halvvejs nede af Big Sur-kysten kommer vi til Esalen, som er opkaldt efter den for længst uddøde indfødte stamme, som engang nød de naturlige varme kilder, som ligger på en klippetop højt over Stillehavets brusende bølger. Vi kører forbi San Simeon, Cambria og Morro Bay, indtil vi kommer til Pismo Beach, hvor vi overnatter på et smukt hotel ved havet.
I dag kører vi ad Highway 101 mod Los Angeles. Ved Santa Maria drejer vi ind i landet for at nyde de fantastiske vejstrækninger og landskab. I Santa Barbara er vi tilbage på Highway 101 og kører direkte ind i Malibu, den berømte by ved stranden. 32 km længere nede komme vi til Santa Monica og Venice. Santa Monica er det ældste og største feriested i Los Angeles. Det var før i tiden en letleven tumleplads, men er nu et selvbevidst, frisindet og stortrivende lokalsamfund. Venice Beach er sandsynligvis grunden til, at så mange mennesker kommer til Venice. Det er her man tager hen for at blive set og spankulere langs den brede gangsti som hedder Venice Boardwalk. Herfra kører vi til Hawthorne, hvor EagleRiders hovedkvarter ligger. Det er nu tid til at aflevere din motorcykler og blive transporteret tilbage til vores hotel, så vi kan gøre os klar til aftenens afskedsmiddag og snakke om alt det, vi har oplevet.
Afrejse. Tag hotellets minibus til Los Angeles International Airport.
9 Brugeranmeldelser (Se alle) Tilføj anmeldelse
Mandy Lienau May 11, 2019 03:59 am

Weltklasse Tour mit Michael Stuger und Jakob

Danke für diese wunderbare Tour von Las Vegas nach LA. Die Strecke ist traumhaft!!! Diese Bilder werden wir so schnell nicht vergessen. Unsere Tourguides waren die Besten die man sich vorstellen kann. Die Auswahl der Hotels, der Service und die Motorräder waren fantastisch. Wir werden auf alle Fälle wieder eine Tour mit Eagle Raider buchen und Eagle Raider weiter empfehlen!

0
Horacio Moreno May 31, 2018 11:06 pm

Great tour, awesome Company

Just finished these toyr with my wife, the route is awesome, filled with nature and awesome rides every day, breathtaling scenery all over, Stefano is the best road Captain and Jerry compliments him as well in the van they went above and beyond to meet our expectations and make a fun and safe ride for all of us. All said and done a great route and an excellent service

0
Loading...