Route 66 Motorcykelture™

Startende fra 26.767,95 kr
Guidede Tur 15 Dage/14 Nætter
Kort over tur
  • 2807.0 mi = 4491.2 km
  • sommer, forår, efterår
  • 55.0 - 105.0°F = 12.8 - 40.6°C

EagleRiders verdensberømte Route 66 motorcykeltur, som går langs den oprindelige Route 66, også kaldet "Mainstreet of America" eller "Mother Road", er 3.862 km lang og går fra Chicago til Los Angeles, krydser tre tidszoner og 8 stater: Illinois, Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona og Californien. Route 66 var den vej som migranter, drømmere, desperado'er og en hel generation af ferierejsende tog på deres vej vestpå. Route 66 havde i 1950'erne sine kronede dage, da tusindvis af biler kørte i en tæt strøm for at opleve det vestlige nybyggerland. Det medførte at hoteller, moteller, tankstationer, klassiske restauranter og det "nye" Amerika sprang op overalt. Mange af de klassiske restauranter, tankstationer og nostalgiske landemærker langs Route 66 er bevaret ligesom de var i 1950'erne. Den berømte og nostalgiske Route 66 er perfekt til en motorcykeltur. Det er ganske enkelt som at tage på en guidet tur i amerikansk kultur! Denne tur kan startes fra flere forskellige EagleRider udlejningskontorer, som udlejer Harley Davidson, Honda, Kawasaki, Triumph, Spyder og BMW.

Route 66 Motorcykelture™ - Rejseplan for tur

Du ankommer til Chicago International Airport og finder selv frem til dit hotel. Chicago er den største og mest spændende af de byer, der også kaldes 'Great Lake'-byerne. Chicago har en skyline som ingen anden by og en bredt udvalg af fantastiske museer, restauranter og caféer, samt utallige barer og natklubber, som bevidner byens dybe rødder i jazz og blues-musikken. I aften er du inviteret til en fantastisk velkomstmiddag og fest med de andre deltagere, og en overnatning i luksus på et af Chicagos fineste hoteller, inden starten går på din drømmetur langs Route 66 den næste morgen.
Om formiddagen henter du din motorcykel og tager af sted på den ultimative amerikanske "road trip". Den legendariske Route 66 begynder lige udenfor døren til EagleRider udlejningskontor og strækker sig gennem staten Illinois og hele vejen til Stillehavskysten. Fra Chicago kører du sydover langs Pontiac Trail, det oprindelige navn for dette stykke landevej, og passerer gennem Joliet, forbi statuen Gemini Giant uden for restauranten Lauching Pad, besøger Route 66-museet i Pontiac og får en generel fornemmelse af, hvordan det er at køre på The Mother Road.
I dag stikker vi af sted mod St. Louis! Vi holder os primært til de mindre landeveje, som udgør Route 66, og kører fordi kornmarker og små byer, der kendetegner hjertet af Amerika. Ved vores ankomst til St. Louis kører vi over broen, som kaldes "Chain of Rocks Bridge" og er den oprindelige bro, hvor Route 66 krydsede Mississippi-floden. Nyd den korte tur i dag til St. Louis også kaldt "Gateway to the West". Denne fantastiske by ligger langs den mægtige Mississippi-flod og er hjemsted for noget af det bedste live musik og BBQ-ribben i USA. Vores hotel i aften er det smukke Hampton Inn, som tilbyder en utrolig udsigt over St. Louis Arch.
Forsøg at stå tidligt og gå en tur over gaden for at nyde den smukke udsigt over St. Louis Arch og Mississippi-floden tidligt om morgenen, inden vi kører af sted. Vi giver hurtigt byen baghjul og fortsætter ud over det kuperede landskab i Missouri, der gør dette område så smuk og sjovt at køre i. Vi stopper for at se den berømte World’s Largest Rocking Chair (verdens største gyngestol) i Fanning, og kører af de bugtende veje til Devil’s Elbow for at spise den bedste BBQ, du nogensinde har smagt! Vi stopper for at møde Gary hos Gary's Gay Parita, manden der selv er synonym med Route 66. I aften overnatter vi i Joplin, byen der blev ramt meget hårdt i 2011 af en kæmpe tornado. Vi hænger ud med de lokale i byens lille centrum og hører nogle fantastiske historier om, hvordan det var at være i tornadoens øje!
I dag handler om at køre! Fra Joplin stikker vi mod vest gennem Oklahomas bølgende bakker og hesteland og passerer gennem byerne Miami, Claremore og Catoosa, hvor den legendariske blåhval er at finde. Derefter stopper vi og spiser frokost i en diner i byen, Tulsa. Vi passerer desuden gennem landområder beboet af flere indianske stammer. I 1830'erne blev disse landområder, som ansås af den føderale regering som ubrugelige, hensat som område for indianerne, og blev en slags anbringelsessted for de stammer, der "stod i vejen" for de hvide bosættere i de sydlige stater. Choctaw, Chickasaw, Seminole, Creek og Cherokee er nogle af de stammer, som udgør en del af statens store indfødte indianske befolkning. Længere vestpå kører vi gennem El Reno og over den 1,6 km lange bro i nærheden af Bridgeport for tilsidst at komme til Oklahoma City, hjertet og sjælen af Route 66. Nyd dit ophold i aften i Bricktown-kvarteret, som er hjertet i Oklahoma City og er fuld af livlige restauranter, barer og shopping.
Næste morgen kører vi videre langs nogle af de ældste strækninger af Route 66 i Oklahoma. På denne strækning af Route 66 fandtes engang kun enorme flokke af bøfler. Vi krydser nogle af de store spor til kvæg, som blev brugt i 1860'erne til at drive kvægbesætninger fra Texas til endestationen for jernbanen i Abilene, Kansas. Vi kører langs en del af Chisholm-ruten, der passerer gennem byerne Yukon og El Reno og stopper for at besøge det fantastiske Route 66 Museum i Clinton. Efter frokost krydser vi grænsen til Texas Panhandle, den sydligste del af Great Plains. Om aftenen overnatter vi på det berømte Ambassador Hotel i centrum af Amarillo. Vores gode venner fra "The Big Texan Steakhouse" henter vores gruppe på hotellet med en flåde af gamle Cadillac-biler prydet med horn fra Texas Longhorn-kvæg og kører os til deres restaurant, som serverer den absolut bedste steak i Texas!
I dag passerer vi først gennem den verdensberømte Cadillac Ranch, hvorefter vi forlader Texas og kører ind i staten New Mexico, også kaldet "The Land of Enchantment" (fortryllelsens land). Kunne du tænke dig at besøge spøgelsesbyen, Glen Rio, hvor du kan stå med en fod i New Mexico og den anden i Texas? Når vi kører ind i Comanche indianeres land, begynder vi at kunne se taffelbjerge, kaktus og fyrretræer i landskabet, efterhånden som vi kører op i det højtliggende område, der hedder High Plains med byen Santa Fe i centrale New Mexico. Santa Fe er en af USAs ældste og smukkeste byer og vil være vores base de næste to nætter. Nyd hotellet i hjertet af Santa Fes gamle bydel tæt på det historiske rådhus og missionen.
I dag er det hviledag med tid til at nyde denne karakteristiske, næsten 400 år gamle by. Blandingen af kulturer ses meget tydeligt i den arkitektoniske sydvestlige stil, der er forbundet med New Mexicos hovedstad. Måske har du lyst til at tage en tur langs floddalen til den gamle indianske by, Taos, nyde en tur i luftballon ved solopgang eller lege cowboy for en dag på en ridetur langs et bjerg eller kløft. Santa Fe byder på alle disse muligheder og meget mere.
Om morgenen kører vi mod syd ned til New Mexico's største by, Albuquerque, hvor en tredjedel af statens befolkning bor. Albuquerque er New Mexico's sprudlende centrum og knudepunkt, hvor den vigtigste vej mellem øst og vest, samt jernbanen, krydser Rio Grande-floden og den gamle vej sydpå til Mexico. Vi krydser Rio Grande og kører vestpå, ud i det store åbne land med Navajo-vildmarkens farver. Vi passerer taffelbjerge og skrænter på vores vej til Laguna. Senere kører vi gennem Grant og langs Cibola National Forest indtil Route 66 fører os til den berømte by, Gallup, som er en gammel stationsby og indiansk tilholdssted. Nyd dit ophold i aften på et af de mange motorcykelvenlige hoteller i Gallup, hvor du kan møde andre motorcyklister fra hele verden.
I dag er endnu en stor dag, fuld af spektakulære udsigter og stoppesteder der er karakteristiske for Route 66. Vi krydser grænsen til Arizona og kører til Petrified Forest National Park, en forstenet forhistorisk skov med gigantiske træer, som er blevet blotlagt af erosion. Du har tid til gå på opdagelse i dette fantastiske landskab og føle dig som Palle alene i verden i dette enorme område. Vi forlader derefter Petrified Forest National Park og begiver os videre mod vest til Wigwam Hotel i Holbrook og stopper for at stå på hjørnet i Winslow! De fleste grupper stopper i Flagstaff eller Williams i Arizona, men vi kører videre for at overnatte et par kilometer fra Grand Canyons sydlige kant! Om aftenen har du mulighed for at sidde med en kold drink i hånden og nyde solnedgangen over Grand Canyons sydlige kant. Drømmen er blevet til virkelighed!
Hvis du har mod på at opleve Grand Canyon fra fugleperspektiv, skal du blot sige til, så vi kan arrangere en helikoptertur hen over Grand Canyon om morgenen. Vi har dog masser af tid senere til at køre langs kanten og stoppe for at nyde den fantastiske udsigt og tage billeder. Vi forlader Grand Canyon og kører ad Route 66 tilbage i Williams i Arizona inden vi kører videre til de berømte byer Seligman, Peach Springs og Hackberry langs Route 66.
I dag bliver en kort køretur med en lille omvej for at opleve de utrolige seværdigheder i Las Vegas... men først kører vi gennem den gamle spøgelsesby, Oatman. I Las Vegas fyrer vi den af og indlogerer os et de mest berømte hoteller på The Strip for at få en oplevelse i verdensklasse. Én ting er sikkert, dit ophold i Las Vegas er måske kort, men det vil helt sikkert være godt! Det er en god ide ikke at gå for sent i seng, da vi næste morgen kører videre af Route 66, der hvor vi slap i går.
I dag krydser vi grænsen til den sidste stat, Californien, på vores rejse langs Route 66. I dag er en uforglemmelig dag, hvor vi kører gennem Mojave-ørkenen, som byder på noget af det mest dramatiske landskab i det sydlige Californien. Man kan forestille sig, hvordan det må have været i gamle dage for rejsende på Route 66 at køre over de store vidder i denne ørken og kun se Joshua-træer, kaktus, vulkanske sten og masser af sand. I aften fejrer vi vores sidste nat på Route 66.
I dag kører vi det sidste stykke til vores endelige destination for enden af vejen på Santa Monica Pier! Men inden vi kommer så langt, kører vi først de 106 km af motorvejen, Angeles Crest Highway, gennem det bjergrige terræn i Angeles National Forest. Denne motorvej anses for at være en af de bedste motorcykelture i det sydlige Californien og fører os op i en højde af 2300 meter over havets overflade. Dernæst kører vi ned ad Crest-motorvejen til Los Angeles-slætten på vej mod Stillehavet. Det er altid en lidt blandet følelse at stå under skiltet "End of the Trail" på Santa Monica Pier. Man er glad og opstemt over at have fuldført en lang rejse, som de fleste kun drømmer om, men samtidig er man trist ved tanken om, at turen nu er slut. I aften fejrer vi alle de tilbagelagte kilometer sammen til afskedsmiddagen!
I dag slutter din spændende tur i Los Angeles. Sørg for at fortælle os, hvis du har brug for en ekstra nat eller to i Los Angeles for at gå på sightseeing. Vi kan endda give rabat på motorcykeludlejning! På gensyn næste år! EagleRider
74 Brugeranmeldelser (Se alle) Tilføj anmeldelse
Nigel Katene October 30, 2019 08:43 am
A Life Changing Experience Route 66

Our Journey started on the 5th of September 2019 to ride the mother road route 66 with Eagle Riders. First of all I would like to thank our tour guides Jan our ride leader and Scott our support vehicle driver you both made our journey such an amazing experience, the places we visited, the people we met, the scenic routes we saw and not to mention the bike we rode Electra glide was perfect very comfortable. One high light was the helicopter ride over the grand canyon it took my breath away, another one was riding over the Hoover dam and of course the actual ride across 8 states I could go on and on but before I sign off I would like too mention our tour party, Scott & Meg, Paul & Karen, Keith & Heather, Graham & Anna, Dennis & Saphire, Don, Larry, and Andy you all are such amazing people. on behalf of Trish and I we would like to thank Eagleriders and especially Jan & Scott for our life changing experience.Nigel & Trish Katene ( New Zealand )

0
Ana Medina October 27, 2019 05:06 pm
Route 66 October/2019

We did route 66 in October / 2019. With Richard as a guide.
It was amazing !!!
No words to describe all the beauties and his commitment to the group.
Taking care of each step with great safety, experience and energy.
Richard brought me, in particular, a security guard that I needed ... to accompany the group and enjoy all the beauty of this trip.
I just have to thank EagleRider and Richard for this unforgettable experience.

0
Loading...