Baja California Motorcykelture

Starting from $3.617
Guidede Tur 16 Dage/15 Nætter
Kort over tur
  • 2417.0 mi = 3867.2 km
  • vinter, forår, efterår
  • 60.0 - 100.0°F = 15.6 - 37.8°C

Tag på opdagelse i Mexicos sagnomspundne Baja-halvøs og nyd den rå skønhed og de endeløse strande sammen med EagleRider på denne enestående tur. Skøn mad, fantastiske strande, kolde drinks og nætter fyldt med lyden af mariachi-musik er kun et klik væk. Gå ikke glip af denne tur, hvis du er på udkig efter et rigtigt eventyr i løbet af den vinteren eller foråret.

Baja California Motorcykelture - Rejseplan for tur

Velkommen til Los Angeles. Om aftenen inden vi begynder på denne utrolige rejse, mødes du med de andre personer i din gruppe til en orientering på hotellet, inden vi kører ad nogle af de mest fantastiske og uforstyrrede veje i Nordamerika. Din turguide giver en grundig oversigt over, hvad du kan forvente dig i de kommende dage og besvarer eventuelle spørgsmål. Jeg er sikker på, at der også vil blive indtaget et par drinks.
Efter morgenmaden henter vi vores motorcykler hos EagleRider. Derefter kører vi af sted ned gennem de små strandbyer, Sunset Beach, Huntington Beach, Newport Beach og Laguna Beach i Orange County, inden vi når motorvejen der fører os til San Diego og den mexikanske grænse. Cirka en time efter grænsen, når vi til Rosarito, som vores endelige destination for i dag. Aftenens lækre middag byder på friskfanget lokal fisk. Gå en tur langs stranden, slap af, og så vil du sikkert fornemme, at denne tur bliver noget helt særligt.
Vi forlader nu kysten og kører sydpå længere ned i Baja, hvor Cirio-træer og kæmpekaktus begynder at kunne ses i vejkanten. Vi kommer til Vizcaino-ørkenen, som er en af de mest fascinerende ørkenregioner i Nordamerika med endeløse vidder og klippeformationer, kuperede bakker og tæt ørkenvegetation. Vi overnatter i San Quintin. Der venter os en lang i morgen, så sørg for at få en god nats søvn.
Vi fortsætter gennem dette fascinerende land, hvor vi kører gennem flere bjergpas i 1.000 meters højde, forbi de flade bjergtoppe af uddøde vulkaner og kaktusbeklædte bakker, indtil vi ankommer til den charmerende by, San Ignacio. Denne by er en autentisk ørkenoase beliggende i bunden af en bred udtørret flod med dadelpalmer og kølige vandhuller. Her overnatter vi.
I dag passerer vi forbi kæmpevulkanen, 'Volcan Las Tres Virgenes', og forstår nu, hvor alle de forholdsvis nye lavaformationer omkring os kommer fra. Vi kører ned ad Devils Grade, som er en 11 km lang vej med hårnålesving, der fører os ned til det varme havvand i Sea of Cortez. Dernæst passerer vi forbi den smukke bugt, Bahia Conception, som er endnu et af de naturskønne områder i Baja California med dens dybblå vand, vulkanske øer og isolerede strande. Om eftermiddagen når vi til Loreto, som er den ældste spanske bebyggelse på vestkysten. I centrum af byen findes en smuk plads.
Enjoy a day off in one of the most charming towns in Baja, Loreto. Founded in 1697 by Jesuit Missionaries Loreto is the oldest settlement in Baja. Visit the historic Mission of our Lady of Loreto which is the start of the El Camino Real (The Royal Road), a historic corridor which ends in Sonoma, California following the ancient route of Spanish missions. Visit the Loreto Bay Marine park for a day of snorkeling and kayaking. During the months of March and April whale watching is also available.
Vi kører videre i skyggen af bjerget, Cerro del Venado, passerer San Jose del Cabo, og fortsætter derefter ned langs kysten ved Bahia San Lucas. I 1600 og 1700-tallet var dette et af piraternes foretrukne skjulesteder, når de lå og ventede på spanske skibe med guldskatte. I dag hedder stedet Cabo San Lucas og er et populært feriested for internationaler gæster, og vi er her også selv for at nyde det hele. Lige inden vi ankommer til Cabo San Lucas kan vi skimte "Land’s End", den sydligste spids på halvøen, Baja.
I dag har du en fridag til at nyde de nøgne og smukke landskab ved Baja-halvøens sydlige spids. Klipper, hav og den store blå himmel gør dette til den perfekte destination. Tag på fisketur på en lejet båd, besøg Land's End eller slap af på stranden. Stemningen i den lille ferieflække ved havet, Los Cabos, er helt specielt og udpræget mexicansk, og dens beliggenhed i den uspolerede ørken gør den til et højdepunkt.
I dag er det tid til at stikke næsen nordpå igen, og vi kører ad Highway 1 til vi kommer tilbage til La Paz, som betragtes som en af Baja-halvøens smukkeste byer. Landskabet er simpelthen overvældende smukt: intenst blåt vand, bjerge i baggrunden, forrevne klipper og kæmpekaktusser.
I dag fortsætter vi på Highway1 og kører mod nord via San Antonio, Santa Rita, Ciudad Constitucion og Ciudad Insurgentes. Vores tur fører os gennem de store landbrugsområder over til Sea of Cortez kysten. Loreto var stedet, hvor den franciskanske præst, Junipero Serra, startede sin rejse mod nord i 1769 og grundlagde en række missioner i Alta California.
Vi holder os til Highway 1 og fortsætter mod nord, via Mulege - en gammel, traditionel mexicansk by, som er en oase midt i den californiske ørken. Missionen, Santa Rosalia Mulege, er absolut et besøg værd, når man er i området. Vi kører derefter via Santa Rosalia og San Ignacio til Guerrero Negro, som ligger i den golde ørken, Vizcaino, lige syd for grænsen til Baja California Sur. Området omkring Guerrero Negro er en del af El Vizcaino Biosphere Reserve, udpeget som et World Heritage Site af UNESCO i 1993. El Vizcaino omfatter bugter, laguner, store strækninger af Sonoran-ørkenen og de barske Sierra Mountains og er det sted, hvor den californiske gråhval overvintre og yngler.
Vores tur fortsætter mod nord på Highway 1 gennem en af de mest øde dele af halvøen, Vizcaino-ørkenen, med bjergnen Sierra Colombia til venstre og Sierra La Assamblea til højre. På vej mod Catavina passerer vi forbi flere udtørrede søer. Vi holder os til Highway 1 og kører tilbage til El Rosario og kysten. Derefter er det kun få kilometer til San Quintin, hvor vi igen overnatter.
Vi forlader de fantastiske strande i San Quintin og kører videre til Ensenada, som er en smukt beliggende by ikke langt fra den amerikanske grænse med godt vejr, toldfri shopping og sportsfiskeri. Lige udenfor Ensenada i Guadalupe er Baja Mexicos bedste vindistrikt. Din turguide kan arrangere en vinsmagningstur, hvis du ønsker at forkæle dig selv med nogle af Mexicos vine. Nyd din sidste aften syd for grænsen.
I dag kører vi tilbage til USA og tager Highway 3 ud af Ensenada, mens vi nyder den naturskønne tur gennem Guadalupe-vindistriktet til vi kommer til grænseovergangen ved Tecate. Når vi er kommet tilbage til USA, kører vi op gennem Palomar bjergene og gør kort stop i byen, Julian. Den bedste måde at byde gruppen velkommen tilbage til USA er ved at spise et stykke af Julians berømte amerikanske æbletærte. San Diego er en kulturel oase og er nok det tætteste man kommer på en vaskeægte sydcalifornisk storby. Den bringer tænkerne hen på af Beach Boys popklassikeren fra 1965, "California Girls". Sol, sand og palmer. Vejret er tæt på perfekt, da det solrigt og mildt næsten året rundt.
På vores sidste dag kører vi gennem Temecula-dalen. Efter vi har passeret Lake Elsinore, drejer vi mod vest og kører ad Ortega-motorvejen. Ortega-motorvejen er kendt for sine fejende kurver og panoramaudsigten over dalen, og den vil helt sikkert være en god afslutning på turen. Det kan være en bittersød oplevelse at komme tilbage til Los Angeles, fordi det nu er tid til at aflevere motorcyklen på EagleRider's udlejningskontor ved den internationale lufthavn i Los Angeles.
I dag er det tid til at sige farvel til dine nye venner. Vi håber at se dig igen på dit næste eventyr på to hjul.
24 Brugeranmeldelser (Se alle) Tilføj anmeldelse
Rob Marshall May 8, 2019 11:44 am
Baja Tour April 2019

We had a great tour with Brad & Jerry who were both excellent at their jobs and very knowledgeable.
We also had great weather and good company with the rest of the riders on the tour, even "do you want another beer Rob" Graham with his hands in the beer cooler, who just wanted to get me intoxicated, later realising he was on the lights and handing me the full strength stuff.

Anyway I did a small video of the tour on You Tube which can be seen on the link below.

https://www.youtube.com/watch?v=2YS4Eg8Wph4

Rob & Nicky

0
Kate Tiernan February 20, 2019 08:41 am
My son is doing this trip

My son has prepared for months to do this trip with others. They have pulled out and he still plans to do this alone. Do you have any suggestions for him and reassurances for a worried mother. He leaves March 8 from Portland, OR with plans to travel down the coast to BAJA.
contact: kate@ykwc.com

0
Loading...