Søg Motorcykeludlejninger

Grupperabat til rådighed!

10% 3 motorcykler minimum

Most future bookings require 20% deposit only.

Fort Lauderdale Motorcykeludlejninger og ture

Se mere

EagleRider Fort Lauderdale

EagleRider Fort Lauderdale er praktisk beliggende kun få minutter fra lufthavnen, alle større krydstogtsterminaler og Miami og har længe været det mest populære sted for motorcyklister fra hele verden, der ønsker at se det sydlige Florida bag på en motorcykel. Vi har den motorcykel, du altid har drømt om at komme til at køre, uanset om du lejer en motorcykel til en dagstur, inden afrejsen på et krydstogt, eller kører efter solen ned til i Key West. Vores udlejningskontor i Fort Lauderdale er et motorcykelparadis med det største udvalg af Harley-Davidson, Indian, Triumph, BMW og står klar til at opfylde din drøm om at leje en motorcykel og tage på motorcykelferie.

Fort Lauderdale er en ideel destination til motorcykelture på grund at det gode vejr året rundt og den fantastiske beliggenhed ved kysten. Vores personale i Fort Lauderdale kan hjælpe dig med planlægning af din egen kør-selv tur, guidet tur eller koordinering af en envejsudlejning. 

EagleRider Fort Lauderdale har de seneste modeller indenfor motorcykelmærkerne Indian Chief Vintage, Indian Chieftain, Electra Glide, Street Glide, Road King, Fat Boy og Heritage Softail, hvilket gør os til det perfekte valg indenfor motorcykeludlejning af Harley og Indian.

Tilbudte ekstratjenester

  • Gratis transport fra nærliggende hoteller (inden for 11 km) for gæster, der lejer i 3 dage eller længere
  • Mulighed for aflåst opbevaring af kufferter
  • Gratis parkering på vores aflåste parkeringsplads
  • Reparation af motorcykler
  • Motorcykeltøj og tilbehør
  • Envejsleje
5 Brugeranmeldelser (Se alle) Tilføj anmeldelse
Carlos Olivo April 30, 2016 09:08 pm

GREAT SERVICE GREAT PEOPLE

I recently purchase my bike from EAGLERIDER FT. LAUDERDALE. the staff is amazing, starting from sales, service, & rental team. they all are great people & make every runs smooth . i highly recommend anyone to buy or rent a motorcycle from EAGLERIDER @ Ft. Lauderdale, FL

0

Adresse

1880 S. Federal Hwy
Fort Lauderdale , Florida, 33316

Timer

Sunday to Saturday Fra 09:00 am to 05:00 pm

Note: Closed on Mondays from Jun 1st, 2018 to Aug 30th, 2018, Thanksgiving, Christmas and New Year's Day.

Kørevejledning fra Fort Lauderdale/Hollywood International Airport:   Kør vestpå ad Terminal Drive mod South Service Road. Flet sammen med US-1N/FL-5/FL-A1A/South Federal Highway mod Ft. Lauderdale. Vi vil være at se i højre side.

Anslået pris for taxa fra Fort Lauderdale/Hollywood International Airport (FLL) er USD 15,00.

Motorcykelarrangementer og ture i Fort Lauderdale

Loading...