Hvis din motorcykel går i stykker, skal du ringe til det udlejningskontor, hvor du afhentede motorcyklen for at få hjælp. Det pågældende udlejningskontor er ansvarlig for at finde en løsning, så du kan komme tilbage på landevejen. En sådan løsning kan enten være at bede dig aflevere motorcyklen til et nærliggende EagleRider udlejningskontor eller værksted, sende et team af sted for at hjælpe dig eller give dig en ny motorcykel. Det er i sidste ende det pågældende udlejningskontors ansvar at finde en løsning.

No, you can't. Since the store credit is owned by an individual and non-transferable, store credit payment option is not available for group booking.

If you secure your rental with a credit/debit card, we will charge the security deposit on the day you pick up your rental vehicle. Your security deposit might be held by your bank for up to 45 days. After that, it will be automatically released in full unless we charge any damages, traffic violations or any other necessary charges against it.

If you lose your rental motorcycle key, expect to pay for its replacement. Lost key fee varies per motorcycle model (approximately $200 USD - $300 USD per key).

All store credits expire 1 year after they are issued.

Store credits are used once per payment. Payments are made once during booking, and can be made multiple times afterwards.

Please note: Store credits can only be applied at locations within the same country as the original booking.

Store credits can only be used by and for the individual it was given to.

In the event that you need to cancel outside of 45 days then you will receive everything back in the form of store credit. Cancelling between 44-31 out from your tour start date will have a %50 cancellation fee and the remainder will be put into store credit. Cancelling inside of 30 days would forfeit everything as a cancellation fee. Cancellations can be addressed on a case by case basis as well.

Der debiteres 20% i depositum pr. motorcykel på reservationstidspunktet.

Eventuelle restbeløb for ture vil typisk skulle betales, når dine hoteller har bekræftede. Vi kan i visse tilfælde indgå en betalingsaftale. Spørg reservationspersonalet om yderligere oplysninger.

Vejrforholdene er ikke garanteret på vores kør-selv-ture. EagleRider er ikke ansvarlig for ubehagelige og upassende vejrforhold. Der gives ingen refundering for sådanne forhold.

Leje af motorcyklen inkluderer den obligatoriske minimumsforsikring, som kræves af den stat, du leje motorcyklen i. Dette forsikrer kun føreren mod krav fra tredjemand om erstatning for tingsskade og personlig skade. EagleRider tilbyder en 'Theft & Damage Waiver'-forsikring (tyveri og skadesforsikring), som begrænser dit erstatningsansvar i tilfælde af skader på motorcyklen. Desuden tilbydes en 'Supplemental Liability Insurance' (supplerende ansvarsforsikring), som beskytter føreren mod krav fra tredjemand.

På grund af faktorer, som vi ikke har kontrol over, er det desværre ikke garanteret, at du får dit valg af motorcykel. De fleste får dog deres førstevalg af motorcykel, men på reservationstidspunktet beder vi dig vælge to motorcykler.

Vores kør-selv-ture er en pakkerejse, der inkluderer leje af motorcykel, hotelophold og forslag til ruter. Besøg vores website for kør-selv-ture, hvis du ønsker en detaljeret liste over, hvad vores kør-selv-ture inkluderer.

På ture med samme begyndelses- og afslutningssted, er du velkommen til at opbevare kufferter/bagage på EagleRider udlejningskontoret. Opbevaring af bagage er ikke muligt på énvejsture.

Morgenmad er typisk ikke inkluderet i vores kør-selv-ture, men for nogle hoteller er morgenmad inkluderet i overnatningen. Vi ved ikke om morgenmaden er inkluderet, før hotellet er bekræftet.

Nej, vi sælger ikke flybilletter.

Ja! En af fordelene ved vores kør-selv-ture er, at de kan tilpasses: Du er velkommen til at ændre en eksisterende tur, og vores reservationspersonale kan hjælpe dig med at skræddersy en tur.

Der er ingen faste afrejsedage for vores kør-selv-ture, og du er velkommen til at starte din tur på en hvilken som helst ugedag, hvor det relevante udlejningskontor er åbent.

Inden du starter din tur, kan vi muligvis ændre dine hoteller og rejserute afhængigt af tilgængelighed. Hvis det er muligt at foretage en ændring, vil der muligvis være et gebyr. Det er desværre ikke muligt at ændre dit hotel, mens du er på turen. Dine hoteller er reserveret på forhånd, og når du først er startet på din tur, er det ikke muligt at ændre hoteller.

Ja, vi kan nemt tilføje ekstra dage før og efter turen.

a. De hoteller vi bruger reserveres baseret på tilgængelighed, og vil vi ikke vide det nøjagtige hotel, før det bekræftes. De typisk anvendte hoteller er dog 3-stjernede, motorcykelvenlige hoteller. Eksempler på hoteller vi har brugt er: Best Western, Holiday Inn og Quality Inn & Suites. b. Vi kan også arrangere mere luksuriøse hoteller mod et gebyr afhængigt af stedet. Små byer har ofte kun 3-stjernede hoteller og reservation af et hotel med flere stjerner kan muligvis ikke lade sig gøre. Der kan typisk reserveres hoteller med flere end 3 stjerner i større byer såsom Los Angeles, Las Vegas, San Francisco, osv.

Nej, desværre. Der kræves et gyldigt og ubegrænset kørekort til motorcykel for at kunne deltage i en kør-selv-ture.

Hvis du vil deltage i vores kør-selv-ture skal du opfylde følgende krav: i. Føreren skal være over 21 år. ii. Føreren skal have et gyldigt, ubegrænset kørekort til motorcykel. iii. Føreren skal eje et gyldigt kreditkort.

På en kør-selv-tur tager EagleRider sig af reservation af motorcykel, hoteller og ruteforslag. Hvis du lejer en motorcykel, tager EagleRider sig kun af reservationen af din motorcykel, og du er således selv ansvarlig for at arrangere hoteller og ruter.

Den væsentligste forskel mellem EagleRiders kør-selv-ture og guidede ture er den medfølgende støtte. På guidede ture er afgangsdagen fast, der køres i store grupper (10-15 motorcykler, 20-25 personer) efter en fast rejseplan, gruppen ledes af en guide og gruppen følges en varevogn til bagage/støtte. Kør-selv-ture er beregnet til mindre/individuelle grupper, og der er mere fleksibilitet med hensyn til den daglige rute. Dette giver ofte en større følelse af frihed, uafhængighed og at have præsteret noget selv.

Loading...