EagleRider is the Exclusive Provider of Rentals & Tours for Harley-Davidson in the U.S.

Søg Motorcykeludlejninger

Grupperabat til rådighed!

10% 4 motorcykler minimum

Most future bookings require 20% deposit only.

Se mere

Aktuelle tilbud

Tilbudsnavn Værdi
Coast to Coast - Los Angeles to Orlando
1.333,63 kr/dag 570,64 kr/dag
Take The Ultimate Test Ride - Rent a Late Model Harley-Davidson® for $99/ Day
1.083,57 kr/dag 634,75 kr/dag
Active Police, Firemen, Military, and Veterans - 5% Off Your Next Rental *Available for USA Residents
5% FRA

EagleRider motorcykel Udlejninger og ture

Det hele begyndte i 1992, da EagleRider var de første til at lancere konceptet om motorcykeludlejning og guidede motorcykelture. Vi startede med Harley-Davidson-motorcykler og er siden vokset til at blive verdens største virksomhed inden for motorcykelferier. Vi tilbyder en lang række smukt vedligeholdte Harley-Davidson, Indian, Triumph, BMW og Honda-motorcykler, samt alle former for terrænkøretøjer, motocrossere og scootere for at imødekomme ethvert ønske inden for motorcykeludlejning eller -ferie.

EagleRider har indgående kendskab til de behov, der gælder for motorcykelentusiaster og eventyrlystne feriegæster. Vi giver mulighed for envejsleje og guidede ture mellem vores mere end 100 motorcykeludlejningskontorer og turfaciliteter, som alle er beliggende i de mest eftertragtede turistmål i verden. I modsætning til konkurrenterne, som typisk kun tilbyder ét mærke, tilbyder vores udlejningskontorer alle de store motorcykelmærker til turkørsel som for eksempel:Indian Chief Vintage, Indian Chieftan, Electra Glide, Street Glide, Road King, Fat Boy, and Heritage Softail. Dette gør os til en 'one-stop-shop' for udlejning af Harley og Indian motorcykler.

De fleste udlejningskontorer tilbyder et masse yderligere tjenester, herunder:

  • Gratis afhentning fra nærliggende hoteller og lufthavne. Med forbehold for tilgængelighed.
  • Mulighed for aflåst opbevaring af kufferter
  • Gratis parkering på vores aflåste parkeringsplads
  • Reparation af motorcykler
  • Motorcykeltøj og tilbehør

På udlejningskontorer i Nordamerika stiller EagleRider desuden DOT-godkendte motorcykelhjelme gratis til rådighed til kørere og deres passagerer.

Vores succes som virksomhed er et resultat af de høje standarder, vi opretholder hver eneste dag. Vi leverer ikke bare motorcykler. Vi giver kunden en oplevelse. En mulighed for at se de smukkeste steder og gøre fantastiske ting. Opleve den frihed, spænding og tilfredsstillelse vi alle søger i vores liv. Mulighed for at udleve det, som mange kun tør drømme om. Hos EagleRider kan du leje din drøm. Fra det øjeblik du afhenter din yndlingsmotorcykel til det øjeblik, du afleverer den, gør vi alt for at sikre, at dit eventyr overstiger dine forventninger.

Find ud af, hvorfor vores kunder konsekvent komme tilbage - igen og igen.

Loading...