Your Account

Log på

New to EagleRider?

Tilmeld dig!
  • Claim Returning Guest Benefits
  • See Your Itinerary
  • Receive Updates About Your Upcoming Trips
  • Faster Check Out
  • Be the First to Know about New Features and Deals

Start Your Adventure

EagleRider Motorcycle Rentals and Tours

Det hele begyndte i 1992, da EagleRider var de første til at lancere konceptet om motorcykeludlejning og guidede motorcykelture. Vi startede med Harley-Davidson-motorcykler og er siden vokset til at blive verdens største virksomhed inden for motorcykelferier. Vi tilbyder en lang række smukt vedligeholdte Harley-Davidson, Indian, Triumph, BMW og Honda-motorcykler, samt alle former for terrænkøretøjer, motocrossere og scootere for at imødekomme ethvert ønske inden for motorcykeludlejning eller -ferie.

EagleRider har indgående kendskab til de behov, der gælder for motorcykelentusiaster og eventyrlystne feriegæster. Vi giver mulighed for envejsleje og guidede ture mellem vores mere end 100 motorcykeludlejningskontorer og turfaciliteter, som alle er beliggende i de mest eftertragtede turistmål i verden. I modsætning til konkurrenterne, som typisk kun tilbyder ét mærke, tilbyder vores udlejningskontorer alle de store motorcykelmærker til turkørsel som for eksempel:Indian Chief Vintage, Indian Chieftan, Electra Glide, Street Glide, Road King, Fat Boy, and Heritage Softail. Dette gør os til en 'one-stop-shop' for udlejning af Harley og Indian motorcykler.

De fleste udlejningskontorer tilbyder et masse yderligere tjenester, herunder:

  • Gratis afhentning fra nærliggende hoteller og lufthavne. Med forbehold for tilgængelighed.
  • Mulighed for aflåst opbevaring af kufferter
  • Gratis parkering på vores aflåste parkeringsplads
  • Reparation af motorcykler
  • Motorcykeltøj og tilbehør

På udlejningskontorer i Nordamerika stiller EagleRider desuden DOT-godkendte motorcykelhjelme gratis til rådighed til kørere og deres passagerer.

Vores succes som virksomhed er et resultat af de høje standarder, vi opretholder hver eneste dag. Vi leverer ikke bare motorcykler. Vi giver kunden en oplevelse. En mulighed for at se de smukkeste steder og gøre fantastiske ting. Opleve den frihed, spænding og tilfredsstillelse vi alle søger i vores liv. Mulighed for at udleve det, som mange kun tør drømme om. Hos EagleRider kan du leje din drøm. Fra det øjeblik du afhenter din yndlingsmotorcykel til det øjeblik, du afleverer den, gør vi alt for at sikre, at dit eventyr overstiger dine forventninger.

Find ud af, hvorfor vores kunder konsekvent komme tilbage - igen og igen.

EagleRider is The Exclusive U.S. Provider of Rentals and Tours for Harley-Davidson

Harley-Davidson Motor Company has formed an exclusive alliance with EagleRider, the world's largest motorcycle rental and tour company. Motorcycle enthusiasts and travelers are able to rent and tour on the most current Harley-Davidson Touring and Cruiser motorcycles at EagleRider locations around the country. Customers will also benefit from an expanded network of EagleRider pick-up and drop-off points, as many of them will be located in Harley-Davidson dealerships across the country.