EagleRider voorwaarden

Huren Voorwaarden

Vereisten voor motorhuur

U moet minimaal 21 jaar oud zijn;
U moet in het bezit zijn van een geldig motorrijbewijs;
U moet in het bezit zijn van een creditcard van een van de grotere creditcardmaatschappijen

Wat is inbegrepen bij de huurprijs

Ongelimiteerde mijlen (geselecteerde modellen) en geen uursveranderingen;
gebruik van een voertuig voor 24 uur.
Veiligheidsuitrusting.

Klant Oriëntatie

Iedere klant krijgt voorbereidingsinformatie met betrekking tot de motor. De klant oriëntatie bevat alle aspecten van veiligheid, verantwoordelijkheden, lokale en staatswetten.

Berging

EagleRider geeft u de mogelijkheid om uw bagage, vliegtickets, en andere waardevolle spullen bij op te slaan zonder extra kosten maar op eigen risico.

Brandstof

Brandstofkosten vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant. EagleRider is niet verantwoordelijk voor motorbrandstof en mijlen. U kan vooruitbetalen voor het aanvullen van brandstof. Als prepaid brandstof niet is gekocht en het voertuig moet worden aangevuld zal een extra bedrag van $35 in rekening worden gebracht.

Helmen (inbegrepen in de dag huurprijs)

Helmen worden verzorgd door ons voor alle motorverhuur en tijdens alle reizen. Klanten worden aangeraden om hun eigen helmen mee te nemen voor comfort en stijl. Daarnaast, kunnen helmen ook worden gekocht op de vele EagleRider huurstations. Helmen zijn verplicht door de wet op de meeste locaties.

Extra Bestuurders

1 extra bestuurder is toegestaan ​​zonder extra kosten. De minimum leeftijd voor een extra bestuurder is 21 en een geldig motorrijbewijs vereist.

Verantwoordelijkheid

De klant is verantwoordelijk voor het controleren van de motorolie bij het tanken en het direct aangeven van mogelijke mechanische defecten. Instructies en procedures voor de onderhoudskosten worden aan u verstrekt bij het ophalen van de motor. Klanten kunnen ter verantwoording worden geroepen voor mechanische schade als gevolg van nalatigheid tijdens het motorrijden of nalatig zijn in het verlenen van onderhoud.

Motorvervanging

EagleRider behoudt zich het recht om een andere motor aan te bieden dan is bevestigd aan de klant. Als EagleRider niet in staat is om de bevestigde motor aan te bieden zal er een gelijksoortig of beter model worden aangeboden aan de klant. Dit vormt de maximale aansprakelijkheid van EagleRider.

Borg

Een borg van $1000-$3000 wordt in rekening gebracht bij het ophalen (autorisatie alleen). Borg moet worden betaald met een geldige creditcard.

Beperkingen

Bij schending van de beschreven en vermelde beperkingen vervalt de VIP Theft & Damage Waiver en de klant wordt verantwoordelijk gesteld voor de schade. Weg beperking:het verhuur van straat motoren zijn niet toegestaan op onverharde wegen, stranden en niet-openbare wegen. Mexico beperking:klanten mogen niet Mexico ingaan op een USA bike zonder toestemming van de EagleRider gids. Death Valley WAARSCHUWING:in de maanden juni en augustus is het rijden door Death Valley gevaarlijk en wordt afgeraden.

RESERVATION AND DEPOSIT

A 20% deposit is required at the time of booking for any reservation over $1,000 USD and booked more than 30 days before the pick-up date. The remaining balance must be paid in full within 30 days before the pick-up date. Otherwise, a full payment is required at the time of booking. By clicking "Book Reservation" at checkout, you give EagleRider permission to charge your card 30 days before the pick-up date. If, in case of payment by wire transfer or check, the total balance is not received 30 days before the pick-up date, EagleRider reserves the right to cancel the rental reservation and charge a cancellation fee.

Teruggavebeleid

Een huurdag is 24 uur. Een bedrag van $25/huur wordt in rekening gebracht voor voertuigen die te laat worden teruggebracht.

Restitutie beleid

Alle bevestigde huur reserveringen worden niet gerestitueerd, tenzij uitgelegd in de reservering annulering veiligheidsrichtlijnen (zie hieronder). Geen restitutie op vroege teruggaven.

Betaalwijze

EagleRider Harley verhuur accepteert de volgende wijzen van betaling:contant, reischeques, VISA, Master Card, AMEX, Discover, Diners Club, en JCB. Reischeques worden niet geaccepteerd voor borg.

Rally toeslagen

Voor alle verhuur tijdens evenementen/rally data wordt $45 per dag extra in rekening gebracht en kan een minimum aantal dagen huur vereisen.

Milieu-toeslag

De milieu-toeslag bedraagt 6.5% voor alle reserveringen

Reservatie Voorwaarden

Reserveringen moeten volledig worden betaald om prijzen en data te kunnen garanderen.
Reserveringen worden niet terugbetaald. Korting tarieven zijn onderhevig aan data en beschikbaarheid.
Alle huurmodellen en prijzen variëren per locatie en seizoen.

Verzekering en beschermingsplannen

Verzekeringsvoorwaarden en toeslagen

Verplichte staat aansprakelijkheidsverzekering is inbegrepen bij uw huur. Controleer bij uw huurstation wat de eisen van de staat zijn. U bent niet verzekert voor schade of diefstal. EagleRider biedt verschillende mogelijheden om uw aansprakelijkheid of diefstalverzekering te upgraden. Controleer alstublieft goed de voorwaarden bij de verzekeringsaanbieder. Omdat motorhuur wordt beschouwd als een exotische vakantie, schrijven de meeste creditcard en verzekeringen niet op dezelfde manier geld over als met normale autoverhuur. Controleer ALTIJD uw creditcardvoorwaarden en verzekeringsvoorwaarden voor de dekking.

Waiver coverage

All Theft and Damage Waivers and Supplemental Liability Insurance options are subject to the express terms and conditions of the rental contract and do not include coverage for injury, personal property, or damage as the result of negligence such as illegal use or use of rental while under the influence of drugs or alcohol. A Police Report is required for all damages or accidents. All damages to rented motorcycle without a police report will be considered to be at the fault of the Renter.

SLI biedt een aanvullende verzekering voor dat deel van het aansprakelijkheidsrisico dat de door de staat bepaalde minimumgrenzen van financiële verantwoordelijkheid overschrijdt.

Houdt er rekening mee dat SLI aanvullend is en pas aan de orde komt als alle andere afgesloten verzekeringen, voorzover deze wettelijk zijn toegestaan, zijn aangesproken en hebben uitbetaald.

  • SLI $300.000 biedt een aanvullende verzekering ter grootte van $ 300.000 minus de uitkering van alle ter zake afgesloten, wettelijk toegestane verzekeringen.
  • SLI $ 1 mln biedt een aanvullende verzekering ter grootte van $ 1 mln minus de uitkering van alle ter zake afgesloten, wettelijk toegestane verzekeringen.
Vacation Interruption Protection NO COVERAGE VIP E-VIP E-VIP ZERO
Schade aan motor

Volledige vervangingswaarde

Tot $2000

Tot $1000

Huurder betaalt $0

Diefstal van motor

Renter pays full retail replacement value

$2,000 deductible

$1,000 deductible

$1,000 deductible

Dekking kapotte motor
In the event of a mechanical breakdown requiring the motorcycle to be in repair for more than 12 hours. Flat tires do not constitute a breakdown.

Teruggave van dagprijs or een deel daarvan

Teruggave van dagprijs + tot $35 per dag voor vervangend vervoer

Teruggave van dagprijs + tot $75 per dag voor vervangend vervoer

Teruggave van dagprijs + tot $100 per dag voor vervangend vervoer

Kapotte band dekking

Niet inclusief

Niet inclusief

Dekt bandenreparatie en arbeid

Tot $100 per sleepincident

Borg

$3,000

$2,000

$1,000

$100

Hulp Langs De Weg

Hulp Langs De Weg Dekking zorgt voor hulp bij wegslepen en hulp langs de weg door een door EagleRider goedgekeurde professional als uw motor niet meer werkt. De voordelen zijn onder andere wegslepen (binnen 30 mijl van het gebeuren), extra benzine als u in nood bent (tot aan 3.5 liters) en hulp bij het jumpstarten. Als u Hulp Langs De Weg Dekking aanschaft brengen wij tot aan $500/USD per ongeluk in rekening voor de hulp van een goedgekeurde professional.

Modelgarantie

Any reservation made within 48 hours of pickup is subject to availability. Please call our store location to confirm.

Indien u ervoor kiest gebruik te maken van onze Modelgarantie bent u er zeker van dat het door u gekozen model beschikbaar is bij aankomst. Indien u geen gebruik maakt van deze optie, en in het onwaarschijnlijke geval dat het model van uw keuze niet meer beschikbaar is, ontvangt u altijd een motor in dezelfde klasse.

Loading...