Voor alle locaties in Amerika en Canada is een geldig motorrijbewijs van uw eigen staat of land vereist. De vereisten variëren voor internationale locaties dus neem contact op met een van onze EagleRider huur of Tour specialisten of bezoek onze individuele locatie pagina's op www.eaglerider.com

Afhankelijk van de rijbewijsvereisten van je staat, is een motor goedkeuring niet altijd nodig*. Hieronder is er een lijst van staten die geen motor goedkeuring nodig hebben om met de Slingshot te rijden. Alabama, Arizona, California, Connecticut, Delaware, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Louisiana, Maryland, Minnesota, Nevada, New Hampshire, New Jersey, North Carolina, North Dakota, Ohio, Pennsylvania, Rhode Island, Tennessee, Texas, Utah, Vermont, Virginia, Washington. Voor deze staten is een rijbewijs voldoende om de Slingshot te berijden.

Internationale klanten – volg a.u.b. de wetten vanwaar je rijbewijs afstemt wat betreft de goedkeuring voor een voertuig met drie wielen.

OPMERKING: Wetten en regulaties zijn onderhevig aan veranderingen. Bevestig dus a.u.b. de gegeven informatie met je lokale autoriteiten.

Bezoek onze Rijbewijs Vereisten Pagina voor meer informatie.

Afhankelijk van de rijbewijsvereisten van je staat, is een 3-wiel motorrijbewijs niet altijd nodig om met de Can-Am Spyder* te rijden. De staten California, Nevada en South California verisen geen 3-wiel motorrijbewijs en een normaal rijbewijs is voldoende om de Can-Am Spyder te huren. Voor meer informatie, gebruik de Can-Am’s Rijbewijsvereisten Tool om meer relevante informatie te vinden over de vereisten van je staat.

OPMERKING: Wetten en regulaties zijn onderhevig aan veranderingen. Bevestig dus a.u.b. de gegeven informatie met je lokale autoriteiten.

Bezoek onze Rijbewijs Vereisten Pagina voor meer informatie.

Voor verhuringsreservaties met een waarde van meer dan $1000 USD en geboekt meer dan 30 dagen voor de pick-up datum, is een minimum voorschat van 20% vereist ten tijde van de boeking. Het resterende bedrag moet volledig betaald worden ten minste 30 dagen voor de pick-up datum.

Regenpakken kunnen worden gekocht bij de meeste locaties, wij verhuren geen regenpakken.

Ja. Na de snelle check-in op onze locatie zal een van onze medewerkers u uitgebreid kennis laten maken met uw EagleRider huurmotor. De oriëntatie bestaat uit een grondige schade en veiligheidsinspectie, alsmede een uitleg over engine starting and cutoff procedures, location of braking, turn signals, emergy flashers, stereo operations, saddle bags, cable and disc locking procedures, location and storage of the motorcycle registration en veel meer. Stel al uw vragen om uzelf 100% comfortabel en zelfverzekerd te voelen voordat u op motorreis gaat.

Afhankelijk van de door u gekozen Theft en Damage Waiver zal een borg tussen de $100-$2,000 worden ingehouden bij het ophalen van uw motor. De borg zal worden ingehouden op uw creditcard. Wanneer u de motor terugbrengt op tijd en zonder schade zal de borg weer terug worden gezet op uw creditcard.

Helaas, er zijn zoveel soorten aan electronische apparaten dat het niet mogelijk voor ons is om deze te installeren. Met betrekking tot electronic hook ups moet u zelf zorgen voor de power cables die aangesloten kunnen worden op uw huurmotor. U kunt het beste een navigatiesysteem toevoegen aan uw reservering voor $15/dag. Ons apparaat wordt vooraf aangesloten op uw motor en beschikt over de nieuwste kaarten en vele POI's zijn al voor u geladen.

Natuurlijk. Alle EagleRider verhuurlocaties bieden de mogelijkheid om motoren te leveren en op te halen voor individuen en groepen. Neem contact op met EagleRider Global Reservations of de locatie waarmee u in contact staat voor meer informatie. Deze diensten brengen extra kosten met zich mee en variëren op basis van het aantal motoren, locatie, seizoen, andere factoren en zijn onderworpen aan beschikbaarheid van motoren en personeel.

Ja, 1 extra rijder is toegestaan zonder extra kosten. De minimum leeftijd voor een extra bestuurder is 21 en een geld motorrijbewijs is een vereiste. Als u wilt rijden maar weinig budget heeft, bekijk dan onze Highway 888 Special voor ongelooflijke huurprijzen en hotel pakketten voor 2 rijders.

De minimumleeftijd om een motor te huren is 21 jaar. Er is geen leeftijdsgrens voor passagiers, maar de passagier moet in staat zijn om bij de voetsteunen of vloerplaten van de motor te kunnen. Klik hier om de basis specificaties te bekijken van onze populairste huurmodellen.

Half-shell helmen voor rijders en passgiers zijn inbegrepen bij uw motorhuur. De meeste EagleRider locaties hebben uitrustingen en accessoires showrooms met de nieuwste helmen, handschoenen, chaps, jassen, motorzonnebrillen en andere dingen die u nodig heeft voor de perfecte rit. Komt u uit het buitenland? Profiteer dan van de voordelige wisselkoersen door het kopen van nieuwe spullen bij de EagleRider locatie.

Absoluut. Alle EagleRider locaties bieden een gratis opbergruimte aan voor uw bagage. Veel EagleRider locaties bieden voor een extra vergoeding ook de mogelijkheid aan om uw bagage te verzenden bij One Way Rentals.

Absoluut. Alle EagleRider locaties bieden gratis hotel pick-up aan binnen 7 mijl voor huur en individuele reizen van 3 dagen of meer.

Absoluut. EagleRider is het enigste motorverhuurbedrijf in Amerika die One Way Rentals aanbiedt op onze meer dan 60 locaties. Sommige beperkingen zijn van toepassing voor rijders die voor een One Way Rental kiezen tussen internationale grenzen. Voor One Way Rentals tussen onze internationale locaties kunt u conact opnemen met onze Global Reservations Department.

Zorg ervoor dat u de motor parkeert op een veilige afstand van de weg. Alle EagleRider verhuurlocaties bieden een gratis 24 uurs Breakdown telefoonnummer die u kunt bellen voor hulp. De meeste Theft and Damage Waiver opties dekken een gedeelte of alle kosten voor het repareren van een lekke band. Een Theft en Damage Waiver waarbij de kosten van een lekke band worden gedekt kan worden vooraf worden gekocht of ter plaatse bij de ophaallocatie bij het ophalen van de motor.

Alle EagleRider motoren zijn voorzien met een volle brandstoftank bij het ophalen van uw motor, en moet worden teruggebracht met een volle brandstoftank. Als de motor terugbrengt met minder dan een volle brandstoftank kan een boete in rekening worden gebracht. Om tijd te besparen en problemen bij het vullen van de brandstoftank te voorkomen voordat u de motor inlevert, biedt EagleRider een convenient Prepaid Fuel Option die u kan selecteren tijdens uw boekingsproces of bij de ophaallocatie.

De Harley-Davidson® Street Glide®, Electra Glide®, Road Glide® and de Harley Trikes beschikken over ingebouwde power outlets. Als u een EagleRider navigatiesysteem bestelt bij het huren van een motor, sluit een van onze technici het direct voor u aan op de motor.

Huurprijzen zijn gebaseerd op veranderingen per 24 uur. Als u de motor ophaalt om 10:00 AM wordt de motor terugverwacht voor 10:00 AM de volgende dag. EagleRider biedt tariefkorting vanaf de zevende huurdag. Wij bieden ook uitstekende groepstarieven dus maak uw vrienden en familie enthousiast over het verkennen van de wereld op een EagleRider motor!

Motorhuur reserveringen dienen volledig betaald te worden bij het boeken. U kunt een motor upgrade verzoek indienen bij de verhuurlocatie, of als u een Theft en Damage Waiver wilt toevoegen of aanpassen, alsmede een Supplemental Liability Insurance wilt afsluiten, een navigatiesysteem wilt huren, Travel Tab international telefoon en internet of andere spullen wilt huren kan u dit regelen op de ophaallocatie. Als u de reservering moet annuleren voor welke reden dan ook, zullen wij u een Rain Check geven waarmee wij u tegemoet komen in de toekomst bij huur of een EagleRider reis. Bekijk onze voorwaarden voor een uitgebreid overzicht van onze annuleringsvoorwaarden.

EagleRider's openingstijden variëren per land en is seizoensgebonden. De meest actuele openingstijden kunt u vinden op onze locaties pagina op www.eaglerider.com waar u een locatie kunt selecteren in onze easy-to-follow- interactieve kaart. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze Global Reservations Department op 888-900-9901 of +1310-321-3180, of door Skype bij eaglerider-rentals.

Alle EagleRider locaties geven u een 24 uur Breakdown telefoonnummer. Deze kunt u bellen en krijgt u direct hulp. Ons team zal voor u regelen dat de motor word gesleept naar de dichtstbijzijnde EagleRider locatie of reparatiewerkplaats om u zo snel mogelijk terug op de weg te krijgen. Bereid u goed voor en kies voor een EVIP Plus of EVIP Zero Theft en Damage Waiver.

Bepaalde modellen bieden afsluitbare opbergruimte aan. De Harley Davidson Electra Glide, Harley Davidson Road king Standard, Harley Davidson Street Glide, Honda Gold Wing, Honda ST 1300, en Indian Chieftan motoren beschikken allemaal over afsluitbare opbergruimte, maar andere modellen niet. EagleRider beveelt u aan om waardevolle spullen 's nachts niet in de motor te laten zitten en ook niet wanneer u voor een langere tijd wegblijft.

Het EagleRider beleid voor het rijden over internationale grenzen variërt per land. U kunt het beste conctact opnemen met onze Global Reservations Department of de huurlocatie voor meer informatie over vereisten en beperkingen voor het rijden met een EagleRider huurmotor over internationale grenzen. De minste beperkingen voor het overschrijden van internationale grenzen zijn altijd op een EagleRider Operated of Approved Guided Tour. Voor een complete lijst van internationale reizen aangeboden door EagleRider en onze Touring Partners kunt u contact opnemen met onze Tour Department.

Ja. Bij de meeste EagleRider locaties kunt u Tom Tom of Garmin GPS systemen huren. Als u de planning door ons laat regelen, kunnen onze EagleRider GPS Route specialisten uw route voorprogrammeren of een van onze EagleRider Tour Routes in uw navigatiesysteem zetten voor een kleine vergoeding.

Bij elke EagleRider huur is een gratis DOT goedgekeurde half-shell helm inbegrepen voor de rijder en passagier. Veel locaties bieden gratis 3/4 of full-face helmen aan, onderworpen aan beschikbaarheid bij het ophalen. Alle huurmotoren zijn uitgerust met een cable lock en disc brake lock voor de veiligheid. Alle populaire modellen zijn uitgerust met zadeltassen om spullen in op te bergen, maar de grootte variërt per model. Extra opbergtassen om vast te maken aan het zitvlak zijn te koop bij de meeste EagleRider locaties. U kunt uw bagage gratis opbergen bij alle EagleRider locaties. Het verzenden van bagage voor One Way Rentals is mogelijk bij vele locaties.

Absoluut. EagleRider heeft ongelooflijke tarieven voor duizenden hotels, lodges, B&B en historische accommodaties. Wij bieden ook meer dan 9,000 van de meest populaire attracties aan zoals helicopter tours, show tickets, city tours, National Park toegangskaarten, en veel, veel meer.

Loading...