Search Motorcycle Rentals

Group Discounts Available!

10% 3 Bikes minimum

Sweeper Vans with Bilingual Drivers Available for Groups

Orlando Motorcycle Rentals & Tours

View More

EagleRider Orlando

EagleRider i Orlando er inngangsporten til Florida, som hilser motorsykkelførere velkommen til et av de mest populære turistmålene i verden. EagleRider i Orlando har motorsykler av typen Harley-Davidson, BMW, Triumph, Indian og Honda, eller med andre ord en sykkel for enhver smak, slik at de kan utforske det moderne underverket som Florida er. Motorsykkelklær, tilbehør, deler og beskyttelsesutstyr er også tilgjengelig i tillegg til motorsykkelservice. Mens du er her kan du se deg rundt i megabutikken for motorsykkelsalg og kjøpe din drømmemotorsykkel. EagleRider i Orleans er det eneste stedet du behøver å gå når det gjelder motorsykler.

Det tilbys motorsykkelkurs på utleiestedet EagleRider i Orlando. Kursene holdes av Orange Osceola Safety Institute for både lokale innbyggere og tilreisende. Våre erfarne medarbeidere kan hjelpe deg med å planlegge alle trinn av drømmeturen din, enten det gjelder å kartlegge den perfekte ruten eller finne riktig størrelse på hjelmen. 

EagleRider i Orlando har dessuten de store touringsyklene som f.eks. Indian Chief Vintage, Indian Chieftain, Electra Glide, Street Glide, Road King, Fat Boy og Heritage Softail, og dette gjør at vi er det perfekte stedet når det gjelder utleie av Harley og Indian Motorcycle.

Andre ting dette utleiestedet tilbyr

  • Gratis skyss fra nærliggende hoteller (11 km eller mindre)
  • Låsbare oppbevaringsskap for koffertene dine
  • Gratis parkering på sikret parkeringsplass
  • Motorsykkelkurs
  • Direkte motorsykkelservice
  • Motorsykkelklær og -tilbehør
  • Utleie av trike-sykler
  • Enveisleie
9 Brukeranmeldelser (Vis alle) Legg til anmeldelse
Celeste Kubasta May 18, 2016 01:16 pm

Great Service

Thanks to Eaglerider I had an awesome vacation and ride in Florida. I was trying other rental places, which were not helpful. I have owned 18 Harleys and I know what I like to ride. I rented a Fatboy and it was in great condition. It was a positive experience and thanks to these guys, I will rent from Eaglerider again. Their service, response to emails, and availability for information is outstanding.

0

Address

1150 Jetport Drive
Orlando, Florida, 32809

Hours

Sunday to Saturday from 09:00 AM to 05:00 PM

Veianvisning fra Orlandos internasjonale flyplass:  (MCO) Ta den nordlige avkjørselen fra Orlandos internasjonale flyplass til SR 528 West (Bee Line/Beach Line Expressway - bomvei). Kjør vestover på SR 528 (Bee Line/Beach Line Expressway - Toll Road) til avkjørsel 8,Hold deg til venstre når du kjører av og kommer fram til trafikklyset,Ta til venstre ved trafikklyset og til høyre med det samme på Jetport Drive,EagleRider ligger 0,8 km bortover, på venstre side

Drosje fra Orlando internasjonale flyplass (MCO) koster ca. USD 20-30

Motorcycle Events and Rides in Orlando

Loading...