Når det gjelder utleiesteder i USA og Canada, trenger du et gyldig førerkort for motorsykkel utstedt i delstaten eller landet du bor i. Når det gjelder i utleiesteder i andre land, varierer kravene fra sted til sted. Rådfør deg med en av leie- eller turspesialistene våre, eller gå direkte til nettsiden til utleiestedet fra www.eaglerider.com.

Regndresser kan kjøpes på de fleste utleiestedene, men vi leier dem ikke ut.

Ja. Så snart du har har foretatt den raske innsjekkingen på utleiestedet, vil en av våre medarbeidere gi en grundig orientering om sykkelen du har leid av EagleRider. Orienteringen omfatter en grundig kontroll med hensyn til skader og sikkerhet, så vel som detaljert informasjon om ulike funksjoner, start og stopp av motoren, bremser, blinklys, varsellys, stereofunksjoner, saltasker, bruk av kabel- og skivelås, oppbevaringssted for motorsykkelens registreringspapirer og mye annet. Still så mange spørsmål du måtte ønske for å føle deg helt trygg på sykkelen før du legger ut på turen.

EagleRider tilbyr ikke å hente på flyplass eller refundere taxiutgifter for transport til eller fra flyplassen.

Når du henter motorsykkelen, må du betale et depositum på mellom $100 - $2000, alt etter hvilken forsikring for tyveri og kasko (Theft and Damage Waiver) du har valgt. Depositumet trekkes mot beløpet som gjenstår på kredittkortet. Så snart sykkelen returneres i tide og uten skader, frigjøres depositumet.

Siden det finnes så mange ulike typer elektroniske enheter, tilbyr vi ikke installering av disse. Vi gir deg gjerne en hjelpende hånd (og verktøy) når du skal installere tilkoblingsenheter. Når det gjelder elektroniske tilkobling, må du imidlertid utstyre deg med dine egne strømkabler som er kompatible med motorsykkelen du skal leie. Den beste løsningen er å leie et navigasjonssystem fra oss for $15 per dag. Vårt system kobles direkte til det elektriske systemet på sykkelen, og de nyeste kartene og mange av severdighetene er allerede lagt inn.

Selvfølgelig. Alle EagleRiders utleiesteder tilbyr levering og henting av motorsykler for både enkeltpersoner og grupper. Hvis du vil vite mer om prisene på dette, kan du ta kontakt med den globale bestillingsavdelingen hos EagleRider eller med utleiestedet som håndterer bestillingen din. Disse tjenestene koster ekstra, og prisene varierer i henhold til antall sykler, utleiested, sesong og andre faktorer, og det er alltid forbehold om tilgang til motorsykler og ledige medarbeidere.

Ja, du kan legge til 1 ekstra fører uten ekstra omkostninger. Alle ekstra førere må ha fylt 21 år og ha gyldig førerkort for motorsykkel. Hvis begge har lyst til å kjøre, men budsjettet er begrenset, bør dere se om Highway 888-tilbudet kan være noe for dere. Her finner dere veldig gode priser på leie av sykkel og hotell for 2 sjåfører.

Du må ha fylt 21 år for å kunne leie en motorsykkel hos EagleRider. Vi har ingen aldersgrense for passasjerer, men de må rekke ned til fothvilerne eller fotbrettet på sykkelen. Klikk her for å få fram en kort beskrivelse av de mest populære syklene.

Halvhjelmer til førere og passasjerer er inkludert i prisen ved leie av motorsykkel. De fleste utleiestedene til EagleRider har butikker som er fylt til randen av mc-utstyr og tilbehør. Her finner du ofte det aller nyeste innen hjelmer, hansker, chaps, jakker, kjørebriller og alt annet du måtte trenge for å få en perfekt tur. Hvis du er tilreisende til USA, bør du benytte deg av den gunstige valutakursen og kjøpe alt nytt kjøreutstyr hos EagleRider.

Selvfølgelig. Alle utleiestedene til EagleRider tilbyr gratis sikre oppbevaringsmuligheter for bagasjen din. Hos mange EagleRider-utleiesteder kan du dessuten betale en ekstra avgift for frakt av bagasjen hvis du bare skal leie sykkelen én vei.

Selvfølgelig. Alle EagleRider-utleiestedene tilbyr gratis transport fra hotellet innen en rekkevidde på 7 miles (ca. 11 km) i forbindelse med motorsykkelleie og turer uten reisefører som varer i 3 dager eller mer. Hvis transportbussen vår ikke er tilgjengelig, vil EagleRider dekke utgiftene til drosje fra hotellet i en radius på 7 miles (ca. 11 km). EagleRider tilbyr ikke transport fra flyplasser og dekker heller ikke utgiftene til drosje til eller fra flyplasser.

Selvfølgelig. EagleRider er det eneste stedet i USA hvor du kan inngå avtaler om enveisleie av motorsykler mellom alle de 60 utleiestedene våre. Vi har visse restriksjoner på enveisleie av motorsykler på tvers av landegrenser. Ta kontakt med vår globale bestillingsavdeling hvis du vil vite mer om enveisleie på tvers av landegrenser.

Det første du må gjøre, er å sørge for at du parkerer sykkelen i god avstand fra veiskulderen hvis det ikke lar seg gjøre å stoppe på en trygg avkjøring. Samtlige av EagleRiders utleiesteder tilbyr et gratis veiassistanse-nummer som du kan ringe hele døgnet hvis du trenger hjelp. Mange av forsikringsalternativene for tyveri og kasko (Theft and Damage Waiver) dekker alle eller deler av utgiftene i forbindelse med reparasjon av punkterte dekk. Hvis forsikringen for tyveri og kasko (Theft and Damave Waiver) med alternativ som dekker punkteringer, ikke allerede er inkludert i leiepakken du opprinnelig bestilte, kan du kjøpe eller oppgradere til denne forsikringen i utleieskranken når du henter motorsykkelen.

Alle EagleRider-motorsykler leveres med full tank når du henter sykkelen. Etter turen leveres sykkelen tilbake med full tank. Hvis tanken ikke er helt full når du leverer sykkelen tilbake, må du betale et gebyr for å få etterfylt tanken. For å gjøre det lettvint og tidsbesparende for deg når du skal levere sykkelen tilbake, kan du velge å benytte deg av EagleRiders ordning for forhåndsbetalt bensinpåfylling. Dette kan gjøres enten når du bestiller turen, eller når du henter motorsykkelen i starten av turen.

Harley-Davidson® Street Glide®, Electra Glide®, Road Glide® og Harley-trehjulinger har innebygde strømuttak i kåpen. Hvis du har bestilt navigasjonssystem som en del av leiepakken fra EagleRider, vil en av våre teknikere montere den direkte til motorsykkelens strømkilde.

Leieprisene gjelder i intervaller på 24 timer. Hvis du henter sykkelen klokken 10, må den leveres tilbake innen klokken 10 neste dag. EagleRider tilbyr prisrabatter ved leie av sykler i 7 dager eller mer. Vi tilbyr dessuten flotte gruppepriser, så få med deg både venner og familie på en motorsykkelferie med EagleRider!

Motorsykkelleien betales i sin helhet når du bestiller sykkelen. Når du henter sykkelen, kan du velge å oppgradere til en annen sykkel hvis den aktuelle sykkelen er tilgjengelig. På utleiestedet kan du også velge å legge til eller oppgradere forsikringen til å dekke tyveri og kasko (Theft and Damage Waiver) eller ansvar (Supplemental Liability Insurance), leie et navigasjonssystem, kjøpe tilgang til internasjonale telefonsamtaler og Internett med Travel-Tab eller andre andre tjenester. Hvis du av en eller annen grunn må avbestille turen, får du en tilgodelapp som kan brukes på framtidig leie av motorsykkel eller EagleRider-tur. Les gjennom avtalevilkårene våre for å sette deg inn i alle betingelsene i forbindelse med avbestillinger.

EagleRiders åpningstider varierer fra land til land og fra sesong til sesong. Du finner en oppdatert oversikt over åpningstider på nettsiden for utleiesteder fra www.eaglerider.com. Velg utleiested og bruk det interaktive kartet. Du kan også få alle de opplysningene du trenger om et utleiested ved å ringe til vår globale bestillingsavdeling på telefonnummer 888-900-9901 eller +1310-321-3180, eller via Skype til eaglerider-rentals.

Samtlige av EagleRiders utleiesteder tilbyr et gratis veiassistanse-nummer som du kan ringe hele døgnet hvis du trenger hjelp. Medarbeiderne våre vil sørge for at motorsykkelen taues til nærmeste EagleRider-utleiested eller -verksted, slik at du kan komme det på hjul igjen så fort som mulig. Den aller beste beskyttelsen får du med forsikringsalternativene EVIP Plus eller EVIP Zero Theft and Damage Waiver.

På enkelte modeller er det mulig å låse veskene. Motorsykkelmodellene Harley Davidson Electra Glide, Harley Davidson Road king Standard, Harley Davidson Street Glide, Honda Gold Wing, Honda ST 1300 og Indian Chieftan inkluderer bagasjevesker som kan låses. På andre modeller kan de ikke låses. Uansett om saltaskene og andre bagasjevesker kan låses eller ikke, anbefaler EagleRider alltid at du ikke lar verdisaker eller andre eiendeler ligge på motorsykkelen om natten eller når du skal la motorsykkelen stå uten tilsyn i en lengre periode.

Reglene for kryssing av landegrenser på en leid motorsykkel varierer fra land til land. Det er alltid lurt å ta kontakt med den globale bestillingsavdelingen eller med utleiestedet du skal leie fra for å få informasjon om krav, begrensninger eller restriksjoner i forhold til kryssing av landegrenser med en leid EagleRider-motorsykkel. Du finner alltid færrest restriksjoner for kryssing av landegrenser på turer som EagleRider enten har godkjent eller arrangert med reiseleder. Hvis du vil ha en fullstendig oversikt over EagleRiders internasjonale turer og våre reisepartnere, ta kontakt med reiseavdelingen.

Selvfølgelig. De fleste utleiestedene til EagleRider leier ut navigasjonssystemer av typen Tom Tom eller Garmin. Hvis du vil at vi skal planlegge det meste av turen for deg, kan EagleRiders navigasjonsspesialister programmere GPS-enhetene med reiseruten du selv har lagt opp, eller med en av våre egne EagleRider-turer mot en liten avgift.

Alle motorsykler som EagleRider leier ut, inkluderer en gratis DOT-godkjent (Department of Transportation) halvhjelm til fører og passasjer. Mange utleiesteder tilbyr dessuten 3/4-hjelmer eller helhjelmer, med forbehold om tilgjengelighet på tidspunktet motorsykkelen hentes. Alle utleide motorsykler leveres også med én kabellås og én skivelås, slik at du kan kjenne deg tryggere og slappe bedre av under turen. Alle populære touring-modeller er utstyrt med saltasker til oppbevaring, men størrelsene varierer etter modell og merke. Andre bagasjevesker som festes til seteryggen, kan kjøpes på de fleste av EagleRiders utleiesteder. Sikker oppbevaring av bagasje tilbys uten omkostninger på alle utleiestedene til EagleRider. Mange av utleiestedene tilbyr forsendelse av bagasje i forbindelse med enveisleie av motorsykler.

Selvfølgelig. EagleRider kan tilby svært gunstige priser på tusenvis av hoteller og høyfjellshoteller, og overnatting på B&B og historiske steder. Vi tilbyr dessuten mer enn 9000 av de mest populære turistattraksjonene, som for eksempel helikopterturer, billetter til show, omvisninger i byer, inngangsbilletter til nasjonalparker og mye, mye mer.

Loading...